salı günü bebek kazıklı yola gittim öğlen saatleriydi herkes mezgit'e atıyordu istavrit yok herhalde başlamadı diye bende mezgit'e attım pazar günü kayabaşı tarafına pikniğe gittik orda göle yakın yerde solucan satıyorlardı üç plastik bardak aldım bende daha önce hiç gölde avlanmamıştım nasıl avlanacağımıda bilmiyordum gerçi sonra ordan vaz geçtik solucanlarda bagajda kaldı tabi salı günü onları mezgitti denemeye karar verdim sorun yaşamadım gerçi mezgitler geliyordu sonra baktım bir iki istavrit gelmeye başladı hemen takımı değiştirdim fakat takım ince olduğundan 35 lik kurşun fazlada abanamadığımdan uzak atış yapamadım ama yinede 15 adet istavrit le ve 22 adet mezgitle avı sonlandırıp evin yolunu tuttum istavrit takımım 8/10 beyaz tür mustat iğneydi mor simli gayet iyi sonuç verdi şimdi bu hafta içi evde takım hazırlamay başlicam fırsat buldukca uzak atışlar için herkese iyi avlar dilerim ....
Emirgan iskele yanı istavrikbolluğu vardı. Aksam 8:30'a kadar devam etti. 4 kilo kadar aldık. 20 kg kovaları dolduranlar vardı.
abiler bugün tarabyadaydım resim koyamadım çunku cekemedım ustalar 10 kiloluk kovaları doldurmuşlar ben saat 14:00 çivarı gidip akşam 18:00 e kadar ihtiyacım olan 2 kg 10-20cm arası istavritlerimi aldım avımı sonlandırdım ama dunde aynıymış bugunde tarbyada ayagını suya soksan istavrit geliyordu herkeze saygılar iyi akşamlar...
bizim millet önce gözünü doyurması lazım al 2-3 kilo git ye yeter kardeşim kalabalık olan alsın4 kilo yani bu balıklar yarında lazım olacak bize idk
bende anlamıyorum herkese diyorum balığa giderken kaç kişiysek o kadar kilo tutuyorum geliyorum. hatta kaç kere galatada balık çok devam etmesine rağmen 2 kilo tutmuşken geri döndüğümü hatırlarım. sadece bi kere annem çok dalga geçmişti gidip gidip hiç tutamıyosun artık gitme diye o zaman 5 kilo tutmuştum şansımada balık vardı allahtan hihi
Bugün sabah 05:00 da Aşiyan parkın önünden aldığım av mutlu olduk inşallah devam eder. Strike pro sahte Uploaded with ImageShack.us
Tarabya; Fransız konsolosluğu önü iri istavrit devam ediyor. Kefal tutmak isteyenler de gidebilir, 40cm civarında kefaller geçiyor.
ismail kardeş yazın çok anlamlı ve güzelmiş anlayana tabi.BİRBİRİNİ YİYENLER BÖLÜŞEMEZ BİR DAĞI BİRBİRİNİ SEVENLER PAYLAŞIRLAR BİR DALI...
Büyük ihtimal aynı kişiler, gırgır ve trola karşı amansız bir savaş veriyordur, çok tutuyor, kaçak avlanıyor diye. Ne garip, çuvaldızı başikasına rahatça batırıyoruz da kendimize iğne fazla geliyor.
Satarlar, Tebliğin ne dediği onlar için önemli değildir, kıyıya ağ atan balıkçıyı şikayet ederler, kendileri ne limit tanır ne kural, en çok 5 kg tutmaya hakkı varken 20 kg. tutar, satmak yasaktır, ne gam, onlar satar, devlet bakar.
"Kıyıdan oltayla balık avlamanın balık popülasyonunu etkileyeceğini söyleyenlere ya da söylemeye çalışanlara tebessüm ederek cevap veriyorum" Ahh sevgili Berkan, bak nereden nereye?