Eşkinanın en verimli saati hava karardığı andan itibaren saat 10'a kadar. 10'dan sonrada çıkıyor ama okadar verimli değil. Birde sabaha karşı 3'den sonra hava aydın olana kadarda çok verimli oluyor. Ben herzaman saat 6 da merada olur eşkina için boru kurdunu alır olta takımını hazır eder ve hava kararana kadar çapari atar çekerim. akşam ezanı okuduğundu andada hemen çapariyi çıkarıp eşkina takımını sallarım.
kalenderden yeni geldim güzel balık çıkıyor hafta sonu gibi sahil kalabalık 09-12 kadar iki kilo balık aldım orta boy 20 li çapari kullanan çoktu acemiler bile 15 li atıyorlardı akıntı fazla 150 gr kurşun bile akıyor bilginiz olsun rastgele
boşver video yu bu ilk resime bayıldım maaşallah daha iyileri yiğene ve sana rast gelsin inş Allah nazardan korusun mükemel bir resim mutluluğun resmi işte sana
videoyu youtubeye yada dailymotion'a yükleyebilirsin ama yukleme yapmak ıcın bu sıtelere uye olman gerekır.
Burası da Deniz raporları sayfasıdır İlyas kardeşim Sen bir dahaki sefere tatlısu balıklarını forumda uygun yere koy da tatlısu meraklıları görebilsin.
boru kurdunu beylükdüzü gürpınar harici bağcılara yakın nerden alabiliriz eminönü karaköy yenikapı taraflarıda olabilir
spot balıkçılık karaköyde belli zamanlarda getiriyor her hafta cumartesi galiba..artı menekşeden çamur kurdu galatanın üstündede yemciler var orada biraz fiyatlıdır ama boru kurdu için spot a bir sor.
Kıyıdan istavrit tutmak için en verimli yerler nerelerdir.Esenlerde oturuyorum yakın nokta neresidir ve acemiyim kıyıdan.
cheysi yavuz kardeş bigün bende avına katılabilirmiyim? bu konuda acemiyim yanlız bana yardımcı olurmusun ? hafta içi müsait değilim cumartesi akşamları eşlik edebilirim istersen tabi ?
neden olmasın. Beylikdüzü yakınlarındamı oturuyorsun ? Bu hafta sonu sınavlarımdan dolayı gidemicem ama haftaya mutlaka gideceğim.
Hakan Abiye çok teşekkür ediyorum sizlerin önünde tekrardan. Çok yardımcı oldu bana. İlk eşkinamı tutmamı sağladı.. Nice avlarda görüşmek üzere..