o videoyu balık şikayet hattına gönderelim :mod: yoksa bu adamlar denizi: yiyip biterecek :deadhorse:
11-12.05.2012 SAAT 19 DAN 04' E KADAR MALTEPE' DE KENDİ MERAMDA TUTTUĞUM İSTAVRİTLER http://imageshack.us/photo/my-images/542/sam0649e.jpg/
Dün kartal sahilde benim avlandığım merada sbhtan akşama kdr hiç balık yapmadı, kimsede birtane balık yoktu çünkü sbh 6 gibi yunuslar cıktı karaya cok yakındı dağıttılar balığı sanırım ama canları sagolsun onları görmek cok güzel... Ve snrasında ağ atan şeref yoksunları da piyasaya cıktı balık hepten kayıp oldu dün için bugüne inşallah yapar balık...
Valla dikkatimi ceken havlu yoktu ben surekli durak ve duraktan kanlıcaya doğru olan tarafta avlanırım.Genelde siyah bir motorsikletle gelirim.Yarın sabah yagmur yagmazsa 05:00-08:30 gibi av yapacam.Orda olursan uğra yanıma.
Kartal-pendik arası sahil şeridinden kıyıdan bu sabah veya gün icinde istavrit...vs balık tutan var mı ?? son 2 gündür hiç tadı yoktu benim avlandıgım meranın... bugünde hastayım eger balık yoksa iş çıkışı boşyere gitmeyeyim diyorum..
dün kartaldan akşam üstü çok güzel istarvit yaptı hatta amcanın biri 40 tane sarıkanat almıştı gözlerimle gördüm daha sonra yunuslar geldi ortalığı dağıttı
Burhani çok teşekkür ederim abi.. benim mera pendik tarafına dogru. dün yunuslar cıktı bizim orda sbhtan balık tamamen iptaldi kartal tarafına dogru gdyodu yunuslarda.. demek balık kartal tarafına sıkıştı dün snra bidaha kesti.. bu akşam bidaha balık denemesi yapcaz o zaman
Kesinlikle yasak. O beyaz tekne gırgır teknesi ve gırgır ağını döküyor, oysa gırgırlar için yasak 15 Nisanda başladı. Bu videoyu bimer'e , Su Ürünlerine, ve diğer ilgililere gönderirsek mutlaka bir işlem yapılacaktır. Duyarlılık için teşekkürler.
bu gun bende her zamankı merama gıttım ersın sadece 15 adet yakalaya bıldım dun yunuslar bızım orda suru halınde gezdıler belkı dedık balık yapar ama malesef 1 tane bıle balık yakalayamadık demekkı yunuslar talan ettı hertarafı ..
Tuzla Sahilde 3 gündür birşey yok, her kez 3-5 balık anca tutabiliyor. Birde sahilin az ötesinde videodaki gibi ağ atıp toplayan bir kaç tekne var. Bunları şikayet edebileceğmiz bir telefon var mı?
elbette sahil güvenlik war Acil durumlarda 155 veya 0(212) 534 59 20-0(212) 249 08 53 numaralı telefonları arayınız
şu an kesinlikle yasak var diye biliyorum atı alan üsküdarı geçmis şikayet ediyorsun ilgilenen yok telefon açıyorsun gelen yok nasıl olacak bu iş dün avusturalyadan bir arkadaşım email attı bana 1 santim ufak balık yakaladığı için nakit 200 dolar ve mahkemeye sevketmişler orda denetimi polis yapıyormuş ve kesinlikle af yok
Arkadaşlar Videodaki tekne için yanılmış, sizi de yanıltmışım. Tekne gırgır teknesi fakat döktüğü ağ voli ağı imiş. 15 Nisanda gırgır avcılığı yasak döneme girdi, fakat küçük kıyı balıkçılarının kullandığı voli ağları (alttan büzülmeyen çevirme ağları) yasak kapsamında değil. O beyaz tekne de (tebliğde ağ boyu ve derinliğiyle ilgili bir sınırlama yok sanıyorum) gırgır ağı gibi voli ağı yapmış, çeviriyor, görüntü beni de yanılttı. Kusura bakmayın.
Reis, ne fark ederki sonuçta balık tutmuyormu? o önemli düzenek, ne olursa olsun.. zaten şu an bütün balıklarda havyar var..tutulmaması gerekir...
Dün akşam üstü KULELİ deydim 19.30 kadar 1.5 - 2 kg civarı iri istavrit aldım... 70gr kurşun ince takım....