Gürpınar da lüfer *** herkese Ben genelde Gürpınar civarında avlanırım son 1-2 haftadır akşamları yemlide denemeler yapıyoruz tek tük alanlar oluyo ama genelde boş dönüyoruz.
teşekkür ederim remzi, boğaz tarzı sahteyi kurşunla yolladım ,aslında spinlik bir yer önerseniz bir siftah yapacam yeni takım düzdüm
lüfer 10 lira.. tabi bu lüfer istisna. boyu 15cm var -yok tezgahlar yaşanan katliamın izleriyle doluydu dün akşam. yazıklar olsun..
yaprağa çinekop,çinekopa sarıkanat ,sarıkanata lüfer diyorlar tezgahçılar sarıkanata lüfer yazmış tane 15 lira 1 tanesiyle doyman mümkün değil 4 kişilik aileysen 8 tane alman lazım ne yaptı 120 tl ne ala memleket.
Çnekoplar maalesef düngürdi meraya. sıkıntılı bir durum. oluştu ben inanmak istemiyorum inşallah önüne katarak indirmiştir aşağı yoksa bu iş bitmiştir şimdiden. Tek tesellimiz. çinekopun önunden kaybolması ve yerini kendi balıklarımıza bırakmasıdır. yoksa vay halimize sezon açılışı ile kapanışı arasında 1 ay bile olmadan iş biti demek yerinde olur.....
Ve dediğim gibi. Bugün şu saat itibariyle Avrupa yakası coştu ve kaba balıklar vermeye başladı. saat 11:57 itibariyle tekrardan Lüfer meralarda.......
Eyvallah teşekkür ederim. Bu aralar yeşilköy'de kıyıdan avlanıyorum rönepark civarı.Sanırım uzak atışlar ve taze yem ile balık alma şansımız oluştu galiba?
Ataköyün içine bakan mendireğin en sonundan koyun dışına sert atış saat 6,30-7:30 arası resim çektirir gibi....
Güzel haber Ali Usta , inşallah çinekop yerine hep lüfer gelir . Limit altıları ne tezgahta ne de kovada görmek istemiyoruz. Anadolu tarafı için bir bilgi var mı?