ben deniz avlarım en köyülerinde birini gerçekletirdim sabah 7 öğle 12 unkapanı sonuç O ama günü sıfırda galatada kurtardım galatada 8 istavritle tabi birazda oğlumla oynamak için ordan ayrılmak üzereyken yanımakilere ben 8 tane yakaladım yeter ALLAH bereket versin dedim fazlası zarar deyince adamlar şaşırdı biz bir kilo götüyoz yetmiyo dediler bende kişi 3 tane yesek bize yeti dedim adamlar baya şaşırdı tabi yetmez ama gırgır
ama gerçekten avlar tek başına eziyete dönüyo unkapınıda 5 saat sıkılmadım ama balık olmaması biraz kötüydü galatada 2 saat tek baya sıkıldım tek başıma
aynen gayet iyidi ama balık yoktu balık başladığında bir organizasyon yaparız ben haftaya göle gitmeyi düşünüyorum
bu sabah kalenderde çapari ve rapala denendi sonuç balık açısından kacaman bir 0 temiz hava ve sakinlik açısından 100 rastgele
4 gözle bekliyoruz seçkin abi ben gittim 2 hafta önce kuruçeşme harcanan zaman 6 saat eldevar 0 balık biraz temiz hava kârı açılsın artık sezon
arkadaşlar bu hafta göle gitmeyi düşünüyorum ALLAH kısmet ederse turna için yer tavsiyesinde bulanacak varmı
ilyas abiöncelıkle selamün aleyküm tam isabet bi av yeri biliyorum ancak biraz uzak bende afyonda otururken göl avcılığı yapardım bizim turna için avlak yerimiz denizli ısıklı göl bence türkiyede en iyi turna avlanabilinecek yer orası afyondan yakın buradan biraz uzak oluyor ama biz gittikmi kamp kuruyoruz 2-3 gün kalacaksan gidilir abi tavsiye ederim
Tatlı su avı için Terkos doğru seçim olur, biraz daha yakın Göktürk taraflarını bir araştırmak lazım.
Tarabya'da mezgit çıkıyor. Önce çapariye tek tek geldi, herkes yemliye geçince 3-5 gelmeye başladı. Haftasonuna hazırlanın..reeling
gokturk ihaleyle verildi balık tutmak yasak tutturmuyorlar zabıta duruyor kapıda balık yakalamak yasaktır yazıyor kocaman yazıyla