Galip Abi Allah rahmet eylesin.Balığa 8 10 yaşlarında Tarabya da başlamış biri olarak ilk oltacımız kendisiydi.Çok uzun zaman oldu kendisini görmemiştim.Mekanı cennet olsun.
Tarabya sera cafenin oradaki malzemecimi ? Eger o ise elinde büyüdük çok üzüldüm geçen sene ziyaretine gitmistim kocamissin siyirtmaci dedim, yigenim kisa pantolonla burda izmarit tuttugun günler gözümün önünde demisti epeyi sohbet etmistik. Allah rahmet eylesin
evet roy malesef o bana balık tutmayı iyne bağlamayı o öğretti her bayramda ziyaretine gider saatlerce eski günleri anardık mekanı cennet olsun
arkadaşlar fuardan haberi olan varmı ben iki bilet aldım ama daha önce cnr gitmediğim için yolu bilmiyorum gezip dolaşacam perşembe
Medex kendi sitesinde online bilet alabilirsin. Yol çizelgeside var. Umarım yardımcı olur. http://www.medexistanbul.com/ulasim_bilgileri.php
köprüler ikiside sıfır çarpmayla galatada karaöyün haliçe bakan kısmın dubanın dibinden çarpmayla mırmır kefal çıkıyo.... hiç heveslenmeyin oraları size kaptırmazlar yıllık kirasını ödemişler birde sabah erkenden az istavrit karaöyün haliçe bakan kısmında
Dün öğleden sonra avrupa tarafı boğazda arabayla turladım, olta atana bile rastlamadım.. lüfer zamanı omuz omuza olta attığımız Kalender önünde in cin çift kale maç yapıyodu..