anadolu yakası : - istavrit tek tük açıkta - rapala çalışmıyor - yoğun akıntı ve su basması var. çapari 140 gr. atıyorlar ortalama. rapalayı ise avlaklar da 200 gr ile atıyorlar.
Pazartesi de biraz deneme yaptım; 1-2 saattlik atışta ancak 1 tane alabildim; açıktaki tek tekne 3'lü, 4'lü alabiliyordu ancak; ve çok çok açıkta idi... Bugün de bir tanıdığın ekipmanı ile 20-30 atış yaptım ve hiç yakalayamadım; tanıdıkta 16 adet vardı; diğer tutmaya çalışanlarda da 3-5 veya 10 tane... Çok fazla açmış balık; ancak Kuleli'de yine açıkta silikon ile alınabiliyormuş... Hava biraz yumuşarsa belki bir parça yaklaşır...
sezon kısa zamanda tekrar açılacak cemrede düştü, makinaları yağlayın, takımları hazırlayın, bol bol kurşun bulundurun vira vira vira
reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling
Merhaba Arkadaşalar, Hem işlerden hem de havalardan dolayı bir süredir forumdan uzak kaldım, ama arada bir ne var ne yok diye yoklamadım değil ) Bu aralar Kartal - Tuzla arası kayda değer birşeyler var mı? Hazır hava bu hafta sonu iyi olacak gibi, paslanan oltayı canlandırıyım...
İyi akşamar . Bugunki amacım yeni aldığım trio 55 makineyi test etmekti. Saat 13.00 gibi Kuleliye gittim. Açıktan silikon ile tektük istavrit alanlar vardı . takım takmadan makinayı deniyip oradan ayrıldım.
istavriti hep çapariyle tuttum kendi yaptığım.istavrit için silikon olayını bilmiyorum ama tahminim çok küçük balıklar görmüştüm malzemecide.örnek link yada resim verebilirmisiniz bu silikonlardan.
beykoz / göksu deresinin denize döküldüğü nokta bu ara iyi levrek yapıyor. alanlar var. levrek peşine karadenize, çanakkaleye gidenlere duyurulur bunu da herkes sölemez
Ne yaptın sen Ali, lüfer palamut sarıkanat gibi balıklarda avlak saklanmasına bende karşıyım gelir geçer balık bugün olan yerde yarın olmaya biliyor ama levrek öyle değil malum ağdı zıpkındı bombaydı vs
levrek ağa gelmez kolay kolay. bu soğukta zıpkın da olmaz. herhalde bombayla da avlanmazlar ist. göbeğinde