Ricaederim ilker her zaman bekleriz mekanı biliyorsun artık. aynı anda 2 eşkina çekmek kimseye nasip olmaz
Bugün Beşiktaş çok iyi balık yaptı. Amatörler bile minimum 6'lı 7'li zaman zaman 12-13'lü çekiyorlardı. İri sardalya da geliyordu oltalara... Hatta bir çocuk atarken elinden kamış kaydı kurşun çok yakınına düştü kamışı toplayıp hemen çekmeye başladığında bile 2 tane balık vardı. Siz düşünün artık balık miktarını. Yarın da Avrupa yakası baya balık verecek gibi. Şimdiden herkese rastgele saygılar.
cheysi yavuz sefaköyde oturuyorum gelirim sorun olmaz ok nezaman müsait olursan haber verirsin gelirim ilgin için teşekkür ederim sınavlarında başarılar dilerim görüşmek üzere
Tarabya; 1-2 saatte 3kg istavrit tuttum. Kraçaları geri gönderdim, balık kıyıya çok yakın. Saat: 08:00-09:40 yeşil organze/damla sim 0,26/0,14 10no iğne 100gr Yarın yine Tarabya'dayım gelecek arkadaşları beklerim.(İngiliz konsolosluğu önü)
Ben kanlıcadaydım sizin kadar usta değilim ama baya tuttum bu sabah. 2 saatte 2 kilo kadar tuttum. Organze dediğiniz tek parça böyle tüy gibi bir şey oluyor di mi ?(tüy gibi saçaklı değil) Benim takımım da öyleydi. Bir parça organze bir parça da sarı damla sim vardı. Yeşilin tonu ne çok açık ne de çok koyu idi. İğne rengim beyazdı. Sizde yeşilin tonu ve iğne rengi neydi ?
Kalender baya balık yapıyor ama açıkta iri kıyıda kraça var her renge atlıyor balık renk ayırt etmiyor bilginize akıntı fazla 125 150 gr kurşun kullanmak gerekiyor.
Cumartesi günü boğaz inanılmaz balık yaptı, akıntı burnunda yer bulamadık ama omuz omuza atanlar çinekop kadar sardalya ve izmaritleri 10-15li çekiyordu, bizde tarabya tarafına geçtik, orada da güzel balık vardı, iri sardalya ve istavrit aldık bayaa.. boğazın manzarasına diyecek yok, birde yelkenleliler vardı bir sürü..
yazını yeni görmekle biraz üzüldüm cyr ilyas abi geçendede nasip olmamıştı umarım gidebilmişşinizdir güzel bir av olmuştur.
Bugün hafatasonunun stresini atmak için avrupa yakası boğaza indim.sınavlar ve iş yoğunluğu derken kafam dolmuştu.yaklaşık 1 saatlik av sonunda 2.5 kg ya yakın iyi irilikte istavrit yakaladım.Arada kıraçalarda geldi ,onlar denize iade.Ancak takımı dibe indirip bekledinmi iri istavrit alma şansım oldu.Herkese rastgele.
balıktan şimdi geldim bana göre bir şey yoktu oltamı bile açmadım kraça katliyamı tam gaz devam ediyor 1kova 2kova 3kova amma gözü doymaz milletiz neolur biraz insaf bu gidişle 5 sene sonra istavritide arayacağız hepinize rastgele
çok haklısın bu gidişle balık kalmaz. ama havyarlı tam 80.000 balığı onla beraber katlediliyo bu hale geldikki artık denize palamut salınıyo işte havyarlı yakalamanın sonucu kurunun yanında yaşda yanıyo olan hepimize oluyo ama bizim millet bilinçlenene kadar kıyamet kopar her halde banghead
Oltacılar da havyarlı balık tutuyor onları da yasak kapsamına almalı diyenlere koz veriliyor. Başkasına çuvaldızı batırmadan herkes iğneyi kendisine batırmalı. Kuleli'de de adam tezgahı kurmuş, resmen balık satıyor., kardeşim sen amatör müsün, ticari misin diye soran yok, uyaran yok, sonra toptan bir kısıtlama, yasaklama gelince bağırıp duracağız.
Ekşinayı veya Karagözü Avrupa yakası sahilinin ne taraflarında tuta bilirim ?Arnavutköy,Aşiyanda felan çıkıyormu ?
dün akşam tekneile balığa çıkan bir arkadaşımla sohpet ediyorduk .sabah çapariye çıktım tarabya açıklarında 10-15 kolyoz bolca da iri sardela aldık dedi .kolyoz iyi haber de çaparilerin canına okur kalın köstek kullanmak lazım haberiniz olsun rastgele
Onnik abi harika bir haber, çocukluğumdan beri Boğaz'da kolyoz görmemiştim. Başkasından duysam da inanmazdım ama sen söylüyorsan doğrudur. Umarım kıyıdan olta atanlara da rastlar. Bütün çapariler feda olsun. Bu haberden sonra senin bağladığın çaparilerden biriyle bir deneme yapmaz mısın acaba?