Zaman : Sabah 07:00 11:00 Yer: Boğaz ( f.s.m. civarı ) Arkadaşımla gittik. 1 er kilo istavrit aldık. Yunuslar rahat bırakmadı. Ayrıca Akıntı ve Rüzgar da içimizden geçti sanki. Keyif : 5/10 Balık Oranı : 4/10 Kalabalık : 6/10 Sıcaklık : 8/10 Rüzgar : 8/10 reeling >-<>
Dün Gece güzel izmarit yapti izmaritten sonra istarvit başladi 4 kilo balik tutuk toplamda çok güzel bir gündü
Bu zamanda sadece istavrit, sardalya, izmerit ve kefalmi var başka tutabileceğimiz balık varmı galata köprüsünden..
eşkina tutabilirsiniz başkada ağustosun sonuna kadar farklı balık çıkmaz.ağustosun sonunda zargana çıkmaya başlar eylülün sonuna kadar devam eder sonra palamut girer sonra çinekop.
evet güzel imkan olabilir ama 2-3 yıl önce babamla balığa gitmek o kadarda güzel değildi çünkü birisiyle oltayı karıştırdığımda bana patlıyordu.şimdi her şeyimi kendim yaptığım için birazda ustalaştığım için sorun olmuyor babamla 3 haftada bir bazen ayda bir balığa çıkabiliriyorum
bende ustamla giderken bana aynısını diyodu zamanla ve o heyecanla herşeyi kısa zamanda öğrendim tabi beraber gideriz şuan göllere takılıyom(malum denizde balıklar ufak ve havyarlı) ve bot 2 kişilik ama uygun zaman olursa ben sana mesajla ulaşırım
tamam müsait olduğunda söylersin abi,göl deniz fark etmez batuhan yakalar affetmez benim için göl deniz fark yapmaz
Arkadaşlar böyle şeyleri özelden konuşsanız diyorum, yazışmalarınızın Avrupa Yakası Kıyı Raporları ile ilgisi var mı?
Bugün Tarabya'daydım.İstavritler adeta çıldırmıştı,60 gr kurşunla 5 metre önümüzden iri istavrit aldık Tek Tük kraçe geliyordu onlarda suya iade edildi.
şimdi kalenderden arkadaşlarla konuştum dün balık yokmuş ama bugün şu ana kadar bile çapari yapıyor dediler
evet balık yapıyor.. ışık alan yerlerde geceboyu devam eder heralde. yalnız 10 balıktan 7si çok ufak yavru