herkese uygunsa Tarabya'da organizasyon için konu açıyorum. Bugün yoldan geçezken izledim, Kalender ve Tarabya'da çinekop ve istavrit beraber çıkıyor. kovalar yine dolu.
saat 16.00 gibi KANLICA ya gittim Akıntı çok Balık Yoktu....Ordan KULELİ ye geçtim.Malesef Akıntı ve Balık Yoktu.
10.05.20102 akşamı yine işten eve geldiğimde çok çabuk şekilde hazırlanıp koşar adımlarla sahile koştum ve çaparimi açıp denize salladım reeling Akşam 19:30 dan sonra 1 saat içinde çok güzel boyda 1 kilo 300 gr istavrit aldım hooked Vee geçen yazın sonundan beri yapmadığım şeyi yaptığm.. eve gelince tazecik balıklarımı ayıkladım ve birgüzel tavada kızarttım, amcamla birlikte afiyetle götürdük :thumb: ( Amcamın karnı toktu ama taze ve tadı mükkemmel olan balığı bulunca dayanamadı :laughing: ) İşten çıkıp koşa koşa sahile giderek bir buçuk saat at çek yapıp birde üstüne balıkları pişirene kadar baya bir yoruldum ancak o leziz istavirtleri mideme indirince keyiften hiçbir yorgunluk kalmadı Herkese rastgele...
Profilinizde Kartal yazıyor Zannedersem Kartalda yakaladınız... Keşke yerde belirtseydiniz.Bu arada Afiyet olsun diyelim. Arkadaşlardan aldığım bilgiye göre Kartal - Maltepe İstavrit ve Mezgit yapıyormuş.
elinize kolunuza sağlık rasgele bol balık dileklerimle inşallah bu sene ugurlu gelicek denizlerimizde balıklar tekrar iri ve bol olacak bilinçlendikçe daha güzel günler bizi bekliyor deniz atı bile yavaş yavaş boğazımıza yerleşmeye başladı daha temiz bir deniz daha temiz bir çevre dileklerimle tekrar rastgele .
Sabah eminonundan motora bindim uskudarda indim,motor usukudar iskeleye yanasirken parketmis bir motorun kicindan rapala atan birinin sarisini izledim bir cinekopu gonderdi kovaya ve sefkle kamisini birkez daha salladi
Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum. Bu arada kamışın Oyster Cast sanırım. Benim ki de Oyster Cast. İkinci kılavuzu nasıl sabitliyorsun. Ben sabitleyince tekrar oynak hale geliyor.
RAHMANLAR.... 2 Kişi - saat 06.00 - 09.00 arası ( Sandalla açıldık ) Mezgit için hazırlıklıydık ama Hiç mezgit yoktu. 3 kilodan fazla İstavrit aldık.Neye niyet neye kısmet.İstavritler oldukça iriydi.Takım seçiyorlardı en verimli takım bendeki 12 nolu yeşil iğne ve ince takımdı.Şimdilik bilgiler bunlar.Hayırlı Pazarlar.
Kuleli ve kanlicadan canlı yayın. 8li-10 lu iri istavrit çıkıyor. Ben amatör olmama rağmen 3 saatte 3 kilo tuttum.
kanlıca müthiş iri istavrit yaptı.Boş gelen iğne yoktu.06:00-10.30 arası 5 kilo balık alıp avı sonlardırdım.Balık hala devam ediyormuş.
Bugün öğlen Anadolu fenerinde seyrek fakat iri istavrit vardı. Bunaltacak sayıda ağ teknesi sağlı sollu sürekli dolanıyordu. Avımızı ağ atan teknelerden dolayı erken bitirmek zorunda kaldık. http://youtu.be/R-PG1_abWyA
Aşağılık ya bu adamlar. 3 Kilo istavrit tuttum bugün. İçlerinde bazılarında havyar da vardı. 500 gram kraçayı saldım. Şimdi o saldığım kraçalar bu adamın gırgırında. 3 Kilo istavriti tutmasam onlarda orada olacaktı. Diyecek bir şey bulamıyorum.