bugün yine balığa gittim takipler aldım ama balığı alamadım bunları deneyeceğim sonunda onlar nasıl kandırılır onuda öğreneceğim senin tuttuğun palazlardan inşallah bizede denk gelir abi ne diyelim güzel balıklar alıyorsun inan sen demekki deniz kenarında yaşayan biri olsan daha neler yaparsın neler
sen yine de levrek avını unutma, çok yakında başlar ama, ben o dönemde Mekong yayını tutacağım dersen onu bilmem.
bu balıkları kandırmak için geçen yaz ortasından ekime kadar çok uğraştım. hep senin dediğin gibi takipler aldım, arada tek tük saldırı ve yakalanma oldu. sonra akyalar çekildi. bir yıldır onun hesabını yaptım, internette videolar izledim, takımlar hazırladım, yemler aldım. sezon açıldığında da hesabın tuttuğunu gördüm. şimdi teknikleri iyileştirmeye, daha cezbedici yemler ve teknikler bulmaya odaklandık.
arkadaşlar kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum.iskenderun barınağında avlanmaya izin veriyolarmı?veriyolarsa hangi mendireği kullanabiliyoruz ve son olarak avlanmak için rahat mı?(kayalar dik mi ya da takımları koyucak yer var mı)
İskenderun barınağı bilmiyorum. Ama Dörtyol barınakta avlanılıyor. Birde Dörtyoldan İskenderuna giderken karayollarının bir iskelesi varmış. Orası iyi balık yapıyormuş.
Hocam dün hiç görmemişim mesajını.Erken yatmıştım.Sabah geldik biz barınağa 6:30 8:30 kadar salladım.Bir tane çatalkuyruk tuttum sadece.Belki helirdi 1-2 tane daha da arkadaşın misinasını çöz yardım et derken baya zaman gitti. tam bir daha dörtyola gelmem filan diyordumki balık vurdu.yarım kilonun biraz üzerinde çekmesi güzeldi
abi bu tekniklerden biraz bahsedebilirmisin bizde faydalanalım ve o takipler boşa gitmesin balıkları oltaya dizmek için ne yapmalı nasıl yapmalı biraz bilgi verirsen sevinirim abi saygılar.
[/url][/IMG] [/url][/IMG][/url][/IMG]Arkadaşlar bugün öğleden sonra barınağa gittim. Su durgundu. Yaklaşık 20 dakika sonra palamut geldi. Hırçın bir balık kenara aldım, hala çırpınıyor. İğneyi çıkarayım derken neredeyse iğne elime girecekti. Bir süre sonra sahteyi değiştirdim. Kıyıya 10 m kala zargana bindi. Sahteler blufish ve kendo haryu 125f 02 kodlu balık. İdare eder cinsten. En son vasat ucuz bir sahtem vardı. Onu taktım. Kıyıya bir iki metre kala. Bir şey asıldı ve sahteyi kopardı. Misina 0,31 okuma misina ne olduğunu anlayamadım bile kalama birden cırrr ve kamışa asılmam ile birlikte sahte koptu gitti. Hala onun ne olduğunu düşünüyorum. Tahminim kaya balığı olacağı.Yaklaşık 2,5 saat süren av sonunda evin yolunu tuttuk. Fakat akşam da güzel av yapar diye düşünürüm. Herkese rastgele..
Tebrikler Selçuk Astsbyım bu işi sende kapmışsın, gelmeme yakın bu tür raporlar içimi gıcıklıyor sabırsızlık ve adranelin hat safhada görüşmek üzere ratsgele.
Mehmet kardeş JL ile EG arasındaki fark ile ilgili inan bir bilgim yok, ancak tahminim seri farkı olabilir yüzüşlerinde şekillerinde farklılıklar olabilir, strike pronun JL-120F 206A 1.3 ile 2.2 m batarlı seri nolu sahtesini kullandım iyi verimler aldım, kaybettiğimden dolayı tekrar bu sahteden sipariş verdim almanı tavsiye ederim yukarıda linkini vermiştim.
bu işi deneme yanılmayla öğrenmek olayın zevkine dahil. onun için bazı teknikleri deneyerek öğreneceksin. eğer bir teknik, ya da yem iş yapmamışsa bir diğerini deneyeceksin. her avda yaklaşık 5-6 jig, 3-4 silikon, 15 civarı dalan ya da su üstü sahteyi farklı aksiyonlarla deniyorum. sonuçları kendimce yorumluyorum. amatör balıkçılığın olayı bu