pek sanmıyorum,normalde bugün balığa gidecektim iyi ki de gitmemişim,evde donuyorum zaten bir de dışarısını düşünemiyorum
Bende dün cankurtarandaydım birtek istavrit yaptı akşam.Güneşe inanıp yağmurluk almadık ama allahtan fazla şiddetli değildi yağmur.Bu arada sarayburnu cankurtaran arasına giden varsa tanışmak isterim.RASTGELE
Olmazmı abi. Gittim ama pek bi sonuç yoktu. 1 zargana 1 yaprak (Yemlik) evin yolunu tuttuk. Ayrıntılar burda: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=988131#post988131 Ama büyükçekmecede bi yarım saat çişeledi durdu yağmur. Rüzgarda çok az esiyordu. Yanımdaki abide sabah 7 den öğlene kadar 2 oltayla 3 kefal tutabildi zar zor.
Bugün Arnavutköy deydim.Balık yok denecek kadar azdı.Şahsen ben 1 tane istavrit bile alamadım Yanlız yemli takım atanlara bayabi kırlangıç geldi.4 tane felan gördüm hepsi geri iade edildi.Hiç olmazsa kırlangıçları görmek moralimi biraz olsun düzeltti.
dün akşam karaköy iskelesindeydim en zevkli avlarımdan birini yaptım hava kararana kadar 3 kilo istavrit yakaladım,hava karardıktan sonra yemliye yatırdım atar atmaz büyük bir iskorpiti aldım 11e kadar yemliye takıldım balık ara ara kesildi,sonuç olarak 2 gelincik biri 36cm (benim gözümde trofe ) diğeri 24 cm,8 tane de iri iskorpit yakaladım.
İyi balık tutmuşsun gittiğine deymiş. Orada çıktıysa Tarabya'da da çıkar herhalde. Bugün öğlen gitmeyi düşünüyorum. Akşama rapor veririm.
Tarabya da bu sabah palamut yapmadı.Tek tük istavrit hamsi alanlar var.Bir kişi baya kaba bir lüfer almış ,pet şiseye koymuş sahilde gezdiriyordu.Ordamı aldı o meçhul.
herkese ras gele cumartesi gece yemlı için nereyi tavsıye edersiniz sabahlanacak sabahta duruma göre ögleye kadar kalırız cuma ve cumartesi gidenlerden ricam raporu yatmadan önce yazarsak sevinirim ona göre balıga gitmeyi düşünüyorum şimdiden rasgele:hungry:
alibey geçen c.tesi batuhanla beraber galatada sabahladık gece tek tük istavrit vardı sabah çok enteresandır 1 tane bile istavrit alan olmadı bana göre bunun sebebi palamutun balığı kovalamasıydı.bu arada gece batuhanla beraber şahit olduk birisinin istavrit çaparisine palamut geldi o adamda inanamadı kefal sandı ama palamuttu boyuda gayet iyiydi.