Aretle bir kapışmamız vardı. yok ben kayığa binecem demezse, gelin Tarabya'da Ctesi buluşalım hep beraber. Gerçi daha erken bir şeyler söylemek için, bir iş güç çıkmazsa, hafta sonu boğazda bir yerlerde oluruz sanıyorum.
ben hazırım cumartesi gelmeye iki ustanın kapışmasını büyük bir zevkle izlerim iyi tasmalayan kazansın
Pek sallayan yokta emirgani atlamayin benden söylemesi. Nerde o eski karpuzlar aret.. Na biyle piçagi degdirdinmi cart diye yarilirdi ortadan. Eski tadi kalmadi onun da cidden sizin en iyi ben tutarim idrar yarisiniz ne oldu ?
Sarıgacı ve çinekopta tecrübeli, lüferde tecrübesiz, öğrenmeye aç ve niyetli bir çaylağa tahammülünüz var ise ben de büyük zevkle gelirim.
Gel tabi, malzeme listesini yazdık. Sizde yazmışsınız, o shimanolar bakalım dyneema görünce ne diyecek bir görmüş olun hep birlikte. Tecrübe demişken... Hayatında hiç boğaz gitmemiş, surf kamış kullanmamış arkadaşa, evden bri surf kamış takviyesi yapıp alıp götürdüğüm oldu. Ve ilk gidişinde 3 lüfer tutmayı başardı bizzat ki, yem takmayı bile bilmezdi. O gün o koca merada 5 lüfer tutuldu, 3'ünü o, 2'sini ben tuttuk zaten. Hiç merak etme, tecrübesizlik bahane değil.
Cumartesi tiyatroya bilet almış arkadaşlar mecburen gideceğiz Balığa ancak çok erken saatte gelip öğle saatlerinde dönecek şekilde gelebilirim.
Serdar abinin yazmayı unuttuğu birkaç şeyide ben ekliyeyim.Dünya üzerinde en fazla ağır metal ve başta civayı etçil beslenen balinalar, balina ailesine üye hepimizin yakından tanıdığı,sevdiği yunuslar biriktirirler.
Aliço özelden yazamıyorum mail adresini veya telefonunu rica edebilir miyim? Bir konuda yardımını isteyeceğim?
selam kardeşim bizde bu cumartesi aksami tarabyaya gitmeyi dusunuyoruz iki arkadas bulusabiliriz 0531 814 19 44
Yavuz kardeşim dünü zor atlattım bu akşam illa gidicem kısmetse. Bu akşam bi arkadaşım Çamlıbahçe tarafında olacakmış birazdan onun yanına uğrayacağım, sonra duruma göre yukarıya emirgan tarafına kayarım diyorum. Yarını bilemiyorum, inşallah...
heLeki aLico abim şu sözLeri sarfetmişse.. Bugün Lüfer Kuvvetli meralarda bilhassa avrupa yakası çok bereketli demedi demeyin. __________________ Boğazın Efendisi.......
Doğrusun hocam eyvallah. Biliyorum da benim arkadaş oraya takılmış, bi yanına uğrıycam oradan istinyeye kayarım herhal. Çıkıyorum şimdi, kısmetse bi tane tutuyım hemen göndericem buraya
Geleceksen hafta içi gel Cumartesi ana baba günü oluyor, o onun üstüne atıyor bu bunun üstüne. Sinir yapmadan balık tutalım doğru dürüst Yani hafta içi olursa ben de varım...