GEce balık her zaman daha iyi ya en azından kalabalık olmuyor rahat rahat takılıyorum. Gündüz ziyanlık )
Tamam şimdi gördüm bak.... Ya biraz daha uzatsan tam görücem . Mübarek en son tel görüşmemizden itibaren tam 9 gün 3 saat 12 dakika geçti nerdesın sen ya.....
Eyvallah abi. Bu akşam uyku yok bana. takım taklavat hiç bi şey kalmadı. dün güya takım yapayım diye erken kaçtım eve ama baktım bizim çocuklar iyi top oynuyor maç izledim artık
Balıkla yetineceklerini sanmıyorum.Uzman çavuşların,Ast subayların villa sahipleri olduğu bir çok kez haberlere konu olmuştur
ne diyeyim arda daha doğrusu ne diyelim..herkes istediği gibi at koşturuyor yasa hukuk vs vs hak getire..kendi bacağına kurşun sıkan tek milletiz 3, 5 sene sonra görürüm onları
köstekleri uzun tut, 25 cm civarı 0,25 veya 0,27 misineden olsun. beden 0,30 , iğne 2 veya 3 numara yapacağın takımlar 8 kösteği geçmesin, malum teknede kontrolu açısından
Abi biliyorsun benim 5 köstekliydi geçen hafta. adamlara köstek dayandıramadıkki çelik telden yapsak bu köstekleri şaka bir yana önerilerini dikkate alacağım abi .eyvallah
bugün boğaz güzel av verdi, 2 lüfer, 6 sarıkanat, 6 çinekop, 5 geri iade yaprak, toplam süre 4 saat, çapari ile limit altı alanlar var ve hiçbiri geri iade etmiyor. balıkçılık kültürümüz yerlerde geziniyor
Serdar Köylü, Aret ve Aliço,, Bir aya yakındır sizlerin kendi aranızdaki 2009 yılından bu yana olan tüm yazışmaları okudum ve halen okuyorum da. Serdar'ın Durgun ve akıntılı sular için yaptığı mantarları ve rezistans teli kullanarak önerdiği takımları yaptım. Özellikle Aret ve Aliço'nun yem takma, tasmalama, takımın kıyıda duruşu, vs. gibi konulardaki önerilerini adeta ezberledim. Ve artık birkaç gündür lüfer peşindeyim. Gezer takım ve akıntılı sular için kullanılan mantarla 17.30- 21.30 arası 50 balıkçının kıyıdan atış yaptığı Çanakkale'deki meramızda 3 adet balık alındı, birini de ben aldım, 2 kez yem kestirdim(geciktim, sazan alışkanlığını atamadım henüz) bir kez takımın bedenini kopartıp gitti. İlk Lüferimi başta Serdar kardeşim olmak üzere bu muhteşem üç ustaya ithaf ediyorum. En derin muhabbetlerimi sunarım.
Estağfurullah Metin Ağabey Biz ne yaptık, o Sizin kendi ustalığınız ve kibarlığınız Ellerinize kollarınıza sağlık daha bereketli ve bol avlarımız olur inşallah. Dahasına rasgele diyorum.... Sevgi ve Saygı ile kalınız. Çok Ama Çok teşekkürler ediyorum....
Gerçekten serdar abi olsun ali abi olsun bunların ustalıkları tartışılmaz tavsiyelerine uymak lazım sağolsunlar çok güzel bir av olmuş sizide ayrıyeten tebrik etmek istedim rastgele.
merhaba herkese bgun akşam sarikat için bogaza gitmeyi planladik ama yagmur yagiyor sizce yagmur avi olumsuzmu etkiler.
gecen gunlerde salı ıdı galıba o yer gök bir olmustu hani o gun balıktaydım yaklasık 1 saat kaldım 16 parca sarıkanat alıp geri döndüm arkadasın yagmurlugu yoktu agırlıgını tasıyamaz hale gelıncce yapacak bısey kalmadı
Dün gece boğaz, Saat 01:00 - 05:00 Arası avımız, 10 küsür lüfer toplam 40 parça sarıkanat. Fotoları bu gün İspaladin ( Atakan ) paylaşacak Bol avlar.