alibey alibey bende tarabyada yada kalenderde sabahlabayı düşünüyorum buluşursak beraber bekleriz sahili olmazmı :laughing:
28 Ağustos akşamı Yeşilköy lüfer denemesinde 3 saat içerisinde sadece 1 kez vuruş aldım ancak balığı kovaya koyamadım.Yaprak yeme değil de şak şak vuruş aldı.Yılmak yok denemelere devam Herkese rastgele...
Batuhan tebrik ederim bende bigün senle balık tutmak isterim Karaköy galata farketmez yakın hepsi iyi geceler kardeşim
Dün Tarabya'daydım. Çok kalabalıktı. Hatta haftasonundan bile daha kalabalıktı. Öğlen 2 gibi oltamı attım. Tek tük balık geliyordu. Saat 3-4 arası 6-7'li gelmeye başladı. 4'den sonra balık tamamen kesti. Yalnızca istavrit geliyordu. Yeşil veya beyaz çapari fark etmedi hepsine geldi yalnız beyaz iğneli olanlara daha bir rağbet vardı. Saat 6 gibi 1.5 kilo civarı balıkla eve döndüm.
cüneyt bende dün tarabyadaydım. bomboştu. balık malık hak getire. aynı yerden mi bahsediyoruz acaba benim bildiğim istanbulda bi taraabya var başka tarabya yok. saat 3 ten 5 e kadar ordaydım hatta 2 tane bayan geldi ben ordayken acemi balık tutmaya gelmişler...
Arkadaşlar merhaba;malum hafta sonu yaklaşmaya başladı,cumartesi günü iş çıkışı saraya gidip sahte yüzdürmeyi düşünüyorum,saray hakkında güncel bilgisi olan varmı ? reeling
Tarabya Oteli'nin 200 metre kadar ilerisindeki yerdeydim. Balık tutan 4-5 bayan vardı. Acemi felan bilmem 30 Gram kurşunla yarım kilo balık tutmuştur. Hatta bir ara 8'li bile çekti.
Arkadaslar *** herkese tekrar ***lar insallah bu yenı sezon sızlerle bırlıkde ve resımlı vıdeolu guzel raporlarla sızınle yalansız dogrusuz gene raporlarımla beraber oluruz ... dun karakoy balıkcısını gezım dedım ve luferler legende canlı canlı 20 tl tabı yagsız saman gıbı lezzetsız olunca fıyat bu..suan aldıgım saglam bılgılere gore Favorı yer SARAYBURNU ınsallah bırazdan yola cıkacagım ve sezonumu acacagım sızlere raparumu verecegım merak etmeyın kalın saglıcakla allaha emanet olun bol avlar rast gele sıze reeling [/url][/IMG] birde baska bır legen de bır ıstavrıt vardı kofana kadar ılk defa bolesını gordum [/url][/IMG]
sızınle yalansız dogrusuz gene raporlarımla beraber oluruz .................... timur abi bu ne demek oluyor..................... yalansızmı?..................doğrusuzmu? hihi