Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    sitede ses soluk kesildi. kaç gündür işlerden dolayı ben balık avına çıkamıyorum. neyse yakup herhalde bugün gidiyorsun bu sefer tanışmak kısmet olmadı iinşallah başka zaman tanışır beraber av yaparız. iyi yolculuklar

2. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    Dörtyol

Bu hafta sonu dörtyola gelmek istiyorum. fakat yağmur olacağı yazıyor iki gün boyunca. çarşamba-cumartesi arası sahte attım, elim kopana kadar fakat ne tutabildim, ne de tutan gördüm.

Dediler ki balıklar havyarını bıraktı derine çekildi. Aslı var mı? yani mayısı mı bekleyeyim şimdi yoksa her zamanki gibi umutla yem atçek şu bu devam mı ediym ustalarım

3. burhan_cnr

burhan_cnr burhan

Favori Kamış:
    bicok kamıs
    Favori Makine:
    bikaç makina
    En İyi Avı:
    fangiri 2kg lüfer 2.40kg
    slm

degerli balık sevdalı arkladaslarım evet dedigin gibi su sıralar sahilden pek fazla balık alan yok ama ben sunu söyliyim martın ilk haftasından itibaren lüfer mevsimi baslıyo ki bu sene cok yogun olacagı söyleniyo bu anlamda dörtyol barınagı ve cewresi güsel bi mera olacaktır aynı zamanda cuprada yavas yavas barınak cewresine yanasmaya baslamıs dilerim avınız bol olur rasgele.....

4. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....

Gültekin abi de evet gidiyoruz bugün kalbim biraz buruk doğrusu denizi,aileyi burda bırakıp gitmek çok zor gerçekten artık ne zaman gelirim hiç bilmiyorum doğrusu, geldiğim zaman mutlaka görüşelim ...

Aklına ne takılıyorsa, ne lazımsa sorabilirsin yardımcı olalım...

Kal sağlıcakla...

5. Ossy

Ossy Cihan

Yolun Açık olsun Bilader.... Allah kaza bela vermesin...

6. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg

7. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Güncel Deniz Av raporlarında 16.02.2011 Jübile avımın hikayesi ve resimleri var.. buraya eklemdin isterseniz bakabilirsiniz değerli arkadaşlarım...

Herşey Gönlünüzce olsun...

Bidahaki izinde görüşmek ümidiyle...

8. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Saolssın bugün abbasyolcu bağlasan durmaz..
    Güzel bir rapor senden bekliyorum ona göre...

9. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    bu hafta sonu barınak civarından alabilen gördünüz mü

10. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Barınak çevresinden, sabaha karşı ve güneş batmaya yakın çapari ve sahte çeken arkadaşlar var bunlar palamut ve denk gelirse lüfer alıyorlar.. barınak çevresinde balık yok şuan boşuna yorulmayın derim size..

11. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    evet arkadaşlar 26 şubatta 2. cemre suya düşecek ondan sonra balık özellikle çupra yapmasını bekliyorum bende kıyıda. vede levrek ama onlar ufak olur yakala bırak şeklinde tahmin tabiki çünkü levrek deneyimim yok. 1 hafta fırtına oldu kıyıdan çupra kesti. 2. fırtına bugünlerde bitecek ve balığın cemre ile geleceğini düşünüyorum

12. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Son fırtınayı, yağmuru bu akşam yemişimdir işallah. Büyük bir hevesle iskenderun barınağa gittik bu akşam arkadaşla, daha birinci oltayı attımki bir rüzgar bir yağmur sucuk olduk:) üçüncü defadır yine boş döndük, aldığım iki paket boru kurdunuda balıklar afiyetle yiyodur( ikram ettik balıklara) şimdi. Boş döndükçe dahada hırs oluyor bende, bıkmak yok nasıl bir tutkudur anlamıyorum:). Yarın memlekete Trabzona gidiyorum, 15 gün yokum, döndüğümde kıyılar balık dolar işallah. Arkadaşlar ben yokken balık durumunu rapor edersiniz değilmi... hadi bana eyvallah

13. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    Salih merhaba.

Yaş durumuna bakılacak olursa öğrencimisin diye soracağım öncelikle. vede barınağın neresinden atıyorsun?

14. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Merhaba Gültekin;

Adım yılmaz, yaş 32 öğrencilikte baya geride kaldı, Barınağın uca yakın açık tarafını tercih ediyorum, havanın durumuna görede iç havuzda olabiliyor. Ortağımda meslektaşınız gültekin bey, daha önce bahsetmiştim; takılıyorum ona zaman zaman nedir bu metalürjistlerde balık merağı diye:) ... görüşmek üzere hoşça kalın

15. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    Kusura bakma. ben dalgınlıkla mesaj sayısı 22 yazıyor ya onu yaş olarak algıladım. aslında barınak en ucu güzeldir. ordan hep iç havuza atıyorum ben. hiç balık alamadığım gün nadirdir. ama tek tük olmuştur o ayrı. ayrıca kurşunsuz olta ile balık pazarının hemen önünden gece güzel levrek alıyorlar.

16. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Önemli değil gültekin,ben doğal ortamlarda avlanmayı seviyorum balık kıyıya gelsin kış boyunca keşfettiğim yerlere çadırı kuracağım.İskenderuna ilk geldiğmde bundan 3,5yıl önce büyük limana girebiliyorduk , orada güzel ceylanlar almıştım şimdi yasak giremiyorz, sonrasındada bayağı ara verdim, balığa gidemedim şimdi yeni yeni başladım yine. Özellikle bu aralar harmadar merağı oldu bende karadenizde biz kötek deriz, mavruşgil ( eşkina ) avına gittiğimizde tek tük yakalardık. Harmadar tecruben varmı gültekin, avladınmı hiç? görüşmek üzere,,

17. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    ben hiç yakalamadım. onu bir tek boru kurdu ile yakalanıyor. mendireğin ucundan yanımda yakaladı biri. 1 kg kadar. isos otelin ordan yakalayan var. ve yarma diye biryer var denizcilerde nato iskelesinin yanında ordanda alıyorlarmış. özellikle hafta sonları gece arabaları görüyorum. millet avlıyorda kısmet olmadı bana daha oraya gitmek. tam programlıyoruz bir aksilik çıkıyor. daha ben yakalayamadım ama bakalım ilerleyen günler ne getirir. gece yakalanmasıda ayrı bir eziyet zaten. gece geç saatte yakalanmaya başlıyor

18. seyfiklim

seyfiklim SEYFULLAH

Favori Kamış:
    Ryobi
    Favori Makine:
    Ryobi ecosima 8000 4+1 rulman
    En İyi Avı:
    3 kg sazan-1.2 kg Harmadar
    Arkadaşlar Bu yıl en büyüğü 1.2 kilo olmak üzere 10-12 adet harmadar yakaladım. Yem Olarak boru kurdu kullandım. saat olarak ta 20.00-23.00 arası. Bu aralar lüfer alanları çok duydum ama ben almadım.

19. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Seyfullah bey , bu harmadarları hep sen mi yakalayacaksın:) bizede bişeyler bırak ve yol göster da:)

20. seyfiklim

seyfiklim SEYFULLAH

Favori Kamış:
    Ryobi
    Favori Makine:
    Ryobi ecosima 8000 4+1 rulman
    En İyi Avı:
    3 kg sazan-1.2 kg Harmadar
    Yılmaz kardeş ne zaman istersen beraber avlanabiliriz. Ben haftasonları ve akşamları genelde avlanıyorum, kısmedi beraber ararız.