Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. efe446

efe446 hakan

En İyi Avı:
    1 tabak mercan :)
    Haydi rastgele...
    Güzel haberlerinizi bekliyoruz Cihan Bey.

2. KPAXIAN

KPAXIAN Baran

Arkadaşlar herkese iyi haftalar ve işler diliyorum.
    Havalar şu an için güzel başladı. Hafta sonuna doğru hele Dörtyol gibi bir yerde havanın ne olacağı belli olmaz ama eğer Pazar günü 13 Şubat günü için bir organizasyon düşünebiliriz diyorum. Ben ve 2 arkadaşım şu an için Pazar sabah erken saatte barınakta olmayı planlıyoruz. Eğer toplu bir balık avı organizasyonu olursa katılmayı düşünürüz yoksa ordan kayıkla açılmayı planlıyoruz.

Konu ile ilgili herkesi goruslerini rica ederim, iyi çalışmalar

Baran

3. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....

Bizde 06.02.2012 pazar günü mahmut abiyle 2 arkadaş daha, arsuz kovancılar yaptık 26-35 kulaç takıldık güzel balık aldık ben 3,5 kg yakın cerbit,israil mercanı, çupra,gümüş sargoz aldım yem taze karidesti. balık yakalamk çok zor ama orda balığın vurduğunu hissetmek çok güç oldu benim için aynı zamanda akıntıda kuvvetliydi.

Normalde hergün denizde olmam lazım benim mahmut abi gibi ama mağlesef bu sefer gidemiyorum misafirim var evde.... Fırsat buldukça gidicem inşallah...

Arsuzla ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim.. (en yakın zamanda resimleri eklicem)

Kalın sağlıcakal

4. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg

Hevesini almışsın yine yakup. bende bir kez tekne ile açılmış biri olarak çok derin yerlerde hem vuruş almak zor oluyor hemde at çek bir dolu zaman. akıntıda cabası zaten:) neyse yinede güzel av yapmışsın tebrikler bol balıklı günler dilerim.

5. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    ne zamandır Mehmet Hüsamettin beyden ses soluk çıkmıyor. buraları terki diyarmı eyledi nedir acep:)

6. KPAXIAN

KPAXIAN Baran

Arkadaslar merhaba
    Pazar gunu Dortyol'da olmayı planlıyoruz 3 arkadaş sabah erkenden. Daha onceleri bizi denize çıkaran birkaç kaptan vardı ama simdi hicbiri piyasada yok, eğer bizi denize çıkarabilecek bildiğiniz kimseler varsa bizlerle paylasmanızı rica edicem

Baran

7. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    05053851019 bu arkadaşın teknesi var ben binmedim 8,5 metre imiş hemde yat ruhsatlı olduğundan balıkçı belgesi gerekmiyormuş adı aklımda değil. osmaniyeli bir arkadaşmış. bunu denemediyseniz bir deneyin derim ben

8. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
  9. efe446

efe446 hakan

En İyi Avı:
    1 tabak mercan :)
    Arkadaşlar merhaba,
    Bugün iskederun'da iskeledeydim.2-5 saatleri arasında attım oltamı.Yem olarak karides kullandım ama hiç balık vurmadı.Yanımdakilerde bişey alamadı gerçi.Birde bu gece deneyeceğim şansımı.

Denizin dibi kayalık olduğundan çok takılma sorunu yaşıyorum bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?Biraz acemiyim ondan mıdır acaba? :)

10. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    ALINTI=ceranımoo_ist;792020]Bizde 06.02.2012 pazar günü mahmut abiyle 2 arkadaş daha, arsuz kovancılar yaptık 26-35 kulaç takıldık güzel balık aldık ben 3,5 kg yakın cerbit,israil mercanı, çupra,gümüş sargoz aldım yem taze karidesti. balık yakalamk çok zor ama orda balığın vurduğunu hissetmek çok güç oldu benim için aynı zamanda akıntıda kuvvetliydi.

Normalde hergün denizde olmam lazım benim mahmut abi gibi ama mağlesef bu sefer gidemiyorum misafirim var evde.... Fırsat buldukça gidicem inşallah...

Slm Yakup kardeş ve forumdaki arkadaşlar 06.02.2011 pazar günü gittigimiz yer Kovancılar degil (İskenderun Arsuz KONACIK Barınağı )'dır düzeltmekte fayda olduğunu düşündüm. Evet güzel balıklar aldık benimde 3 kg kadar balığım vardı diğer tekneyle çıkan dayımları sürekli takip edip yakınlarında avlanmış olsaydık herbirimiz en az 5 şer kilo balık yakalayabilirdik kısmet böyleymiş işalla başka bir tatilde denk gelir daha güzel avlar yaparız, inan izin yetmedi bana 10 gün boyunca sabahın köründen akşamın karanlamasına kadar denizde balık avlamakla geçirdim, ama yetmedi abi yetmedi halen içim içimi yiyor botaşa gidecek zaman ayıramadım, burnaza gidecek zaman ayıramadım yinede bir kısım hayellerim gerçek oldu olmasına da kalan kısmıda ağustosun sonuna 20 gün izne bıraktık, kaldıgımız yerden devam ederim ozaman gelsin icabına bakarız, bu zaman aralığında da zaman zaman bulundugum yerdeki barajlarda sitresimi atarım.şunuda belirteyim İSKENDERUN KONACIK barınagındanmı yoksa DÖRTYOL barınagındanmı tekneyle balıga çıkmayı tavsiye ederseniz diye sorarsanız, ben dörtyollu olmama rağmen, tekneyle balıga çıkmayı iskenderun Konacığı tek geçerim , niye diye soracak olursanız arkadaşlar
    1.KONACIK barınagından 10-15 dakika gibi bir zamanda 35 kulaca kadar gidilebiliniyor DÖRTYOL barınagından sanırım 35 kulaç 45 dk gibi bir zaman çekiyor
    2.Farz edelim aniden hava şartları degişti deniz kabardı 10-15 dakikalık yerden barınaga çıkmak daha kolay buda tabiki bana göre bir artısı
    3.balık potansiyeli daha fazla, çeşit olarak bana göre daha fazla çıkıyor (cubra, celbit, israil celbiti,gümüş, sargoz, karagöz, lagos, mercan) vb.gibi

bu on gün içinde dörtyoldan da tekneyle çıktım açıkcası bişe anlamadım 7-8 parça balık alabildim bundan dolayı konacık bana daha cazip geliyor, her izinde
    artık kısmet olursa konacık tan 2-3 defa açılmayı şimdiden planlıyorum beraber
    gittigimiz arkadaşalardan Fatih arkadaşımız bile konacıga ilk gitmesine ragmen çok memnun oldu, tavsiye ederim arkadaşlar iyi avlar yaparsanız SAYGILAR...

11. Ossy

Ossy Cihan

Bizde cumartesi gecesi gidip pazar sabah 8 e kadar takıldık ama bir sonuç alamadık bir kaç vuruş başka birşey yok isos tarafı az gerisi az ilerisi vs.. hep denedik ama yok. gün doğumunda sahtelerle durmadan calistim ama yine yok... gün doğduktan sonra kenardan gezdim ama yavru balık bile yoktu... çıldırdım döndüm geldim :)

12. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Değerli abim fazla sohbet etme imkanı bulamadık senle, ama bize sağladığın imkanlar için şahsım adına çok teşşekür ederim çok güzel deneyim oldu her konuda, balığın döne döne geldiğini misinada gam yapıp kopması benim için gerçekten iyi oldu mesela, ama olsun balık çekerken en az dört defa koptu dört balığı martılar yedi martıların nasibiymiş diyelim :) Asso sert misina kulandım ama çok pişman oldum 30 luk 12 kg çekeri vardı güya, Kesinlikle Soft misina kulanın ...en az 35 lik kol kulanın ,

Kalın Sağlıcakla...

13. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    13.02.2011 Günü Balık Organizasyonu için Duyuru...

Arkadaşalar Herkese merhaba, bu ayın 13.02.2011 Pazar tarihi saat sabah 06.00 Dörtyol balıkçı barınağından tekneyle açıkta balık avı organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Takriben tekne masrafı : 15-25 arası olur
    Yem ve Kumanya : Kendi karşılıyacaktır.

Organizasyona kesin katılmak isteyenler bana özelden 11.02.2011 Cuma öğle 12ye kadar ulaşsınlar.

NOT: Bu sayfaya katkıda bulunan yorumlarını bizden esirgemeyen değerli dostlarla sınırlıdır. Onlar kendilerini biliyor... Kimse yanlış anlamasın Lütfen....

.Saygılarımla...

Son düzenleme: 9 Şubat 2011
  14. KPAXIAN

KPAXIAN Baran

Kardes merhaba
    Gaziantep'ten Baran ben. Oncelikle soylemeliyim ki yorumlarini begenerek takip ediyorum. Pazar sabahi 3 arkadas Dortyol Barinakta olmayi planliyorum. Bu organizasyona katilmak isteriz, ozel mesaj atmaya calistim ama guvenlik sebebiyle ulasmadi sanirim sana, telefonunu birakirsan ararim seni haberleselim
    Kolay Gelsin
    Baran

15. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    ALINTI=ceranımoo_ist;792385]Arkadaşalar Herkese merhaba, bu ayın 13.02.2011 Pazar tarihi saat sabah 06.00 Dörtyol balıkçı barınağından tekneyle açıkta balık avı organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Takriben tekne masrafı : 15-25 arası olur
    Yem ve Kumanya : Kendi karşılıyacaktır.

Organizasyona kesin katılmak isteyenler bana özelden 11.02.2011 Cuma öğle 12ye kadar ulaşsınlar.

Yakup bensiz organizasyon ha alacagın olsun :)) şaka şaka, güzel ve bereketli avlar olsun diyelim hemşerim işalla çıkarsınız raporlarını bekliyorum

16. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Sensiz olmaz tabi ama, inşallah başka zaman senle yine arsuz organizasyonu yaparız tabi nasıl denk gelicez ayrı mesele :( Ben senin yerine de av yaparım rahat ol, balıkları şoklar gönderirim...

Yarın öğleden sonra barınakta at-çek yapıcam kısmet bakalım...

17. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Öncelik olarak foruma ve bizim sayfaya katkıda bulunan arakadaşlar önceliklidir.Eğer kontenjanda boşluk olması halinde ben size dönüş yapıcam..

Kusura bakmayın, lütfen yanlış anlamayın...

Saygılarımla...

18. KPAXIAN

KPAXIAN Baran

Bizler de bu foruma katkida bulunacak birseyler yazabilmek, deneyimlerimizi paylasmak amaciyla bu tur organizasyonlara katilmak niyetindeydik ama Gaziantep'te olunca bu sansimiz maalesef azalmaktadir. Amacimiz bu bolgedeki balik sevdalilari ile tanismak, deneyim paylasiminda bulunmakti fakat organizasyonlarla ilgili boyle bir politikaniz varsa bir sey diyemiycem, tabi ki sizlerin kararidir. hayirli baliklar, rastgele o zaman sizlere.

19. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    06.02.2010 Arsuz Konacıkdan Balık Değerli dostlarla gerçekleştirilen avdan bir kaç resim...

Derinlik : 26-33 kulaç arası
    Yem : Taze karides
    Tekne Ücreti :25 TL
    Tutulan Balıklar : Cerbit,İsrail Cerbiti, Sargoz, Çupra,Gümüş
    Takım : 3 lü dip takımı 36 lık beden, 30 luk kol 6 numara kısa çapraz nikel iğne 100 gr kurşun
    Miktar :3,5 Kg daha fazla olabilirdi :(

20. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN