bu aralar ölü deniz yüzünden balık zevk vermeyince evde can sıkıntısından 2-3 günde bir künefe yapıyorum birazda değişiklik olsun
Yok öyle bensiz künefe yemek, canımız çekti şimdi napacaz buralarda yok bu lezzet memet. tarif versen yapabilimiyim acaba
gel yılmaz sanada yedirelim tarif marif yok sana tarif versek buralara gelmezsin gelki hem künefe yiyelim hemde belki yine bir lambuka bir çütre denk gelirde son iki üç haftaki şansızlığımızı kırmış oluruz.
selamlar Mehmet hoca , pirireis çok yaad etti seni geçen gün Bencede balığa ara vermen biraz iyi olmuş. Bende bir kaç gittim balık olmaması bir yana o kayaların üzerinde oturup birde soğuk aldık alttan iyi mi karın ağrısından duramadım iki gün acillik oldum. Abi geçen yeni iskelenin bir sonuna kadar gideyim dedim, birde baktım ne göreyim; gençten biri atıyor abi sahteyi eliyle 20 mt. ileriye ,daha sahte batar batmaz çekiyor koca koca kalamarları ,benim gözler fal taşı gibi açıldı, bir zoruma gitti anlatamam, arabaya bir koşuşum var görmelisin ,oltayı bagajdan alayım, bende atayım sahteleri yüzdüreyim diye ama temizleyip rafa kaldırdığımı unutmuşummrsparkle .Bir ara deneyelim mi ne dersin?hihi . Yılmaz abim, ustam, yoldaşım, beni bu illete bulaştıran nadide insanmrsparkle senide burada görmek çok güzel saygılar herkeze ...
ceranımoo_ist, metallurgist bu başlığı alıp götüren isimler. Neredeler? Acaba balık avına mı küstüler? Yoksa zor durumdalar mı? Her ikisine de saygı ve sevgilerimi sunarım.
sevgili kardeşim sırasıyla yazacam sana 1.öncelikle seni burada açık bir şekilde görmek çok güzel gizliden takip etme bizi 2.balığa aravermekten ziyade fırsat bulamıyorum fırsat bulsamda balık yokturdiye gitmek istemiyor kanaryalarımla ilgileniyorum 3.bu arada geçmiş olsun balığa gidilirde soğuk alınmazmı sen alttan almışsın soğuğu ben her yerimden aldım kulaklarım burnum gözlerim her taraf kızardı soğuktan 4. iki gün acildemiydin balık iyi gelmiş o zaman sana seni iyileştirmiş acile ara vermişsin sen daha önceden her gün acildeydin senin doktorun var hasta olduğunda ya bizim neyimiz var bir kaset bir film 5.balığa gittiğin de o mevsimde çıkacak çıkabilecek tüm balık türüne göre av malzemen çantanda olacak yoksa böyle arabaya yada malzemeciye doğru yardırırsın işte bizde bi ara zoka yanımızda yokken kalamarı suda gördük malzemeciye gidene kadar sürü gitti ancak 2 tane alabildik o günden sonra bir daha çantamdan hiç zoka eksik olmadı hemde çift çift zoka var çantamda bi ara deneyelim bu aralar kalamarın tam zamanı gerçi geçenlerde ben bir kaç tane kalamar yakaladım ama fotolarını çekmedim ama mehmet abi balığa gittiğinde balıkhane açık oluyormuş diyormuşsun ama şahidim var ibrahim abi ona sorreeling 6. bu arada o kadar malzeme aldın balığada git bari gidemiyorsan gidin gidemiyorsanız gidelim oda olmadı malzemeleri bana bırakta malzemeler bir iki balıkla tanışsın 7.yılmaz ustamız başımızın tacı her ne kadar gelişme alanlarımız farklı olsada dipçi olarak da balık kültürü olarak yılmaz abimiz kardeşimiz ustamızdır *** o mumlu balık avından sonra bir daha öyle güzel bir av yapamadık gitti ayarlada bir organizasyon ciğer kuşbaşı tavuk balık vsss li bir mangal keyfinden sonra bir balık avı yapalım oda olmazsa bir çiğköfte yaparız deniz kenarında belki sıragecesine balıklarda gelir ha ne dersin kal sağlıcakla...
Balık bahane dosluklar şahaneydi, o güzel günlere selam olsun. Mumlu balık avını hatırladım; Memet senin dedeler karadenizli olmalı iyi araştır. soğuk olayına gelince ben oradayken hiç bir haftayı atlamadım nerdeyse yaz-kış ayazda yağmurda balığa gittiğim oldu hatta radarda kar varken güzel çupra avlarım oldu balığı yakalayınca soğuk olmuşmuş hatırlamıyorum memet senle ilk yemeğimizde yanmış fırın tavuk yemiştik sonraki soframız kebablar, şişli menüler nefis tadlar çok özlüyorum şu künefede aklım kaldı inan, resimler harika görünüyor. Biliyormusun son gelişimde künefe yemeden döndüm, belki Erkan biryerlere kaybolmasaydı beraber yerdik!. Görüyorum ki sizde balık avı heyacanı hiç bitmiyor; baksana olmayan oltalara koşu atıyor Erkan... alem adamsın kardeşim ama abini hiç aramıyorsun ne haldesin bilemiyorum. Sözünü almıştım sizden, sizi bir gün buraya bekliyorum birde karadenizin soğuk dalgalarını bir görün bakalım... selamlar.
Metallurgist neredesin? Alişan neredesin? Yoksa tutuklandınız mı? Malum önce masumiyetini ispatla dönemindeyiz! (Hukukta suçu delillendirmek esastır) Umarım güzel balık avlarınız olmuştur!
Yok mudur ava giden , avlayan? Forumda tıpkı avlak gibi sessiz tık yok.Mehmet hoca pirim ne diyorsun bu duruma?
ayın 26 sında aöf sınavım var onun stresine girmişim balığada gitmiyorum derste çalışmıyorum o sınav geçsin bu fırtına öncesi sessizliktir kopartırız bir fırtına ama bizim koparacağımız fırtına izmaritle olur anca
abi senin gibi günlük ders çalışan biri olsam neyse bende sınav öncesi balığa giderim ama aöf öğrencisiyiz abi
S.A Bilge, anlaşılan balık sevgisi ağır basmış, eee pazar günün raporu yok mu? malum 10 gün sonra Dörtyoldayım görüşmek üzere.
pazar günü 32 - 38 cmlik iki levrek bende vardı, 40 cm civarı bir levrek de serkan'da vardı. ( baracuda33 ) çok sayıda balığı da kaçırdık. aslında tam balık günüymüş ama ben uzun süredir balık çıkmadığı için balığa diye değil de hanımla ve çocukla kahvaltıya gitmiştim. kahvaltıdan sonra serkanla telefonda konuşup balık çıktığını öğrenince yanına gittik ve iki levrek de ben yakaladım. balık avım sabah 10 - 12 arasında kısa bir avdı. benim çocuk sıkılınca avı bitirdim
Barınakta at çek, sübye hortumu ile yemli denedim. Hiçbir şsey çıkmadı. Hiç kimsede de tık yoktu. Sadece bir kişi şamandıralı ile 3 tane kefal alabildi... Tekneler de bomboş dönüyordu. Deniz kupkuru hiçbir şey yok...
S.A. Ne oldu arkadaşlar sesiniz soluğunuz hiç çıkmıyor, canlandırın biraz şurayı, acaba balık yok mu? Yoksa varda mı yok? Neyse kısmetse yarından sonra avlakları birde biz yoklayalım bakalım. M.Emin yarın yola çıkıyor musun? Cumartesi sabah görüşelim kardeş...