sağolasın abi de pek rast gelmedi ,saat 7yle 10 arası toplam 6 çinekop çıkmıştır karaköy parkından,bende attım da benim rapala küçük diye gelmiyormuş.çinekop alanların rapalalarının en küçüğü 7cm diyebilirim.yunus girmeseydi çok güzel çinekop çıkardı.neyse kısmet
boğazın prensi çinekop arkadaşlar siteye bakıyorum hiç bir arkadaşımız avlaklar hakkında bilgi vermiyor rapala başladı ve çok hızlı bir şekilde emirgan vapur iskelesi yanı 200.gr kurşun favori rapala modelleri riversea target palyaço ve pelikan nitro modeleri kamışına ve makinasına güvenen site dostlarına rastgelereeling reeling
valla tek tek 3-5 çinekop çekmek için saatlerce atçek yapmaktansa 8'li 10'lu istavrit çekmek bana daha keyifli geliyor.. ben istavritin çoğalmasını bekliyorum.. ufak ufak başladı bile..
Arkadaslar pazar geldi catti Kumkapi yenikapi samatya kiyidan balik durumu nedir capari ile sardalya istavrit avi varmi acaba acabahooked Guncel bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
zeytinburnu veliefendinin karşısına denk gelen yerde de kanal çıkışı kısmında baya bir kalabalık vardı motorla geçerken gördüm
köprü 12 den 9.30 kadar 0 karaköyün boğaza bakan kısmı en iyi yer eminönü boğaza bakan kısmı yer olmadığı için giremedim en fazla alan 10 tane çinekop ben hiç gitmeyin daha iyi
şimdi balıktan geldim kalenderden çapari-o rapala 1 oldukça iri istavrit onu da karga kaptı bol temiz hava bol muhabbet hava serin balığa gidecek olan varsa sağlam giyinsin iyi rüzgar var
Bu sabah boğazda hatırı sayılır dişli vardı.Ancak balık çok nazlı,çok takım seçiyor.İyi takım,iyi atış balığı alıyordu. Benim fikrimce bu yıl iyi balık yapacak,geçmiş yıllarda örnekleri oldukça mevcut.Herkese rastgele..
bugün ambarlıdan tekneyle açıldık 5 kilo iri istavrit aldık açılan herkes kovaları doldurdu bence daha boğaza balık gelmemişken balık tutma zevkini yaşamak isteyenler avcılara bir uğrasın
arkadaşlar merhaba günün hasılatı resimdedir, marmara kuzey şeridi için artık balık başladı diyebiliriz herkese rastgele reeling
Ambarlı da İSTAVRİT Patladı.. Herkese merhaba, Bu sabah 07:00 - 11:00 arası 3 kişi 9 kilo İRİ İSTAVRİT aldık. Balık devam ediyordu ama kollarımız ağrıdığı için döndük... Bence de bu ara boğazda vakit kaybetmeye değmez.. en azından Yunus lar çekilip balık boğaza girebilene kadar... Foto eklemeyi denerim birazdan... Herkese rastgele..
beylikdüzünde akşam çapari attım 10-15 civarı istavrit alabildim. Hava kararıncada herkez eşkinaya döndü ama ben durmadım bitirdim avı.