yarın kadıköy moda sahilinde avlanmayı düşünüyorum.akşam suyuna çapari deneyeceğim ama yinede akşamdan önce orda olurum 5-6 arası denemelerime başlarım. merak ediyorum. evde merak edip çatlamaktansa gidip iki saat deneyip öğrenmek daha iyi
evet oskar invisiline http://www.avmarketi.com/asp/product/6327/0-22-0-26-OSKAR-INVISILINE-HAYALET-MISINA-100M
Kartal Maltepe Dragos taraflarından kıyı veya sandalla av durumunu verebilecek kimse var mı? Yoksa ben yarın sabah yazıcam durumu artık
Nalet olası gelincik umutla çektigim balığın içinden lağamdan başka bişey çıkmadı.Kartal pendik arası gelincik ve mezgit çıkıyor.Ama acayip pis içi var temizlemeye miğden kaldırmaz tavsiye etmem abi.Ama açıktan umudum var iyi şeyler çıkabilir,kıyıdan bile bayagı iyi gelincik ve mezgit gelirken sandalla iyi şeyler umarım.
Moda bugün yapmadı,zaten genel olarak yokmuş anladığım kadarıyla,güzel havada moda hiç yapmıyor boşuna gitmeyin derim.
eyw kardeşim sağolasın son anda çıkan iş ile birlikte yalan oldu moda avım. iyi ki gitmemişim boğaz tarafını denemek lazım ama yer sıkıntısı oluyo her yerde :/
Merhaba, Tuzla sahili hakkında bilgi olan, yakın zamanda burada balık tutan var mı? En çok hangi balık burada bulunur?
arkadaşlar rüzgar batıdan esiyor balığı etkilermi, boğazda ne tür rüzgarlarda daha güzel av veriyor, mevsime göre değişiyormu.
selam arkadaşlar pazar geldi bizde biraz rapala atmak icin boğaza gideceğiz malum bizim haber alma imkanımız netten başka yok gecen hafta biraz cinekop yapmış okuduğumuz kadarı ile hala devam ediyomu veya üsküdar kuleli kandilli kanlıca cubuklu bölgelerinden bilgisi olupta yardımcı olan olursa sevinirim rasgele
sevgili bacanağım istanbulu bilmem ama eskihisarda çok güzel iri istavrit ve sardalye çıkıyor.bugün ihsanla beraber gittik ben 3 kilo ihsan 2 kili balıklığı çok kısa sürede aldık ve eve döndük.bu arada darıca aslan çimento fabrikasının önünden kamış atan balıkcı kardeşlerim çok güzel iri dende öte artık tırsiye dönmüş güzel sardalye alıyorlar.......reeling hooked
Maltepe sahile gittim geçende 1.5 saat kadar durdum sadece 1 istavrit aldım... Ne zaman gelecek bizim buralara balık artık...
Sabah Kanlıcadaydım... 06.00-09.00 arası 32 adet iri İstavrit. 100gr la başladım 140gr ile sınırlandırdım.Yunuslar Grup olarak dolaşmaya devam ediyorlar.
Çubuk sabah yapmış. 1-4 arası 4istavrit tuttum. Kandilliyi merak ettim burası 16:30 itibariyle hiçbirşey yok
Öglen işden sonra bi sahilturu yaptım kuleli vaniköy kandilli kanlıca çubuklu sonuç hiç iç açıçıdegil malasef sanki deniz kurumuş gibi oltamı bile açmadım durum vahim