Teknenin mutlaka balık bulucusu olsun bizim burada kerteriz olacak kayalık dip yapısı az parça parça dır,, Size rastgele, güzel bir gün ve iyi bir av yapmanız temennisiyle.... Kalın Sağlıcakla....
Ben ve Teyze oğlu 2 kişilik yer varmı? Bana dönerseniz Yakup Kardeş 506 356 33 62 haber bekliyorum...
Yakup Özelden Mesaj atamadım. Sıkıntı Var. Olumlu veya olumsuz bana dönersen bizde kendimizi ona göre ayarlayalım...
yarın balık yarın kısmetse konacık beldesine teknede balık avına gidecez ama hava izin verirse. GeÇen hafta YAKUP VE MAHMUT beyle gittiğimiz avdaki gibi işallah balık tutarız bu siteye ilk yazım ben dörtyolda fatih herkeze slm
hoşgeldin fatih. genelde tekne ile açılınca eli boş dönmüyor insan ve havada gayet güzel görünüyor dalgasız güneşli bir gün olacağa benziyor
Bu Teknenin sahibinin Numarasını verinde bizde gidelim. Malum Yakup bize dönmedi ( varsa Tekne numarası iyi olur...
Slm Fatih hoca hoşgeldin bize katıldıgın için tşk ederiz, demek bensiz Konacık ha alacagınız olsun)) neyse Kaptan Dursun abiye slm söle dişçi nurinin yegeni dersen tanır size bol ve güzel avlar dilerim artık avdan sonra raporunu bize sunarsın görüşmek üzere saygılar.. Ayrıca Fatih 40 ncı sayfada Yakup un yüklemiş oldugu fotografımız var görmüşsündür, görmediysen bir bak istersen )
Seni aramızda görmekten mutluluk duydum paylaşımlarını bekliyoruz .... Fatih Hocam, hoşgeldin aramıza alacağın olsun çağırmadınız bizi arsuza bugün gittiniz nasıldı son durum hava öğleden sonra bozdu buralarada, konacıkta durum nasıldı? güzel balık aldınız mı bari resimleri eklersen sevinirim.. 18 ne kadar burdayım oranizasyon olursa paylaşırsan sevinirim.... Kal sağlıcakla.......
Verdiğiniz telefon nurassından kendine ulaşıldı gerekli bilgi verildi... DİKKAT: Organizasyon hava şartlarından dolayı ertelenmiştir.. Saygılarımla....
Keşke gidebilseydinizde gözümüz gönlümüz balık görseydi.Neyse sağlık olsun 2 gündür hava bozdu gerçekten önceleri baya iyiydi.
Havalar tamda zamanında bozdu... Hafta içi mesaide iken o kadar plan, hayal hepsi havada kaldı. Gerçi kısmetim varmış, Boş geçmedim, Cumartesi günü Tesadüf bir tatlı su avı gerçekleştirdim. Bayada ballı bir avdı ( Yakup bilader seninle güzel bir av yapalım diyorduk, kısmet değilmiş. Uzman36 Abi sende tekne numarası varmış, eğer ki gönderirsen havaların güzel olduğu bir zamanda açılalım diyoruz...
Cihan bey özel den tekne numarası yazıp yolladım fakat özel mesajı kabul edilmiyor üzgünüm! buradan da başkasının tlf nosunu vermem doğru olacağını sanmıyorum, siz eğer tlf verirseniz ben sizi arayıp tekneci nosu verebilirim. Not : Tanıdığım tekneci İskenderun Arsuz Konacık barınağında dır bilginize Cihan bey
Çarşamba öğleden sonra Adanadan çıkıp saat 15.45 itibariyle öğme iş sahilinde oldum. elimde denemeye can attığım cam rapala vardı. Yanımda elli yaşlarında Metin isminde bir abiyle tanıştım. Beyaz yumurta kadar bir şamandra ve takip eden 3 küçük sahte atıp çekiyordu. Sabah barınaktan başlayıp şimdiye kadar sahil boyu attığını, fakat balık olmadığını söyledi. Ben de rapalamı at çek yaptım onun yanında hem muhabbet ettik. Hiçbir şey alamadık. Evlere dağıldık. Perşembe: Sabah 8 gibi barınağa geldim. Cam rapalamı at çek yaptım. akşam 5 e kadar at çek yaptım. sabah sekiz akşam beş yani. öğle kebap arası hariç. Ne balık alabildim, ne de alan gördüm. Lüfer ve levreklerin kökü kurumuştu sanki Cuma: Sabah 6 da barınaktaydım. 9.30 a kadar at çek yaptım. Ne balık alabildim, ne de alan gördüm. Yani cam rapalamın iş yapıp yapmadığını anlayabilmem için yanımdakilerin lüferleri levrekleri çekerken benim öyle elimde aptal cam rapala ile onlara aval aval bakmam durumunda rapalam kötü, alırsam iyi olacaktı. Fakat mübarek hiç kimse birşey alamadı ki. Hem de palamut sürüsü de göründü böyle kıyıya 30-40 metreden geçiş yaptılar, onların palamut olduğunu arkadaki konuşanlardan duydum, tam sürünün içine, ötesine filan düşüttürdüm fakat, olmadı. 20 kişi daha böyle tutamayıp geri döndü, neredeyse hepsiyle selamlaşıp, her biri ile 1 dakika süren soru cevap yaptığımda, hepsi geçtiğimiz haftalarda tuttukları levrek ve lüferlerle avundular. Cumartesi: Sabah 6 da Erzin Burnaz plajından (3) ayrı rapalamızla at çek yaptık, karides ve süpye de attık. tek bir vuruş alamadık, Toros sosyal tesislerine yönlendik. Burada da at çeklerimizi yaptık yemlerimize tek bir vuruş olmayınca ben balıkçılığı bırakmaya karar verdim. Metin abi de üzüldü durumuma, geçen hafta gelsen ne vardı ? Ne oldu bu balıklara diye kendisi de sinirleniyordu. Barınaktan başlıyor, Atakaş iskelesi arası bölgede at çek yapıyor sabahtan akşama kadar. azimli, istekli, hoşsohbet ve sabırlı bir avcı kendisi.
14.02.2011 Dörtyol Balıkçı Barınağı..... SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ Yıllık iznimin bitimine 3 gün kala... Bugün Aslında 27-33 kulaç arasında güzel balık alındığı duyumunu almıştık , ancak imkansızlıklar yüzünden bitürlü denize çıkmıyorduk. 3.60 Zodyak botumuz evde kuzu gibi yatıyor ancak botu götürcek vasıtayı ayarlıyamıyorduk normalde bugün bugün sabah karşı açığa yemli takımlarla deneme yapıcaktık ancak akisilikler yakamızı bi türlü bırakmadı doğrusu sabah saat 06.00 Dörtyol balıkçı barınağından çıkılacaktı ama olmadı . Botumuzu götürcek vasıtayı bir türlü ayarlıyamdık saatler ilerliyordu derken saat 12.00 oldu arkadaşımızadan motorsiklet bulup botumuzu motorun arkasına bağladık ,güç bela botumuzu öğlen 13.00 gibi suya indirmeyi başardık çok şükür Deniz 3-5 esiyordu ve hava parçalı bulutluydu oldukça fazla kavis vardı geç olduğundan bir kaç kerteriz yokladık, 14,16 kulaçta iki parça israil cerbiti aldık, Arkadaşımla konuştuktan sonra Sırtı denemesi yapmaya karar verdik ,, Yeni aldığım sahteleri denemek için sabısızlanıyordum doğrusu. Motorumuzu rölantiden bir az fazla gazla alıp, sırtı takımlarımızı suya indirip dolaşmaya başladık. Takımları indirmemizden 10 dk geçmediki, elimde tutuğum kamışta birden gerime oldu hemen tasmaladım, balık oltataydı artık ben çekiyorum o asılıyor kalama ayarını yaptıktan balığa fazla boşluk vermeden güzel bir mücadele sonrası balığı Can dostum Burhanın ikinci hamlesinde kepçelemeyi başarıp balığı botumuza aldık çok mutlu olmuştum güzel Ceylan balığıydı Hiç vakit kaybetmeden balığı aldığım yerde bir iki tur atıyoruz bi iki vuruş alıroruz ama mağlesef balığı sahteye binderimoruz.Biraz açığa gitmeye karar veriyoruz 1 saat açıkta sırtı çekiyoruz ama hiç vuruş olmuyor. Kıyıya doğru giderken elimde tutuğum kamış inanılmaz şekilde gerildi kalama açılıp gitmeye başladı derken kalamayı sıkıp balığı tasmaladıktan sonra, mücadele balıyordu , bu ceylandan güçlü bir balıktı balığı yormaya başladım balık yol istiyor veriyordum bu şekilde balığı yorduktan sonra arkadaşım elinde fileyle hazır bekliyordu.Bottan aşağı baktığımda balığın denizdeki yansıması çok güzeldi doğrusu o zaman anladım bu bir yazılı orkinostu ve balığı botumuza alıyoruz. Güzel sevinç havası doluyordu ciğerlerimize.... Çok Mutluyduk.... Ankaradan beni kırmayıp gelen, Benin En iyi Dostum Burhan Ciner'e teşekkürü borç bilirim.. İyiki varsın Balıkların ikisi de 2 kg civarında Balıkları Alan Sahteler : River 2 Sea Triho Minnow HB06 (Yazılı Orkinos alan), River 2 Sea Seabass Minnow HC 13R (Ceylanı Alan) Kalın sağlıcakla.... Resimleri beğeninize sunuyorum...
eline sağlık yakup deniz sevgilinle buluşturmuş seni sevgililer gününde daha ne istersin. allah daha bereketli avlar nasip etsin
Abicim bir önceki Sayfada Numaramı yazmıştım. Eğer Arayıp Bilgi verirseniz sevinirim.... Yakup Kardeş Tekrar Tebrik Ederim....
Abi değerli yorumun için teşşekür ederim daha iyilerini siz tutarsınız bizde burda yorumlarız. Bir gün tanışmak ümidiyle.. Bu deniz beni rehabilite ediyor ona inanıyorum gerçektenn.. Saygılarımla...
Yakup tebrikler hemşerim palamutlar fena değil iyi görünüyorlar, ceylan lezzetlidir, güzel av olmuş, bir nebzede olsa adranelin yükseklere tırmanmış sanırım, tekrar tebrik ederim SAYGILAR...