Ceyhunla balıktan döndükten sonra tekrar tarabyaya indim ve yılmaz arkadaşın kovasında çok güzel bir sarıkanat vardı ve çapariyle almıştı. yani dişlilerde kol geziyor
Dün emirgan sütiş önündeydim saat 16:00 16:00 civarı mekana vardım.3 er 4er istavritleri çekerken görünce balıkçı arkadaşları heyecanım arttı..oltamı açtım takımımı dizdim 25 bedene 12 köstek bağladım 125 kurşunla vira bismillah dedim.. akşam 20:00 a kadar cok güzel balık yaptı 10 arlı 8 erli 5 erli... sezonun açılışında böyle bereketli olacagını tahmin etmemiştim acıkcası ben 1 kilo aldım irilerinden kenarı çekilip seyrettim bişeyler atıştırdım ve yola koyuldum tadı damağımda kaldı açıkçası.. c tesi kısmetse aynı yerde olurum.. bereketli avlar dilerim.
Emin dün bende sütişin ordaydım 14:00 civarı başladım balığa 19:30 da bitirdim 4 kiloya yakın istavrit aldım 20 beden 10 köstek 115 gram açıktan gerçekten çok güzel ve bereketli bir sezon bizleri bekliyor sanırım
hmm sizin takım birazdaha işe görür durumdaymış demek ince olması bi avantaj olabir c tesi günü orda olursanız beraber avlanalım
e biz zaten yan yanaydık avatarı görünce hatırladım tamam bende c tesi orda olrm bi aksilik olmazsa görüşrz
Tarabya; iri istavrit devam ediyor. dünden kalan yorgunluk yüzünden 1kg kadar tutup evin yolunu tuttum. Sarıkanatlar iş başında. İstavritler bazen yarım geliyordu ama 3-4 çeşit rapala sonuç vermedi.
arkadaşlar cuma akşama galata karaköy tarafı boğaza bakan yere gitmeyi düşünüyorum istavrit durumu nedir güncel olarak bilgilendiren olursa şimdiden tşk ederim.bu arada herkese rastgele kovalar bol balık dolar inşallah.
Dün Arnavutköy de çok güzel av verdi. Sabah 06 dan öğlen 12 ye kadar durdum kovam dolunca mutlu mesut evin yolunu tuttum. Evde tartığımda 5 kilonun biraz üstü çıktı. Bizimkiler balığı özlemiş valla yanlız benimle dalga geciyorlar balık yemiyen balıkçı diye. İstavritler oldukça iri arada tabiki graça denk geliyor fazla incitmeden geri salındılar. İstavrit Tüm gün boyunca hiç kesilmeden av vermiş. Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.