Eee ben pazar günü boğaza gidecektim yaaa neyse en iyisi biraz beklemek galiba...bu kadar bekledik sonuçta reeling
Büyükçekmece sahilden 3 saatte 3 tane minnacık kayabalığı.. 10 gün önce canlı belirtisi bile yoktu. Yoldalar geliyorar...
mayıs 15 haziran 15 tarihleri arasında b.çekmecedeki eski ido iskelesinin ordan gün batımına doğru çok iyi mezgit alınıyor..onun dısında zargana ve kefal (ara ara izmarit)dısında balık alan görmedim şimdiye kadar...yazın başlarında ise kavaklı gürpınar taşlıklarında istavrit alıyorlar...
Geçen sene ; mırmır,kırlangıç,pisi,mezgit,çok az çinekop,izmarit ve bol miktarda gelincik tuttuk orda... Nisan sonundan temmuz başına kadar.
merhaba arkadaslar, ben de bugun tarabya'ya gitmeyi dusunuyorum, otel onune. yakin zamanda giden var mi? durum nedir?
biz böyle gidersek geçen seneleri daha çok anarız yavru balıkları yakalayanlara ceza kesmek için bir hat kurulmalı biz şikayet etmeliyiz ısrarla
İstanbulda yaşayan 10 milyon insan eline olta alsa ve her tuttuğunu götürse bile popülasyona zarar veremez. Asıl mesele yasak zamanlarında bile trol atan özellikle küçük tekne sahibi şerefsizler...Canlıyı yakalamak başka bir şey yuvasını dağıtmak yumurtaları bozmak ayrı şey...Onun içinde sahil güvenlik gayet iyi çalışıyor , her ihbar değerlendiriliyor.
değrli arkadaşlar okuma salina 4,20 surf kamış+okuma 65 lik 100 gr ile uzak atış kanlıca doktorlar sitesi,çubuklu çapari denemeleri sonuç 0...
Tarabta İngiliz burnu onu 20 adet mezgit aksam resim ve video koyacağım ceyhun kankama birlikte ayrıca 50 üstü Kaya balığı
Mezgitler geçen gün tutanları gördüğümde çok küçüktüler acaba sizin tuttuklarınız nasıl? Yemli karidesle çok güzel mezgit geliyor ama boylar işaret baş parmağı kadar limit altındaydılar.. O yüzden takım bile açmamıştım.
Güzel av. Tebrikler. Mezgit avı erken başladı bu sene. Kayabalıklarını nasıl yapıyorsunuz mezgitlerle tava mı? Afiyet olsun
Kenan hemen yeri söylemişsin yem istavrit, 9no siyah iğne mezgit boyları max 16cm kaya balıklarını martı yemi olarak kullandık ama hiç martı yakalayamadık hemen önümüzden geçen 3-5 gümüş sürüsü oltalara dokunmadan transit geçti. istavrit kayıp.idk
bu arada arkadaşlar çaparim 12 iğneliydi ve tek atışta 10 kaya 1 adet mezgit geldi. yani kaya boldu sayamadım
mezgitler ceyhunda kaya balığına gelince zaten kaya balığı yemem benoltacı erol abiye çıkarttırdım ben nedense sevmiyorum elime almayı bazende beze sararak oltadan çıkartıyorum. yani martılara servis ediyoruz