bu aralar iskenderun ve çevresinden balık alan varmı son 2-3 gündür deniz ölü gibi geçenlerde gittim yer değiştirmeme rağmen hiç bir şey yakalayamadım meteoroloji den hava durumuna bakıyorum denizin durumuna vss bir kaç gün daha deniz ölü gibi olacak deniz kudursaa biraz balığa gitsek (not: acemi oltacı
Dün akşam natonun akaryakıt iskelesine tekrar uğradım, 10 a yakın balıkçı vardı.Akşam 7 gibiydi.Deniz süt liman ve sessizdi.Yarım saat kadar balıkçıları gezip balık tutmuslarmı yokladım.Hepsinde karış büyüklüğünde sargoz ve mırmır vardı.Bir balıkçı büyük balık için canlı yem ve sübye ile avlanıyordu.Bir adet pabuç büyüklüğünde sargoz yakalamıştı.Ben ise yalnızca balık tutanları izleyip av yapacağım merayı keşifle yetiniyordum.Bu iskeleye kafayı taktım galiba, büyük balık çıkacak gibi duruyor, bakalım...
S.a arkadaşlar bugün itibariyle 10 gün kadar dörtyolumuzdayım sabah erken saatlerde barınağa at-çek yapmaya gideceğim gelecek arkadaş varsa cep tlf numaramdan ulaşabilirler( 0532 557 59 08 ) iyi geceler.
mahmut hoşgeldin. inşalah götürürsün trofeleri. zira yemlide umduğunu bulmak biraz zor çok kesat şu sıralar ama atçekte belkide çıkar gene levrek baraküda
hoşgeldin, inşaallah güzel, zevkli bir tatil yaparsın. barınakta uzun zamandır avlanmıyordum, pazar akşam üzeri uğradım. kıyıya oldukça yakın 40 -50 cm lik orkinos oynakları oluyordu, hiçbir şey denk gelmese bile onlar gelebilir. eti tatsız olsa da yakalaması zevkli balıklar.
Dun aksam uzeri malum iskeleye avlak kesifi icin tektar ugradim.Sabahtan gelip aksama kadar olta atan avcilar elleri bos donuyorlardi. Gece dolunay olmasi, denizin carsaf gibi olmasina bagliyorum bu balik kitligini. Avlaginda onemi var biraz ayakalti olmus zira ben bile ogrendim
arkadaşlar dolunay ile falan ilgisi yok çarşamba günü akşamı dolunay+ cam gibi ölü deniz vardı kıyıdan avlandım. saat 21 de gidip (geç kaldığımı düşünüyorum) 01 e kadar avlandım ilk saatte müthiş vuruşlar vardı ama hep mırmır. 5 adet mırmır 1 adet tral alı konuldu 20 cm den büyükleri alıyorum. 2 adet mırmır ve bir adet sargoz iade edildi. ben iddia ediyorum o iskelede avcı balık yaptı yaptı yapmadı ise benim alıkoyacağım büyüklükte balık çok zor ne varsa kıyıda var diyorum. birde üstüne basıyorummrsparkle rapor neden yok idk resim yok öylesine kafa dağıtmaya dondurucuda sülinez vardı onunla gittim. birde fındık kalamar vardı avın verimli zamanında fındık kalamarı bütün takıp attım belki başka balık olurda vururmu diye. biraz vakit kaybettim ama önemli değil işin özü et olmayınca çıkanlar bana yetti haz olarak sonuçta kalamar ile balık alsam perçinlenecekti haz ama av beni tatmin etti arkadaşlar. toplamda 1 kg civarı balıkla evin yolunu tuttum
Tebrik ediyorum sizi tatmin edici bir av yapmışsınız , daha ne olsun:thumb: Şimdilik adana-iskenderun git gel yapıyorum, kısmetse bu hafta iskenderundan ev kiralayacağım, o vakit avlanmaya başlayacağım...( sizin raporlarınızın tamamını okudum ve avcılığınızı taktir ettim,inşaalalah sizden bişeler öğreneceğim üstadım)
teşekkür ederim öyle üstadlığım felan yok estağfirullah tabiri caizse daha dünkü çocuğum bu sayfaya ilk yazmaya başladığım zamanlarda 13. sayfada yakaladığım ilk kayda değer balıkları görebilirsin
bu gün havanın ve denizin durumuna bakıp ümitsiz bir şekilde balığa gittik. deniz son derece durgun ve berraktı. ben kısa süre at çek yaptım ve bubble pene küçük bir saldırı dışında aksiyon olmadı. sonrasında sahtemin peşinden gelen ama saldırmadan geri dönen 200 gr. ile birkaç kg. arası levrekleri görünce ümidimi kestim ve kış güneşinde güneşlenmeye başladım. o ara bacanak inatla atıp çekti ve küçük bir levrekle, küçük bir orfoz yakalayıp geri salmış. salmadan da benim için fotolarını çekmiş. öğlen üzeri, sabahtan beri balıkları besleyen serkan da yanımıza geldi. beraber öğlen sonuna kadar balıkları besleyip eve döndük. bunlar ahmet abinin, ben yatarken yakaladıkları
Bende bugün oralardaydın sabah suyunda ,ancak ne takip ne vuruş ..Nasip değilmiş ama asıl yandığım kofanaları aldığım sahte zayi oldu ona canım sıkıldı.
Bilge bey , benim araçda oradaydı ama yeşil değil gri honda 35 plaka saat 9,30 gibi ayrıldım o hattı bugün yokladım. siz nerdeydiniz