Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    boru kurdunu kullanılan iğneye göre kesilerek kullanılıyor. zaten çok uzun 15 cm falan. ben tuzlanmışı daha güzel geliyor sebebinide saymıştım ben bir fark göremedim ama hiçbir şey canlı yemin yerini tutmaz bende katılıyorum ama tuzlanmış olursa saklama derdi kalmaz ve biraz daha sert oluyor. boru kurdu çok kolay alınan bir yem arkadaşlar büyük balık çok yoksa zırt pırt yem kontrolü yapmak gerekiyor:(

2. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Merhaba arkadaşlar, boru kurdunu makasla iğneye göre uygun uzunlukta kesip düzenli takarsanız çok sağlam bir yem olmuş olur, boru kurdu sağlamlık ve verimde iyi bir yemdir. Bereketli avlar dileğiyle...

3. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Evet arkadaşım ya gerçekten bu aralar kıyıda balık yok, bende boş dönenlerdenim:))

4. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    internetten yem siparişi

Bahse konu Körfez av ticaret e üye olamıyorum. ayrıca sipariş veriyorum, adres filan istiyor yazıyorum, kaç adet istediğimi filan da yazıyorum fakat, sanki site aktif değilmiş gibi. hesap numarası filan vermedi, ne bileyim ödeme seçenekleri yok yani

5. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    arkadaşlar telefon ile görüşürseniz daha iyi oluyor.ben o şekilde yapıyorum

6. efe446

efe446 hakan

En İyi Avı:
    1 tabak mercan :)
    Gündüz ordan kefal,zargan harici balık alan görmedim acaba başka balık yok mu orda ?Boşa denemeyim orda.İlginiz için teşekkür ederim.

7. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    dedim ya minik minik karakuyruk yada mırmır alırsın yada kefal. şahsen ben kefali sadece canlı salmak için yakalarım allah mecbur bırakmasın 5 kiloluk çıkacağını bilsem yakalamak amaçlı avlamam. yanlız mırmırın büyüğü denebilecek kadarları ve çupra gece alan duydum ben avlamadım orda henüz. sabaha karşı nasıldır bilemem. zaten yenecek balık ya günün ilk ışıklarıyla av verir yada gece. tabi hafta sonu mazlum hoca saat 12:30 da lüferi kaptı :) onada aşırı kısmet diyorum ben artık

8. seyfiklim

seyfiklim SEYFULLAH

Favori Kamış:
    Ryobi
    Favori Makine:
    Ryobi ecosima 8000 4+1 rulman
    En İyi Avı:
    3 kg sazan-1.2 kg Harmadar
    Gültekin bey sanırım siz is demirde çalışıyorsunuz. İs demirde denize dökülen bi su var orada avlanmak yasak mı şu sıralar. Geçen yıl ordan arkadaşlar canlı ile akya almışlardı.

9. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    normalde yasak ama geçen pazar günü orayı denemek istedim. dörtyol barınağında lüfer yapınca orda kofana yapar düşüncesi ile gittim. canlı yem içinde akan derenin durgun kısımları var kum gibi kefal tam yemlik boylarda. herneyse avlağa vardığımda öğlen saat 1 gibi idi. tesadüfen biri sıkılmış gidiyordu canlı kefalini bana verdi bende gezer kurşunulya takıp salladım sonra kefal avlamay gittim 1 tane daha tutunca yeter deyip geldim oltayı yokladım takılmış nasıl oldu ise çektiğimde balıkta yoktu ucunda. herneyse saat 3 gibi diğer canlıyı bu sefer kurşunsuz yzdürdüm akşam saat altıya kadar tek vuruş olmadı 4-5 kişi daha vardı benden başka onlarda hiç balık alamadı. çok ilerde saldırı vardı küçük balık sürülerine akşama gün batımına doğru ama kyılarda birşey yoktu ne at çek ile, ne fleto nede canlı ile belki bu yağmurdan sonra bereketlenir ama kısmet. giren giriyor görünmeden. görünürsen ne olur bende bilmiyorum. normali yasak

10. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    s.a arkadaşlar
    Yarın izne ayrılıyorum, akşama doğru kısmetse Dörtyol dayım Cumartesi sabah erken saatlerde de Dörtyol barınagın uzun burundan doyasıya at çek yapacağım bakalım kısmetimizde bişeler çıkacakmı:))))) yaklaşık 10 gün boyunca barınakta olurum, forumda ki arkadaşlardan tanışmak isteyen olursa eğer; amerikan kamufulajlı parke giyen birini görürseniz bilinki büyük ihtimalle benim buyurun tanışırız sohbet ederiz balık avı beraber yaparız, dost ,arkadaş edinmiş oluruz görüşmek dileğiyle Saygılar...

11. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    güzel raporlarını bekliyoruz artık. bu hafta osmaniyedeyim ama kısmet olurda kaçamak yapabilirsem bende gitmeyi istiyorum umarım karşılaşırız. iyi tatiller dileyeyim şimdiden.

geçen hafta mazlum hoca diye biri ile bolca muhabbet ettik eski avlaklardan. anteplilerin ordaki akıntıya bol miktarda narenciye çürüğü döktüklerini dolayısı ile suyun kirlendiğini, bu yüzden lüfer ve levrek yanaşmadığını söyledi ama son durum nedir bilmiyorum

12. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Mahmut Abi,

Demek bensiz at çek yapacaksın oldu mu bu şimdi :( keşke katılabilseydim hersey yolunda gitseydi bende o tarihte izne ayrılıyorum kısmet değilmiş sanırım bi kaç gün görüşüceğiz , seninle Ailemden zaman buldukça balıktayım herdaim umarım güzel avlar yaparız ikimizde burada paylaşırız...

Rastgele,güzel avlar yapman temennisiyle...

13. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ALINTI: metallurgist;789525]güzel raporlarını bekliyoruz artık. bu hafta osmaniyedeyim ama kısmet olurda kaçamak yapabilirsem bende gitmeyi istiyorum umarım karşılaşırız. iyi tatiller dileyeyim şimdiden.

geçen hafta mazlum hoca diye biri ile bolca muhabbet ettik eski avlaklardan. anteplilerin ordaki akıntıya bol miktarda narenciye çürüğü döktüklerini dolayısı ile suyun kirlendiğini, bu yüzden lüfer ve levrek yanaşmadığını söyledi ama son durum nedir bilmiyorum

S.A GÜLTEKİN BEY

Şuanda dörtyaldayım sabah erken barınakta şansımı deneyecegim bişeler tutabilirsem raporumu sizlerle paylaşılırım ayrıca tatil dilekleriniz için teşekkür ederim ben 10 gün boyunca barınak ve civarındayım işalla karşılaşırız, Mazlum hocayıda küçük yaştan bu yana tanırım kendiside beni tanır tecrubeli bi avcıdır kendisi aslen sanırım Tunceli lidir emekli ögretmendir büyük ihtimalle karşılaşırız sohbet ederiz görüşmek dilegiyle saygılar...

14. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ALINTI=ceranımoo_ist;789586]
    Mahmut Abi,
    Demek bensiz at çek yapacaksın oldu mu bu şimdi :( keşke katılabilseydim hersey yolunda gitseydi bende o tarihte izne ayrılıyorum kısmet değilmiş sanırım bi kaç gün görüşüceğiz , seninle Ailemden zaman buldukça balıktayım herdaim umarım güzel avlar yaparız ikimizde burada paylaşırız...

Rastgele,güzel avlar yapman temennisiyle...

S.A Hemşerim
    Ya inan sensiz at çek yapmak istemezdim :))) beraber iyi avlar yapacagımıza inancım sonsuzdu birkaç günde olsa görüşürsek sevirim hemde yüz yüze tanışmış oluruz akvaryum gibi yerede götüreyim seni :))iyi haberler aldım kayıncodan, kofanalar dans ediyormuş :)) güzel avlar olacak sanırım kanım kaynıyor görüşmek üzere geç oldu sabah at çeke gideceğim saygılar..

15. Ossy

Ossy Cihan

Denizden uzak olduğum şu günlerde güzel haberlerini dört gözle bekliyorum hemşerim...

16. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İzindeki ilk avım yani 3-4 saat önce Dörtyol barınagın ucundan sahtelerimi sallamaya başladım ancak nafile tek vuruş alamadım ardından mazlum hoca baktım silikon sallıyor ayak üstü sahbet ettikten sonra bende silikon ruglolarımı taktım ve yaklaşık 50 metre mesefade su üzerinde çırpıntılar görünce hemen üzerlerine dogru salladım ve anında bir palamut asıldı çekmeye başladım beni baya zorluyordu kaçıracagım diye korktum açıkcası unutulmaz bir adranelin yaşadım ve sonunda dışarı aldım tam 1 kg geldi güzel bi palamut avı ile iznime başlamış oldum saat 10.30 gibi yagmur biraz bastırınca şimdilik balık avımı ara verdim yagmurun durmasını bekliyorum saygılar

17. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Güzel, haber nasıl sevindim anlatamam, sanki kendim tutmuş gibi oldum, hadi bakalım açılışı da güzel yaptın umarım gerisi gelir, içimdeki kurtlarda kaynamaya başladı sabırsızlanıyorum heyecan hat safhada görüşmek üzere...

Mazlum hocaya selam söylersin görürsen..

18. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

TEbrikler, afiyetle yemişsindir, tadı güzeldir palamutun, İskenderuna geldiğim ilk yıllarda, büyük limanda iki tane birer kiloluk almıştım, şimdi orası yasak giremiyoruz. Avlarınız daim olsun..

19. efe446

efe446 hakan

En İyi Avı:
    1 tabak mercan :)
    Neden orda yasak acaba?Halbuki baya giriyor denize doğru.

20. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Geçen gün peteğin orda bir emektar amcayla sohbet ettim; devamlı orada avlanıyormuş, 14 gündür balık yok dedi, şikayet ediyordu. Kirlilikten, büyük balıkçı gemilerinden yakınıyordu, balığı bunlar bitirdi diyordu ve eski güzel avlardan bahsetti. Biraz moralim bozuldu ama yinede bu balık sevgisi içimde hep canlı kalıyor,işallah meralarımızda bol balıklar ürerdee bizde onlar gibi güzel heyacanlar yaşarız. Gültekin Bey ev arkadaşım sizin meslektaşınız, onuda bu balık işine bulaştırdım hadi hayırlısı:)