ilaç ilaç. orası sabah güneşine yakın yapıyorsa akşam hava kararana kadar da yapabilir tahminimce. denenmesinde fayda var.
arkadaslar deneyın..... mezgıt kumluk var bı yerde bogazda yanında gemıde var.... avlak yerı orası...deneyın
bugün iş nedeniyle galata köprüsünden geçtim geçerken kovalara baktım gözlemlerime göre galata köprüsünün unkapanına bakan tarafında bol miktarda yemli takıma orta boy kefal tek tükte istavrit geliyor. boğaza bakan tarafta karaköy tarafındanda herkesin kovasında güzel istavritler vardı HERKESE RASTGELE
herkeze merhaba konuyu nerde sorsam bilemedim burası uygundur inşallah istanbula yeni taşındım avlabilecek yer konusunda yardım eden etmeyen herkeze teşekkürler
yağmurda balık tutmaya hazırlanın 5 6 gün 16-19 dereceler arasında ve yağmurlu gözüküyor. istavrit raporları bu haftasonu başlar.
Sevgili dostlar bu satırları gözlerim dolu dolu yazıyorum tarabyadaki oltacımız arkadaşımız abimiz babamız GALİP abimiz HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR ailesinin ve tüm dostlarımızın başı sağolsun cenazesi bugün saat 1 de tarabya camisinden kaldırılacaktır
Çok üzüldüm Onnik abi, Allah rahmet eylesin. Başta ailesi olmak üzere Kalender müdavimlerinin ve tüm kıyı balıkçılarının başı sağolsun.