12no iğne yeşil.... sadece etrafta çok acemi var iyide sabrınızın olması lazım.yanımda iki çocuk bir kız vardı o kalabalıkta hiç olta atmamış kıza olta attırdılar.Kafa göz yarılıyordu ortalarda..
Biliyorum benim de gittiğim yer sıklıkla açık yeşil mi koyu yeşil mi kullandınız ? iğne beyaz mı siyah mı ?
Dün akşam kartal sahilde avlandığım merada 6 günlük aradan sonra tekrar iri istavrit yaptı.. işten çıkıp gitmem ve birazda balığın geç vakitte yapmasından dolayı zaman bayağı kısıtlıydı bu nedenle 1 saat içerisinde 1 kilo 100gr iri istavrit yakaladım.. Herkese rastgele...
Ersin harikasın ya, şu Kartaldaki istavritleri bi ben yakalayamadım herhalde zaten vakit te bulamıyorum.. önümüzdeki hafta izne çıkıyorum, sabah ve akşamları denerim artık..
berkan abi kadıköy ile kartal arasında pek fark yok ise.kadıköy gerçekten çok berbat hiç tık yok alan yok.aaa vurdu kaçtı diyen bile yok.yosun takılınca ağır gelince bile insanlar çinekop geliymuşcasına seviniyor
Berkan abi merhaba uzun zamandır pek görünmedin forumda raporlarını górmeyince merak etmeye başlamıştım doğrusu Abi sen hep BEŞİKTAŞ'A veya diger bogaz kıyılarına gidiyorsun balığa, dolayısıyla Kartaldaki balıklar tanımıyor abi seni bu nedenlede gelmiyorlar oltana Bi haftasonu benim merada buluşalım atalım abi oltaları...
Haklısın ben boğazda ağır kurşun savurmaya alışkın olduğumdan 25-35 gr kurşunlarla avlanmaya bi türlü alışamadım, boş kamış sallıyomuşum gibi geliyo İş yoğunluğundan balığı ihmal ettim ama önümüzdeki hafta her gün sahildeyim inşallah, haftaiçi akşamları da birlikte olta atabiliriz.. Kartal'da istavriti görsem tanıtıcam kendimi :laughing:
Denk gelirsen Kartalda da bol yapıyor Berkan abi istavrit mutlaka bu sene tanışırsın kendileriyle hiç olmadı ben aracı olabilirim abi tanışmanız için
KULELİ RAPORU... Az evvel geldim.Kulelide akıntı almış başını gidiyor....Balık yok desek yeridir....1 saatte 6 adet iri sardalya aldım.İstavrit hiç yok.
Kulelide bugün kış için yakacak topladık. Deniz çok pis her çekişimizde yosun tahta poşet herhangi birşey takılmadan gelmiyor. Takımlar 2-3 atışdan sonra kullanılamaz hale geliyor. Balık konusuna gelince yunuslar çok güzel gösteri yaptı, balık yok tektük bazen alan var
Gürpınarda akşam 7 de gittiğim avı akşam 11de sonlardırdım. 40-50 adet istavrit ve hava karardıkdan sonra 3 adet eşkina aldım.