Kim daha iyi balıkçı diye bütün sayfalarda birbirlerine girmişlerdi İkiside sıfır çekince bakalım ne diyecekler..
Yalnız bir haftadır Tarabya'da takımları lüfer kopartıyor. Şu an çelik tel ile takım hazırlıyorum. Boş dönmeyebilirler. reeling
Aman ceyhun Mustad kırmızı iğneden 1 takım telli olarak bana ayır unutma O takımdan çok umutluyum Çok güzel iş yapıcak İlk lüferimi sana vericem söz )
cumartesi ben de gelmek istiyorum.tarabyaya gelirken istavrit yada hamsi almaya gerek var mı? yenibosnadayım yol üstü denkgelen varsa alırım. serdar köylü usta av yapacak bunu kaçırmamak lazım dimi sayesinde çok şey okuyup öğrendik.
Tarabyada balık vardı da kış kış mı dedik . Yoktu ne yapalım eve madara mı olalım bu arada ikisi torikti .. Orda o gün balık tutan 1 kişi vardı o da 1 tane tuttu . Tabi çaktırmadan aldığı palamutu takmadıysa oltaya. Çok arkadaş vardı para ile aldıkları palamutları oltaya dizip resim çektiren. Hele biri 7 palamudu dizdi çapariye.. O takımla nasıl yakaladıysa Ceyhun hatırladın mı
Gerek yok , Serdar usta orada olacak sana bijuteri çapari hediye eder bir tane . Herkes bakar sen yakalarsın ... (şaka)
Keriz gibi ince takımda diretip çok mantar kaptırdım geçen bir iki hafta hakkaten... Bu sefer büyük takım büyük yem ile çinekopa yem kestirip lüferi cebellezi etmeyi planlıyorum.
Aynen. Geçen gün bende çok yem kestirmeme rağmen hep iri taze yapraklar taktım. Kıraça olsa şakşak takacağım da kıraça nerdeee..
Dalgıç bir arkadaşla anlaştım ben de çaktırma, oltama palamut lüfer takıp duracak aşağıdan, yarışmanın galibi kesin benim