Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    bir problemmi var sanırım ne 63. sayfayı göremiyorum

2. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    dün yazdığımız bazı mesajlar sanırım silindi moderatörler tarafından. neyse sağlık olsun

3. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Gültekin abi,62. sayfanın enson mesajını Ali beye dün gece ben yazdım zaten silinen ben göremedim,, neler yazılmıştıki..

4. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    malum balık avında ticari amaçla kullanılan bir düzenekten bahsetmiştik ama biz avlamadık. herneyse Mehmet Hüsamettim abiyide o yüzden banlamışlar. bende ona binaen yazmıştım bunda banlanacak ne var diye sen avlamamışsın sadece gördüğünü söylemişsin diye. neyse madem kuralda hiç bahsetmek bile yok uyarız artık. pire için yorgan yakılmaz güzel dostluklarımız var burda diye düşünüyorum.

5. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    şerefime bak, az önce bana ait olmayan bir bilgisayarda, balikavi.net yazdım. anasayfa çıktı. page down tuşuna basınca da, birkaç kişinin banlanmasına neden olan -anlarsın ya- ' dan çıktı. Ne olduğunu bugüne kadar bilmiyordum, fakat öğrendim. Çok fena birşeymiş. Onunla tutulacak balık Allahtan gelsin, istemiyom. çırptırmanın bile bir şerefi var be. açıklamalar için tekrar teşekkürler saygıdeğerler.

6. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Ayrıca Yakup bey kardeşim, Allbright düğümü diye birkaç tane link var. senin gönderdiğin esas benim için. diğerleri körfezimiz avcılarınca da yıllardır biliniyor. Bu senin gönderdiğin manyak bişi.

misina sekiz küsür çekiyorsa, düğümün olduğu kısım da sekiz çekiyodur bence.

"Zincirin dayanma gücü, en zayıf halkasının dayanma gücüne eşittir."

Dolayısıyla, bir ip ancak bu kadar birbirine güzel bağlanabilirdi. İnsan beyninin nasıl bir varlık olduğunu bir kez daha hayranlıkla müşahede ettim.

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

Mehmet beyin banlanma sebebiyle ilgili olarak bir neden olmadığını söylüyorsunuz ama geçen gece (dün değil ondan önceki gün) buraya "bundan sonra sabah 6'da çıkar 9'da dönerim. Olmadı 350 iğneli barikatı serip öyle avlanırım" yazmıştı. Siz her ne kadar avlanmıyor deseniz de, bu pek inandırıcı değil malesef. Bu mesajından sonra dönüp, eski yazışmaları okudum. Bir çok mesajında barikattan bahsetmiş. Şaka olduğundan söz edilmiş ama belli hassasiyetleri olan bir yerde şakanın da bir sınırı olmalı. Bazı arkadaşlarla yazışmaları olmuş ve anladığım kadarıyla bu şakalar da iğneleme amaçlı yazılmış. Yanlış anlamanızı istemem ama 6 yıldır bu forumdayım ve kimin neyi ne için yazdığını ayırt edebilecek durumdayım. Kaldı ki, bu arkadaşın yazdığı eski mesajlardan birini, şayet o dönemde burada olsam ve o zaman görseydim, üslubuna istinaden uyarıya gerek duymadan daha o an banlardım. Burası gibi kozmopolit platformlarda, ortak paydada buluşabilmek adına, herkesin birbirine karşı yazışmalarına dikkat etmesi gerekir. Hiçbir başlık, hiçbir kişinin ya da kişilerin tekelinde olmamakla birlikte, kimse de böyle bir hak iddia edemez. Dolayısı ile hiç kimse, hiçbir başlık altında, genele uymayan şekilde kendi kafasına göre yazışamaz arkadaşlar. Velhasıl, arkadaşımızın, siteye uygun düşmeyen avlanma şeklinden, sözde şaka mahiyetli olarak bahsetmesinden, son mesajında barikatla avlanacağını beyan etmesinden ve bazı yazışmalarındaki üslubundan dolayı, siteden uzaklaştırılmasını uygun gördüğümü bildiririm. Sizlere keyifli paylaşımlar dilerim.

8. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Anladım abi üzüldüm gerçekten,parakete yöntemi amatör ruha aykırı bi durum zaten herşey sürdürülebilir amatör balıkçılık için,,,, ben zamanında kendisini uyarmıştım zaten bu konuyla ilgili olarak tartışmıştık bu platformda,,,,

Saygılarımla,,,,

Son düzenleme: 20 Nisan 2011
  9. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    zaten bende bot yok olsada uğraşmayacağım bir yöntem. ben işin biraz ekşın tarafındayım yüz yüze görüşmemiş olsakta yazdıklarımdan ve raporlarımdan anlamışsınızdır. bir zamanlar arkadaşlar bol balık hevesinden tekne kiralayalım demişti. hayatımda ilk ve tek kez kiralayıp açılmıştık. onun raporunuda yazmıştım balık çok almamıza rağmen hiç zevk almadığımı 100 gramlık kurşunun ağırlığından balığın mücadelesini hissedemediğimi orda da belirtmiştim. kıyıdan o balık çekme heyecanını hayatımda bir sevda gibi aşk gibi benim için. teknede o mücadeleyi yakalayamadım. öyle küçükte değil hani artık hedefim 25 cm üzeri balıklar (gümüş hariç onun büyüğü kılçıklı oluyor) hatta takım çantamda metremi bile hazırladım. tabi geçenki çipura gibi iğneyi yutup çıkartırken ölmezse. Gelelim karşımısın Mehmet abinin paragat atma işine, değilim elbette. ama konuşulma paylaşılma platformu burası değil derlerse ona saygı duyarım. Ticari amaçlı olduğu için burda konuşulmuyor sanırım ve anladığım kadarı ile. Saygılar tüm dostlara

10. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    birşey soracaktım. river2sea 120 F triho minnow hb-06 ile atçek yaparken;
    mesela siz bir sandalın arkasından sarktırdıydınız, orkinos palamut gününde sanıyorum. aksiyonunu kendi mi verdiriyordu, yoksa siz mi?
    gerek var mı yani ekşına. yoksa zaten kendi aksiyo.
    buradan anlaşılmıyo da onun için soruyom.
    neyse, gidip orada müşahede etmek lazım. hayırlısı.

11. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ali bey sanırım soruyu bana yöneltiniz tekne yada bot arkasında sırtı çekerken aksiyon verdiremezsiniz sahteye, kendi aksiyonu gayet başarılı bu sahtelerin hayran kaldım bottan benim atlayasım gelmişti inanın :))) çok güzel bir gündü... tuncelideki adama bu hatırlatılırmı şimdi olmadıı :)) ooff off denizz istyorumm artıkk....

Ali bey,(river2sea 120 F triho minnow hb-06 ) sahtelerin boyutları 12 cm ispendekler için büyük bence levrekler büyüsünn birazz sonra deneyin güzel iş yapar özellikle gece havada ayda varsa , kaçarı yok size tavsiyemm (fiyatlarıda makul) pelican nitro serisi daları düşük 60cm olması lazım ve river 2 sea 98 10,5cm su üstü sahtesi çok güzel avlara imza atılarr .. bende mevcut ama hala kullanamıyooruz malumm tuncelideyizz.. ssahteler kız gibi evde yatıyorr...

Yılık iznimde beraber olta atarız inşallah...

Aşağıda resimleri ekliyorum sahterin...

Levrek için kıyıdan daları düşük sahteler bende hepsi mevcut.. kullanamdık halaa üzüntüsünü yaşıyorumm.. tuncelii bitt artıkk :))))

River 2 G15R 98 10,5

Pelican Nitro 41 10 cm (8-10tl arası)

Pelican Nitro 44 10 cm (8-10tl arası)

Rapala Max rap FG 11 cm (26-30 tl arası)

NOT: resimler alıntıdır,reklam amacı güdülmeyip bilgilendirme amaçlıdır...
    umarım işinize yarar.. bunların hepsi denenmiş güzel levrekler alınmıştır... forumları altına üstüne getirmiştim ...

12. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bunlarda amerikadan getirdiğim yeni sahteler... (sadece sırtı için )

Yo-züri Tobimarular ve Yo-züri Crystal Magnum R924-GHCS Floating

NOT: resimlerde reklam amacı güdülmeyip bilgilendirme amaçlıdır...

13. adana

adana ali

bence tekneyle mercana gitmelisin bu günlerde giderkende sırtı çekebilirsin baraküda verimlidir bu aralar

14. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    slm yakup naber hemşerim sahteleri sergilemişsin

15. ERKANPOLATCAN

ERKANPOLATCAN ERKAN

slm arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum dörtyol barınağındaki çırpanlar benden sorulur saygılar

16. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kardeşim Erkan forumumuza hoş geldin, umarım forumdaki bilgiler sayesinde hiç olmazsa çırpan avından ziyade diğer balıkların avlanılması hususunda kendini geliştireceğini eminim Kal Sağlıcakla..

17. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    River 2 G15R 98 10,5

yakup bu sahte sende varmı? varsa nerden temin ettin fiyatı nekadar

18. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bende var o sahteden burdan değerli bir büyüğümüz gönderdi bende piyasada bulamamıştım... Şuan bulunuyor sanırım stok sorunu yok ahada sana link mahmut abi,

http://www.avmarketi.com/asp/product/9685/RIVER2SEA-ROVER-98-SUNI-BALIK

19. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bunlar yeni gözdelerim abi, denemek için gün sayıyorum tuncelidee...

20. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Erkan bey, sayfamıza hoşgeldiniizz güzel paylaşımlar.Aklınıza takılan ne olursa bizle paylaşabilirsiniz,dilimiz döndüğünce arkadaşlarımızla birlikte yardımcı oluruz...

Saygılarımlaa...