Kenan balık gayet güzel tebrikler.. taze yemi olan ve sabreden lüferi alıyor.. daha da bollarına inşallah :clap2:
Emre vaniköy beni hep hayal kırıklığına uğratmıştır. Ama kısmet işi işte , bellide olmaz. Ulaşım imkanın varsa ikisine de bak , aklındsa kalmasın
23-09-2012 Sabahı Boğaz Avı Arkadaşlar herkese merhaba, Bu sabah 07:00 - 11:00 arası Rumeli Hisarı önünden başlayarak Tarabya oteline kadar olan bölgede çeşitli yerlerde denemelerimiz oldu. Rapala, kaşık, çapari ve taze yemli ile yapılan denemelerin hiç biri sonuç vermedi. Etrafta ki arkadaşlarında kovalarında hiç birşey yoktu ( bir kaç kefalci haricinde ). Bu günün güzel havası ve boğazın eşsiz güzelliğine doyarak evimizin yolunu elimiz boş olarak tuttuk. Umarım sizlerin şansı bol olmuştur. Saygılar... Metehan GÖKDEMİR
arkdaşlar hep aynı meralardan bahsedıyoz mera yeri bilende solrmiyo ( sanki denizdeki balıgın hepsini yakalayacagız) ama sitem yok rahat av herkesin hayalı bende dun gece çok güzel bi yere gittim çok güzel palamut var idi şansımız yoktu ama birazdaha zaman gecsin merayı paylaşacam arabası olmayana çookkk sıkıntı ilerleyen zaman e gosterecek bakçazz ha bide ucarıda var süper
merhaba arkadaşlar cumartesi gecesi avcılar sahile gittik çok olta atanvardı ama sadece ikikişi sarıkanat aldı gece üçbuçukta kalendere gittik sonuç sıfır balık sabah tarabya yine sonuç sıfır alibey çok güzel bir konuya deyinmişsin denizde balık bitmez ama arkadaşlar mera yeri solemiyo kalabalık oluyo diye aslında paylaşmak lazım tabiki bu benim düşüncem paylaşanda saolsun paylaşmayanda herkeze rast gelsin
Evet ben de aynı dertten muzdaribim ama öte yandan da mera söylemeyen arkadaşlara da hak veriyorum; özellikle İstanbul gibi kalabalık ve bilinçsiz insanlarla dolu bir şehirde arkadaşların öne sürdükleri gerekçeler oldukça mantıklı geliyor bana da. Diğer yandan da haftada bir ayda bir vakit bulup da birkaç saat balığa çıkma fırsatı bulduğumuzda ise kendi bildiğimiz verimsiz bölgelerde balık tutmaya çalışarak geçiyor zaman. Ben artık zamana bıraktım, zamanla biz de öğrenir ya da keşfederiz verimli meralar, yapacak birşey yok
Dun (cumartesi) aksami kumkapi balik pazarinda canli istavrit kilo 20 tl idi yemlik yapmak icin biraz aldim halic de bir saat falan tek vurus olmayinca ve o sirada arkadaslarim disari cikiyoruz gel degince toplandim eve dondum. Sabah erkenden tarabya ya gittim rapala , capari hem normal hem palamut tik yoktu saat 11 gibi yeter bogaz havasi bukadar diyerek eve dondum.
şuan 2 gündür balık kesti gibi nereye giderseniz tek tük çıkıyor mera olarak balık olunca heryer yapıyor(boğazdan sarayburnuna kadar ilerisini ben takip etmiyorum) saygılar...
Tuzla'da lüfer merası var,yerini biliyorum. Buraya yazabilirim ama fayda etmez,askerin kontrolünde denizin o kısmı ve izin vermiyorlar Tekne ile gitmek lazım zaten.