Estağfurullah abi. O sizin ustalığınız. Eğer balık keyfinize bir damla da biz ekleyebildiysek, ne mutlu bizlere.
dişli raporu selamlar, 03.11.2012 40 çinekop, 5 sarkanat 07.11.2012 1 lüfer 1 palamut 28 sarıkanat 2 cinekop 10.11.2012 8 lüfer 2 sarıkanat sanırım eskiye dönüyoruz, 4-5 seneden sonra güzel dişli yapmaya başladı, birde tekne turu düzenleyen arkadaşlar lütfen biraz geride kalın rapalacıların dibine kadar girmeyin, teknecilerle zaten sürekli dalaşıyoruz, birde siz yapmayın, bugün rapala sallarken tur düzenleyen arkadaşların kıyıya fazla yanaşmasından doğru düzgün atamadım. bu arada ufak balıkçı tekneleri artık yanımıza taş alma kararı aldık, kurşun atma mesafemize yanaşırsanız, şimdiden kusura bakmayın.
Selamlar Arkadaşlar, Dün gece GökhanKu arkadaşımla beraber Emirgan da çok güzel bir av yaşadık.Aslında ilk hedefimiz Sarıyer tarafında avlanmaktı.Ancak akşam saat 18:00 dan gece 00:00 a kadar 6 adet dişli alabildik.Tabi bir yerden sonra sıkılıyor insan.Tam hadi dönelim bugün balık yok dedik ve sahilden ağır ağır ilerlemeye başladık.Emirgan tarafında ki hareketliliği görür görmez avlanma heyecanımız tavan yaptı ve tesisatımızı alıp kıyıya koştuk.Gece 01:00 dan 05:30 a kadar avımız aşağıda ki fotolardaki gibidir Umarım beğenirsiniz.İnanın avlanırken o kadar yoruldum ki hala her yerim ağrıyor Balıklar sudan çıkmamak için ellerinden geleni yaptı ama kazanan biz olduk .Bugün afiyetle payıma düşenleri yemeyi planlıyorum .Darısı başınıza inşallah Toplam 39 parça dişlimiz mevcut.Hangisi sarıkanat hangisi lüfer artık size puan verin Maşallah
Atakan, Balık avında partnerin önemi gerçekten çok büyük. Balık tutarken hayatın sitresinden bir nebze olsun uzaklaşmak çok önemli buda kafa dengi partnerlerle oluyor. Dostluğumuz daim olsun. Dünde yorulduğumuza deydi umarım balıkların ardı arkası kesilmez ve biz amatör balıkçılar eşimize dostumuza taptaze balıklar yediririz. Herkese bol avlar.
Üstadlar mükemmel av olmuş tebrikler.Merak ettiğim yemi o günmü tuttunuz yoksa pazardan felanmı acaba ?
Pazardan aldık Arda piyasada istavrit yok olsa bile tutacak vaktimiz yok yoksa gönül isterdi ki istavriti yakala lüfere çevir asıl usulu odur
Metin Bey tebrik ederim çok güzel bir balık almışsınız. Adımı 2 önemli usta ile yan yana yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. Tecrübelerimizi aktararak size bir faydamız olabildiyse ne mutlu bizlere.
kalenderde hava kararmadan önce ve sonra güzel balık geliyor. boyları yerinde.. gece ilerleyen saatlerde seyrekleşiyor.
yok dostum olurmu oyle şey senin reporlarda güzelde her gun gelen rapor sayısında ciddi bir azalış oldu nedeni belli oldu şimdi
grup kurmak iyi güzel olmuşta koskoca av raporu başlığı cansız tatsız tuzsuz duruyor öylece.Sanki grup içinde grup oluşturmak gibi birşey olmuş Benim fikrim team içinde olan arkadaşlar raporlarını burada da paylaşırlarsa forum için sanki daha iyi olacak ?
aynısını düşünüyorum başka forumlar böle değil gruplar bu forumu bitirmiş koskoca raporlar başlıkları bomboş aranutköy akıntı burnuna gidin rapala için yemli akşam sarıyer tarafı yeniköy tarafı iyi balık veriyor
İsteyen istediği sayfaya yazar, diğer sayfalar da bu foruma ait. 3 gün önce üye olduğumuz bir yerde yıllarca foruma hizmet etmiş kişiler hakkında atıp tutmayalım.
kaynak hürriyet GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı ekipler, Kumkapı Balık Hali’nde genel denetim gerçekleştirdi. Avlanması yasak olan 20 santimetreden küçük yüzlerce kasa lüfer balığına el koyan denetçiler sahiplerine cezai işlem uyguladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı 35 kişilik ekip, saat 03.30’da Kumkapı Balık Hali’nde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde önce nakledilmek üzere kamyonlara yüklenen balıklar kontrol edildi. Bir kamyonda istavrit kasalarının arkasına gizlenen halk arasında ‘çinekop’ olarak bilinen 20 santimetreden küçük lüfer balıkları ele geçirildi. Kamyondan indirilen kasalardaki balıklara el konulurken, balıkların sahibine 857 TL para cezası uygulandı. Bu sırada balıkların sahibi kasadaki diğer balıkların denetleme sırasında zarar gördüğünü iddia ederek denetçilere tepki gösterdi. Denetleme sırasında halde yüzlerce kasa 20 santimetreden küçük lüfer balığına el konuldu, sahiplerine ise para cezası uygulandı. Bakanlık Denetleme Görevlisinden alınan bilgiye göre el konularak depolara kaldırılan balıkların öncelikle veteriner hekimler tarafından insan sağlığına zararlı olup olmadığının belirleneceği, zararlı olanlar imha edilirken, tüketime uygun olanların mezatla satılacağı, belirlenen bedelden alıcı bulunamaması durumunda ise hayır kurumlarına bağışlanacağı belirtildi.
Bir hata yapıyorsa tabii ki dokunulmaz değildir de, nereye yazıp yazmayacağını kendisi bilir. Buraya hergün rapor yollayan 10-15 arkadaş kendi sayfalarını kurdu ve orada yazışıyor. Sonuçta ne oldu? Burası bomboş kaldı. Demek ki çoğu üye bile olmayan binlerce kişi bu 10-15 kişinin raporlarından faydalanıyordu. Şimdi bu hizmet devam etmiyor diye onları eleştirmek çok saçma. Kaldı ki bu kişilerin raporlarına yine diğer sayfalarından ulaşılabilir. Vermeden almak bir yere kadar, madem sayfanın canlı kalmasını istiyorsanız sizler de yazın Avrupa yakası raporlarını buraya.