hala da etkilemeyeceğini iddia ediyorum.. burada önemli olan eşşeğin kulağına su kaçırmamak, yani tebliğe uygun kurallara saygılı hareket etmek, ihtiyacından fazla balık yakalamamak.. yoksa oltayla istavrit bitmez..
elbette bitmez biz zewkindeyiz ticaretinde değil onun için limit koymuşlar trol gırgıra limit yok onlar ticari bilmem anlatabildimmi hooked
Şemsipaşada kovadan lüfer yürüteni duymuştum ama komple kovayı yürüteni ilk kez duydum.. bakalım daha neler duyacağız.. resmen adamın emeğini çalmış şerefsizler..
Milletin aklina is düsürmüs olmayalim da yakinda çantalari da götürür bunlar. En iyisi birer bisiklet kilidi alip banka kilitlemek. Kovayi da bank yoksa çantaya baglamak.
aralık ayında karaköy parkında avlanıyorum istavrit sürüleri hemen önümüzde neyse 5 kiloluk kovayı doldurmaya az kalmıştı kova dolsa da gitsem diyorum 6-10 yaş aralığındaki kızlar kovamı götürmeye çalışmışlardı ve de götürüyorlardı farkına varmasaydım gidiyordu balıklar
Benimde kovamdan kediler istavrit araklıyorlardı. Aslında herkes sağını solunu yoklasa daha az olur bu tarz olaylar. Muhtemelen arabayla geçip planlı bir şekilde yapmışlardır.
devamını yazmayı unuttum kusura bakmayın sahilde 10 arkadaş 1 saat kadar balıklarını kaptıran arkadaşımıza çalıştık onu balıksız yollamadık
İyi geceler arkadaşlar.. Bu akşam iş çıkışı Deniz ile birlikte Beşiktaş'tan 2 saat kadar çapari attık.. 3lü 5li derken ilerleyen saatlerde 7li 8li gelen istavritler yüzümüzü güldürdü.. epey balık aldık.. eve gelip saydığımda kovamda 67 adet istavrit oldğunu gördüm, bir o kadar da Deniz'de vardı sanırım.. boyutlarından dolayı 20'ye yakın kraçayı da suya iade ettim.. biz çok keyif aldık Bu avda bana eşlik eden Deniz kardeşime teşekkür ederim.. daha iyileri sizlerin olsun :thumb: