Erdogan kıyıdan çıkıyor mu avcılarda?kıyıdan atan hiç görmedim atan olsa bile kıraça alabilir iri balık çok ilerde
İstanbul'un Marmara kıyıları gündüz istavrit, gece de yemliye çeşitli avlar vermeye başlamış durumda.
Sadettin senin soruna da cevap olmuş olacak bu rapor. Sabah 8:30 gibi Tarabya Fransız konsolosluğu önüne gittim. Önce rapala denedim, sonuç 0. Çinekop çaparisi taktıp 150gr ile uzak bir atış yaptım. Oltama 20cm civarında bir istavrit takılınca; 9no siyah iğne kaz kanat tüyü damla sim 0,18/0,26mm 150gr takım ile ava devam ettim. 2li 3lü geldi istavritler. Sonra birden kesildi. Bende avı sonlandırıp eve döndüm. Avlağa gidecek arkadaşlar için söylüyorum, uzak atabilen balığı alır. Yoksa boşuna gitmeyin.
YARDIMMMMM!!!!!!!!!!! ================================================================================ Selamun aleyküm ARKADAŞLAR YARIN BALIĞA CIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM . SARIYER VEYA YENİKAPI YA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM .SİZCE HANGİ YERDE ŞUAN BALIK ÇIKIYOR VE HANGİ TAKIMLA.CEVAPLAYAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..
Ceyhun maşallah, çok güzel bir av gerçekleştirmişsin. Boğazın kurufasulyesi her daim güzeldir. Tebrikler, en kötü avın böyle olsun.
Arnavutköy balık bayramı.. Merhaba dostlar.. Bugün izinli olmam dolayısıyla balığa çıkayım dedim.. sabah erkenden beşiktaşa gittim ve atçek yapmaya başladım, ancak 2 saatte 2 balık yakalayınca burdan hayır yok dedim ve doğru arnavutköyün yolunu tuttum.. oraya gittimde 2li 3lü istavrit çekiyorlardı.. gözlerim parladı ve hemen kamışı açtım, ucuna en fiyakalısından bir takım taktım, bir de 125 gr kurşunla salladım gitti.. önceleri boş çektim (yerin yabancısıydım) sonra alıştım ve başladım istavritleri çekmeye.. keyfim yerine gelmişti, takım değiştirdim 140 gr kurşunla daha ileriye attım ve o da ne.. bu sezon ilk kez 5'li çektim sonraları yine 3-4-5 derken bir de baktım kovam neredeyse dolmuş.. keşke büyük kovamı alsaymışım hihi Günün en sinir bozan olayı kıyıyı adeta yalarcasına geçen tur motorlarının şeref haysiyet fukarası kaptanlarının zevkle misinaları kesip takımları almasıydı.. banghead 2-3 kez misina kestirince bir de baktım ki makinedeki misinanın nerdeyse yarısı gitmiş.. kaptan bozuntularına sülale boyu selam göndermeyi ihmal etmedim.. günün en bomba olayı da oradan geçen bir kadının kovadaki istavritlere bakarak "ya bu mezgitler bizim oranın mezgitlerine hiç benzemiyor" demesiydi :laughing: Evet balık boğazda başlamıştır arkadaşlar.. hem de öyle çok uzaklarda değil, akşama doğru balığı adeta burnumuzun dibinden alıyorduk, o derece kıyılamıştı, uzak atmaya bile gerek kalmadı yani.. hadi hayırlı olsun.. ayrılırken kovamda 2 kg civarı güzel boylarda istavrit vardı aman dikkat edin güneş fena yakıyor, ben çok kötü yandım hem de amele usulü :laughing: biraz da görüntü.. http://www.youtube.com/watch?v=DtxRDRqQMTY&list=UUDLtr0v-UGeIwXERbGpOuDw&index=1&feature=plcp
abi hüzel av olmus raporlar için teşekküürler bence günün lafını sen söyledin (Keşke büyük kovayı alsaydım) )
Sadettin aylardır doğru düzgün balık çıkmayınca büyük balık kovamı taşımıyordum boşuna, 3 kiloluk yoğurt kovası yetiyordu.. ama bundan sonra balık kovamı alıcam artık yanıma :thumb:
Tarabya; Kenan ile birlikte 150gr kurşun açık atışlarla toplamda 8kg iri istavrit tuttuk. Bir tanesi 22cmden büyüktü.
Berkan abi çok güzel av olmuş yine tebrik ederim.. hayırlı ve bol avlar... Allah en kısa zamanda banada nasip eder inşallah hooked hooked
Şimdi kalenderden geldim güzel istavrit var 2.5 kilo kadar aldım beyaz floş simli çapari 125 gr kurşun çok açık iri yapıyor rastgele