S.A Arkadaşlar Bu boru kurdu Dörtyol da satılıyormu? Eğer Dörtyol da satılmıyorsa en yakın nerde bulabilirim ve tam olarak yerini belirtirseniz sevinirim 1 hafta sonra 10 gün Dörtyolumuza izne geleceğim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler - SAYGILAR...
İskenderun da satılıyor ama Dörtyolu bilmiyorum eminim Dörtyolda avlanan arkadaşlar size yardımcı olacaktır
boru kurdu dörtyolda satılmıyor sadece benim bildiğim iskenderun erciyes balıkçılık adliye arkası. ben bir ara internetten tuzlanmış kurutulmuş getirttim. o daha iyi geldi bana neden derseniz. 1-tuzlanmış ve poşetlenmiş porsiyonlarda geliyor bozulma riski yok çantanda dursun istediğinb zaman kullan 2- temizlenmiş geliyor eller kirlenmiyor 3- bir porsiyonu 2,5 lira. erciyes balıkçılıkta 4 lira hemen hemen aynı miktarda. 4- 5 paket aldığınızda 5 lira gibi bir kargo ücreti ve posta havalesi ile öderseniz toplamda 20 liraya geliyor. ben posta havalesi ile ödedim. 2 günde geliyor. dediğim gibi ellerinizi batırmadan avlayabileceğiniz için zarardada olsanız fark etmez diye düşünüyorum. şu an adresi bulamıyorum bulursam burdan yayınlarım adamın posta çeki numarası ve adı var internet sitesini yazmamışım
isterdim ama iskenderun ters geliyor birda gece olunca iyice ters oluyor. kısmet başka zamana inşallah
http://korfezav.ticaretimiz.com/ bu adresten sipariş ediyorsunuz telefonu falan orda yazıyor siparişten sonra havaleyi yapınca gönderiyor bence gayet iyi alışveriş tavsiye ederim
Yahu 2 -2 nasıl geldi mercanlar yaw.Denizin dibini hayal ediyorum.Oltanın etrafında 200-300 mercan.Saldırıyorlarda saldırıyorlar.Way be.
cumartesi günü lüfer günüydü. ben alamadım ama sabah 2 kişi akşamda bir kişiyi gördüm alan her biri 1,5 kg aralığında barınağın boğazından iç kısımdan. yemliyle alan var sahteye alan var canlıyla mübarek denk gelirse ne olursa ona vuruyor
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.İskenderuna gelip gidiyorum arada ikidir sahilde petek pastahanesinin orda avlandım.Ekmekle kefal avladım.Birde adına zargan dedikleri balıktan avladım.Zarganaya hiç benzemiyo ama Başka nerelerde avlanabilirim?Petek pastanesinin ordan başka hangi balıklar tutulabilir?
cam rapala cam rapala aldım. cuma akşamı adanadan dörtyola geldim. sabah erkenden buz yememiş sardalya etini büyücek bir iğneye gizleyip barınağın içine 10-15 metre salla demişti Turgay. öyle yapacaktım. güneş doğunca da kamışlı olta ile cam rapalayı at çek yapacaktım balık tutana kadar. ne var ki gece bizim büyük babanne rahmetli olunca bi onbeş gün balığa gidemedik. aha şimdi de yağmurlu hava. hadi bakalım hayırlısı. Avcılara sorum 1) cam rapala ile iş yapan gördünüz mü bu sahillerde ? levrek garantisi veriyorlarmış da, henüz deneyemedik 2) boru kurdu getirtirsem, hangi balıkları nereden yakalamakta boru kurdu işe yarar açıklayabilir mi tutanlar
allah rahmet eylesin öncelikle. boru kurdu ile herheryerden her balığı yakalayabilirsin. çünkü denizdeki tüm balıklar vauruyor o yeme. gün doğarken barınaktan harmadar kara kuyruk falan alırsın alırsın ben atçek konusunda pek tecrübeli değilimdir.
Hoşgeldin efe. peteğin orası güzel av verir. gündüz pek birşey alamazsın ama gece mırmır ve çupra yapıyor
Allah razı olsun. Ya şey, bu boru kurdunu bıçakla doğrayıp mı takacaz yoksa bir iğneye bir kurt mu gidecek. Ekonomik olsun diye doğrayabilmek isterdim. ikinci husus, bu boru kurdunun tipi, hani şu sallanan renkli plastik sahteler olur ya hemen her av dükkanında olur ucuz da olur, sanki bu hayvanı taklit etmişler ucuz sahteleri imal ederken ben bildim bileli var bu sahteler.
ALINTI : metallurgist;788354]cumartesi günü lüfer günüydü. ben alamadım ama sabah 2 kişi akşamda bir kişiyi gördüm alan her biri 1,5 kg aralığında barınağın boğazından iç kısımdan. yemliyle alan var sahteye alan var canlıyla mübarek denk gelirse ne olursa ona vuruyor[/QUOTE] S.A Gültekin bey Dörtyol'a izine gelmeme 3-4 gün gibi kısa bir zaman kalmış olması ve dörtyol barınağından, sizlerden güzel haberler duymuş olmam, açıkcası içimdeki adraneli hat sahfaya vardıgını belirtmek isterim, özellikle sahte balık, kaşık, silikon vb. gibi at çek ile yapacagım avlar üzerinde yogunlaşacagımdan dolayı barınak tan lüfer çıktıgını duymak ise ayrı bir duygu, içimi gıcıklamadı desem yalan olur, cumartesi gününü iple çekiyorum, böyle güzel haberleri herzaman duymak dilegi ile SAYGILAR....
Benim izin tarihide netleşti sonunda çok şükür 05.02.2011 tarihinde Dörtyolda olucam Allah izin verirse güzel avlara imza atarız umarım, görüşmek ümidiyle...
ALINTI=ceranımoo_ist;788662]Benim izin tarihide netleşti sonunda çok şükür 05.02.2011 tarihinde Dörtyolda olucam Allah izin verirse güzel avlara imza atarız umarım, görüşmek ümidiyle... S.A Hemşerim Benimde 08.02.2011 tarihinde izin bitiyor dönüşe geçiyorum , sanırım 2. gün görüşebiliriz((( 10 gün boyunca hergün beraber takılarak güzel avlara imza atmayı ümid ediyordum kısmet hemşerim. ama daha erken gelebilirsen iyi olur, mesela bu hafta sonu iskenderun Konacıktayız hava elverişli olursa tekne falan ayarlandI. eminim ki güzel avlar olacak en kötü ihtimal 4-5 şer kilo (mercan, cerbit, gümüş cubra vb.) karışık balık ile dönecegiz tabiki bunu dayım diyor, çünkü bizim dayı bu işin üstadı 10-15 güne bir sürekli tekneyle açılırlar kolay kolay boş dönmez, yani boşa kürek sallamaz, hemşerim olsaydın seninde yerin hazırdı işalla gelirsin görüşmek üzere SAYGILAR..