S.A Sana tamamen katılıyorum özkanım bunu herkim yaptı ise elleri kırılsında birdaha bu hayvanlara bu eziyeti yapmasınlar. Allah korkusu kalmamış kimsede yazıkyaa harbiden çok yazık bu hayvanların bir çoğu kimbilir kaç kaptana yol gösterip hayat kurtarmıştır. Biraz insaf merhamet be hey vicdansızlar...
İnsan sıfatında olan ama insan olmayan , hayvanda olmayan ( çünki hayvan aç kalmadıkça başka bir canlıyı zevk için öldürmez ) yaratıklar var maalesef yeryüzünde . Allah ıslah etsin. Elleri kırılsın .
Arkadaslar hem havalardan hem de işlerden uzun zamandır balığa gidemiyordum. Son durum nedir, Kartal - Tuzla civarında birseyler var mı?
Mustafa abi epeydir o tarafda ses yok ama pazar tezgahlarında mezgit bolca var bir denemek lazım aslında, dün öğlen boğazdaydım, istavritte dişlide yokdu. sabah ve akşam noldu bilmiyorum.
herkese hayırlı sabahlar dün beykoz sahillerini kraça bastı. normal boy istavritle kraça karışık çekildi ufaklar geri gönderilmesine rağmen sabah 07 den öğlene kadar ben 3,5 kilo istavrit aldım genelde bu civarda istavrit herkes aldı.
Cumartesi günü biraz hafif antreman yaptım (130 gr.); balık olabildiğince açıkta... Toplam 32 adet balık 1580 gr. geldi; oldukça iriler yani; tek olan epeyce abartılı; 107 gr. ve 20 cm. üzeri...
Biraz geç oldu ama pazar günü Tuzla'dan tekneyle açıldık yem olarak karides vardı hedef izmarit istavrit olsa bile bol bol yengeç tuttuk çantadaki pense ilk defa işe yaradı