bunun bende aynısı var ragot raglou değilmi levrek için olan 6.5 8.5 10.5 cm boyunda olanları var bende.sizdekinin boyu kaç?
üstat değil de balık tutmayı seven biri diyelim evet dostum en azından spin atıcak yerler var. bende çok fazla gitmem. ama duyum olunca paylaştım.
Selamun aleykum bu hafta sonu için hangı avlak uygun (anadolu yakası) ? ve istavrit dısında ne alabilirim bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
fatih abi attığın linkteki formları karıstırdım ama çoğu üyenın yaptığı yorum benzer coğu mart ayına pek sıcak bakmıyor acıkcası yıne galata koprüsü gözüküyo bana ama gercekten hiç ekşın olmuyo oyuzden hiç secenek kalmıyo
anadolu yakası arkadaşımdan bilgiler : kuleli çok az kişi var. rapala yapan 1 -2 kişi o da bazen. istavrit - kraça **** kandilli bomboş. sadece 1 kişi varmış.
abi gittim bugun koprunun karakoy kısmı acayıp kalabalıktı olta atcak yer yok tu sonradan aksama doğru sağanak bastırınca 7 de kactım bugun elim boş dondüm. 1 ay once flan cok iyi yapıyodu balık ama suan yok abi
eyvallah abi, bide bişi sorcam 23 nisanda arkadasla bı organızasyon yapcaz ***, ama nereye gidcegımıze karar veremedık tatlı su veya boğaz farketmez nereyi onerirsın ?
sevgili kardeşim ben bu sitedeki en acemi balıkcıyım. bu soruyu üstadlarımıza sorsanız daha sıhhatli olur.
pazargünü beykoz da tam bir istavrit istilası yaşandı iri ve orta boy istavritler yüzümüzü güldürdü. Kovalar silme doldu.