Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Sayfamıza renk kattınız, hoşgeldiniz.. Sırtı çekicez bu sahtelerlede , görev sebebiyle Tuncelide bulunuyorum yıllık iznimde balığa gidebiliyorum sadece..

Saygılarımlaa..

2. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    Çok değerli Yahup bey,
    Allah bağışlasın yani, inşallah hepsinin ayrı ayrı gününü göresin.
    Yüzünü güldürsün bu sahtelerin her biri, koca koca balıkları mutfağını süslesin
    Ben de otuz üç sene ankarada, üç sene de elbistanda balık avı hayali kurdum durdum. şimdi de ancak hafta sonları. iki haftada bir ortalama ava gidebiliyorum. geçen yaz her biri ortalama 100-500 gr arası değişen levrek ve çupralar tuttum. (levreklerin tamamı midye ile, çupraların tamamı karidesle. meğer kartezyeni de geçerliymiş) fakat siteniz ile tanıştıktan sonra o balıkların aslında yavru olduğunu, tuttum demek yerine de katlettim desem daha doğru olacağını biraz idrak edip üzülüyo insan. ama şunu söyleyim, büyük levrek tutsaydım, ispendekleri kesin bırakırdım.
    Çırpancı arkadaş siteyi takip ederse bir aya kadar spin takımı kurup kuvvetli bir levrekçi olabileceğini değerlendiriyorum.

3. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Akdeniz akşamları....

Yazdığınız güzel cümleller için sayfa arkadaşlarım adına teşşekür ederim biz bir aile olduk burda herkesin karınca kararınca katkısı var, ben paylaşımdan yanayım herzaman,bildiğim birşey varsa paylaşmayı çok seviyorum, onun yüzündeki memnuyet hissi bana yeter gerçekten..

Evet tuncelideyim, gerçekten zor bir şark ili çoğu şeye mahrumuz ancak,en önemlisi bana hayat veren denizden yoksunum hersey balık değil sonuçta denizi kıyısına bir banka oturmuş iyot kokusunu alalamak çok zor gerçekten, şimdide bu satırları yazarken bilgisayrımda Akdeniz akşamları çalıyor :((

Herşey gönlünüzce olsun akdeniz akşamlarının tadını çıkartın benim yerime...

4. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    slm arkadaşlar
    Yakup Erkanı tanıdınmı? gerçi resim yokta benim anam ile babamın oğlu olur:)))
    bu arada diğer arkadaşlarla da tanıştırmış olayım.
    Adamın dini imanı çırpan avlamak iyide tutuyor, ama hem sitenin, hem sizlerin hemde benim çabamla işalla hedefleri degiştirecez sanırım.

5. Ossy

Ossy Cihan

Selam arkadaşlar...
    Hafta sonu Arsuz merkezden tekne ile sabah 5 gibi 1 saat yol kat ettik. Giderken ve dönüşte sırt çektim Birşey gelmedi. 5 kg yakın çipura sargoz, Mercan, İsrail Cerbiti vs.. türde balıklar tuttum. Kuzen 1 kg ağırlığında Domuz Balığı tuttu. 3 lü dip oltası ile Sargoz da hattirick yaptım. Ama Keşke gitmeseydim. Birlikte gittiğimiz arkadaşlara (barikatçı amcalar) Öğle olduğunda adam başı 2-3 kg olmuştu dönelim dedim dönmediler. Denizde rüzgar kesti çarşaf gibi oldu. Güneş başımıza vurdu. Saat 5'e kadar bir kaç küçük israil cerbiti dışında balık gelmedi. Kısaca Zevkten eziyete dönüştü. Akşam olup eve geldiğimde vücudumda atletin resmi çıkmıştı. Hala ensemde yanıkları hissediyorum.
    Uzun bir zaman artık balık defterini kapattım.

Bu arada Gültekin bey İskenderun sahilde balık aldığımız yer, Denizin içinde olan çay bahçesinin sağ tarafı oluyor. Güzel Balıklar çıkıyor ama yem boru kurdu olacak ;)

Son düzenleme: 21 Nisan 2011
  6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Selamlar Cihan,

Abicim İsrail Cerbiti nasıl bir balık, resmi/fotosu var mı? Bir görmek isterim mümkünse.:)

7. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Değerli büyüğüm resim umarım açıklayıcı olur...

Son düzenleme: 22 Nisan 2011
  8. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

sesin soluğun çıkmıyodu uzun zamandır...
    Cihann Şeytanın bacağını kırmışşsın sonunda resimde ekleseydin tadından yinmezdi doğrusu afiyetle yersin umarımm..

9. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    bu forumu okumadan edemez oldum valla. birşeyler yazmadan da edemiyom. levriyeleri çekmeye başladığım gün ben de dahil olacam aileye. inşallah.

yauuuuuuv haaayır yaaaau!

hep böyle oluyor işte... :(
    yine bana bankta akdeniz iyotu çekmek düştü. :(
    buna da şükür... :)

neden mi?
    adanadan buraya gelmenin hayalini kuruyom 5 gündür ama, hava bozdu. hiç hesapta yoktu, 5 gün hava güzel olacağı yazıyordu. ancak bu sabah bütün hava tahminlerine reset atıldı. iklim döndü :(

2-4 olacağından emindim fakat 4-6 iyi mi.
    dörtyol buz gibi. portakal çiçeği kokuları sarmış dört yanı.

şimdi yarın sabah barınaa gitsem, atıp çeksem diyom ama, 3-5, 4-6 kombinasyonunda barınak içinde ispendekleri levriyeleri berrak olarak göremeyecek, belki de bulanık suda balık avlamak deyimini tekrar hayata geçireceğim galiba. sardalya karides de iş yapmıyo zaten. yalnız kayınço, dükkana gelen çaparici bir yaşlı kurt (levrekçi) burada boru kurtlarına levreklerin olağanüstü atladıklarından bahsetmiş. dörtyolda sanırım boru kurdu satılmaya başlamış. orta yaşlı abimiz boru kurdunun 4 tl olduğunu bilem söylemiş. inandırıcı doğrusu. yoksa kayınço ne bilsindi boru kurdu demeyi. .ne kurduydu yav filan dedi. boru mu dedim. hıh. boru kurdu dedi. bakayım bakayım dörtyolda boru kurdu var mı. kayınço eczacı, paso dalga geçiyo ben balıktan boş dönünce. eğer tutarsam kol gibi bi levriye, napacam biliyo musun, levrek ölmeden eczanesine langırt girecem, bir sürü müşterinin içinde dükkanın içine atacam levriyeyi. :) patır patır

ne fantezi bea ! :) eeeee, ne de olsa insan hayalleriyle yaşar.

Son düzenleme: 22 Nisan 2011
  10. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    yine havamı aldım.
    dörtyolda boru kurdu satılmıyormuş
    ayrıca deniz çok felaket değildi. ctesi sabah beş küsürde barınaktaydım
    barınağın içinden yürüdüm, su bulanıktı, fakat yine de biraz görebiliyorsundu.
    river2sea triho minnow 120 f hb-06 yı atıp çektim fakat bişi anlamadım. pek ileri atamadım. benim ööle 5-40 gr atarlı salinam ve az yakar iyi kaçar bojin misinam filan da olmadığı için çok ileri atamıyordum.

neyse. pelican 0.25 vardı. 4.95 yazıyordu taktım. misina inceldikçe daha ileri gitti. tam o anda, fenere yakın bir noktadan 20 metre ileri, 25gr kurşunlu, birinde donmuş karides diğerinde ise sardalya gerisi takılı ikili olta attım. iki dakika tuttum. baktım hareket yok, düşündüm, şimdi dedim minnow ile buradan ata ata gideyim arabaya kadar, iş yapmazsa arabadan fenere procatch takarım. minnow fiyasko...

minnow u at çek yaptığımda dönerek geldiğini fark ettim. sanki onbeş gün önce attığım hb-06 dan farklı geliyordu, iki hafta öncekinin daha makul mantıklı bir gelişi vardı, fakat bu dönerek geliyor. belki imalat hatası belki de fine tuning yapamamışımdır çözemedim. öbür hb-06 ya da kıyamadım açmaya kutusundan. minnowun peşinden öyle ahım şahım bi takip olmadı. sadece bir atış neticesi sanırım lüfer idiler yani su bulanık da olsa bir an gördüm, yirmibeş santimlik iki balıktı ve salınışları levrek gibi değildi. düşündüm, avcı hangi balık var ki, ya levrek, ya lüfer, ya da çatal...
    barakuda palamut orkinos binde bir duyuyom tutan. sanki lüfermiş gibi geldi. yalnız şunu fark ettim. bendeki procatch levrek düşmanının peşinden getirdiği levraa hiçbirisi getirmemekte.

baktım peşinden gelen pek olmayacak, procatch i taktım. bi attım, otuzbeş metre gitti. hah şöyle bea! dedittirdi. peşinden de bulanık da olsa çok sayıda ispendek getittirdi. fc misina da 0.30 gorilla idi. 3 mt uzunluğunda idi, albright ile de 0.25 pelikana (4,95 çekerli yazıyor) bağlı idi.
    demem o ki procatch peşinden çok ispendek getiriyor. bu iyiye mi işaret? yani peşinden gelişi bu hayvanların, fareli köyün kavalcısı gibi, hipnotize olmuş bir biçimde avlarını takip ediyorlar. merak ettiğim şey, önce böyle takip edip sonra atlarlar mı bunlar, yoksa oyun mu yapıyorlar ?
    yani "peşinden ispendek getirmesi değil levreği tutması esastır" dediğinizi duyar gibiyim. fakat ben başka birşey soruyorum.
    yani çok balık getirmekle peşinden, sahtenin verimli olması doğru orantılı mı
    yoksa peşinden getiren sahte kötüdür, tutan sahte iyidir ? mi
    yoksa bir gelir iki gelir üçüncüde atlar. iyi sahte, nasipte olmayanı peşinden getirir, nasibindekini de yakalatır.
    mı ? hangisi acbaa

taktım kafayı bu levreklere. bunları tutmanın bir yolu olmalı !!!

1-ya wtd aksiyonu verdiremiyorum (bence wtd yapabiliyorum artık fakat oltamın markası fladen :) yani mesela sizdeki kamışı, sizdeki makinayı kullansam çok şey mi değişecek acaba bilemiyorum. yani şöyle mesela, oltamın kullanılışı esnasında, öyle akıl almaz düğümler olabiliyor ki. ta oltanın en uzak ucunda mesela bazen bir tur şey oluyo. oltayı şöyle çevirince düzeliyo. doğru yöne çevirince tabi. ikincisi, atçekte oltanın makarasına bakıyorum içine doğru, bazı düğümler oluşmuş. bence bu düğümler ben oltayı savurduktan hemen sonra, kolu çevirince şak ediyor ya, ipi sarmaya başlıyor ya, yani misinanın kolu çevirdikçe makaraya sarılan her santimi aynı derece gerginlikte sarılmamış oluyor. yani ucunda ağırlık varkenki sarılışıyla, ucunda ağırlık olmayan bir ip kısmının sarılmasındaki dengesizlik ipi yoruyor. gamlanma dediğiniz ne acaba. baıma birşey daha geldi, misinimda yer yer 8 oluşmuş. hatta 888888888888888 gam dedikleri bu mu ?

2-ya ipi görüyorlar
    3-ya beni görüyorlar
    4-ya da sahtem kötü
    filan demiştim.

şimdi ikinci seçenek elenmiş oldu.

Son düzenleme: 24 Nisan 2011
  11. ERKANPOLATCAN

ERKANPOLATCAN ERKAN

s.a anamın babamın oğlu napıyon ne var ne yok bir aydan beri barınağada gitmiyom deniz nerdeyse 1 metre çekilmiş allahın çırpanı bile zor çıkıyo kimsenin sevmediği çırpanlar nerde o kamış öttürenler

12. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    A.S erkan ne yapalım hafta sonu evdeyiz dinleniyoruz, ah işte ben orda olacağım baksen ne bir ayı sürekli giderim. kardeş sana bazı tiyolar verdim denemeleri yapsan iyi olur hiç yoksa mırmır çıktıgını belirttigim yerde avlansan yine bişeler alırsın sana verdigim oltayı mırmıra at dikle ucuna bir zil tak bekle yada sen kamışınla yine çırpanını avla zil çaldıgında diğer oltaya bak altarnatif çok yeterki sen sabır sabır sabır etmeyi bil çıkmıyo zaten balık dersen avlanmazsan çıkmaz tabi kendini geliştirmene bak araştırma yap derim kal saglıcakla..

13. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Ali abi, balık tutama raporunu okudum :))

bence levreği yanlış yerde arıyosun şuan,,barınakta levrek almak istiyosan canlı teke yada gece tek iğne löp sardalya takıp bekliicen,barınak içi bizir balık çok , senin sahteye itibar etmeye bilirler,

Sabah erken saatlerde güneş doğarken dene bu at çek işini biz gece 4 gibi gelirdik (rapala, river 2sea minow bilmezdik varımız yoğumuz kaşıktı ) eskiden albanın toby kaşık 1 numarasıyla, güzel Iskormoz ( baracudalar) alırdık barınak uç ve dış tarafadan 9-10 dan sonra imkansız gibi birşey balık o sate kadar beslenmesini yapıyor açığa doğruu gidiyorr ...

Gelelim donanımına,makina sürtünme az olcak,kamışın yetrince esnek atarı düşük olcak,ip misina olcak, kulandığın sahte mevisimine göre avcı sahte olcak danik olmucak birazda tecrübe olcak (bu da zamanla ben çok sahte kopartım atarken kamışı kayalara az vurmadım kayalardan düştüm)

Sana önerim kaşık kullan daha ileri atarsın sahteden daha janjanlı Alba .Toby kaşık 1-2 numara.

Levreği birde dediğim yerde dene,1) öğmeyişteki balıkçı teknelerinin önünde dene akşam üstü ve sabah, at çek yapabilir yada; (buralardan eskiden çok levrek aldım benim kıyıdaki fix yerim, (burda ayrıca gece yaprak sardalye ile gece beklemeli av yapabilirsen almaman içten bile değil ) 2) Antepliler sitesine girerken viraja girmeden önce tel örgülerin orda dene orda suda akıyor buralar çok müsait gece beklemeli av yapabilirsin yem olarak sardalye kullanın ,gezer kurşun alta tek iğne olacak şekilde sadayenin yarısını yaprak yapınn ve deneyinn olataları yatırınn ve bekleyin ....

Kaşıktan açıldı aklıma bir anım geldi aklıma,
    Arkadaşın babası ben bide enişteleri sabahladık barınağın ucunda lüks ışığında. benim kötü makina vardı ozmn sabah at çek yapıcaktık benim makina nakavt oldu birden bire dönmüyor hiç bir şekilde kitlendi sinir katsayım binlerdee :( arkadşın babası rahmetli Fikri amca çok iyi insandı nur içinde yatsın, ilk defa atçek yapıyor topladım eşyalarımı bende onu izliyorum , kaşıkla barınağıın ucundan güneş doğmak üzereyken ardı ardına 3 tane 500 gr 1kg arası 3 tane levrek almıştı hiç unutmam bense ağzımı ayırmış levreklere bakıyordum :)) Birazda şans olucak insanda balık oldumu kaşıkmış sahteymiş ip misinaymış hepsi hikaye dostalrım...

Son düzenleme: 24 Nisan 2011
  14. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Tecrübelerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler birader. Nasipse Alba 2 noyu da alıp deneyeceğimden kuşkun olmasın.

Konu 1: Bizim konu başlığımız .....İskederun Hattı. İskenderun diye değiştirmeliyiz. Bu yanlışlığın düzeltilmesini arz ediyorum.
    Konu 2: bazı sakıncalı kelimeleri kullandığımız an, site yöneticilerine anında şikayet penceresi açılıyor. yani yöneticiler, 7/24 siteyi izliyorlar zannetmeyin. okuyan bile yoktur bizden başka. ama sakıncalı kelimeleri kullandığınız anda sistem sizi yöneticilere şak diye gammazlıyor. kanundışı birşey yazmayın ve yapmayın, benden söylemesi.
    Konu3: ben gerçek yemle balık tutmaya alışkın biri olarak, Mahmut beyin 200 gr dan başlayan üçlü klasikle mırmır tutulduğundan bahsettiği yerin dibinin kumluk olduğunu zannediyorum. aslında boru kurdu ve karides ile fenerin arkasından otuz beş metre atıp beklemeli av yapmaya değeceğini düşündüğüm bir nokta. attığımız yer kumluk fakat, kıyıya yakın bölgelerde benim iki katım kayalar da var. sanırım kamışlı ile atmalıyım klasik üçlüyü. doğru mu ? çünkü çekerken kim başarabilir oltayı taktırmamayı bilemiyorum.
    Yalnız bu klasik üçlü olta ne tür özellikler taşımalı?
    Kaç numara ne marka iğne ve kaç mm misina kaç gram nasıl kurşun. kurşun nereye konumlanmalı? mesela oltanın ucunda fırdöndü, fırdöndünün dış ucuna mesela gorilla florokarbon misina 0.30 luk ile bağlasam mı daha iyi, daha ince ama normal misina mı daha iyi olur? (İkindin deniz çarşaf gibiyse) (nşa) (normal şartlar altında) (ceteris paribus)

nasip... hayırlısı... Biz Türkler, Müslümanlığın en çok bu yönünü seviyoruz sanırım:

Her hezimetten sonra bir Müslüman sizi "Hayırlısı Olsun" demek suretiyle teselli ediyor... :)
    tutarsan→"Hayrını Gör", tutamazsan→"Hayırlısı Olsun"
    :)

Son düzenleme: 25 Nisan 2011
  15. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşgeldinizz...

Alişan Bey,sayfamıza hoş geldiniz, ilk mesajınızı da bizle paylaşmışsınız,

Sayfanın Kurucusu benim,buralara gelmesi için çok uğraştım sürekli sıcak tutmaya çalıştım, şuan çok bakılan ve ya
    zılan mesajlar bakımından bölgeler başlığı altında en çok tercih edilen 3 sayfadan biri ayrıca önemli diye nitelendirilmişiz çok güzel bir durum, İskenderun diye düzeltmemize bence gerek yok diye düşünüyorum.. İskenderundan olsun, arsuzdan olsun,dörtyoldan olsun üyelerimiz mevcut gün geçtikçe büyüyeceğine hiç kuşkum yok,ancak bu sayfada güzle dostlar edindik güzel paylaşımlarda da bulunuyoruz, bunlar birbirini biliyor zaten,bu sayfayı sürekli sıcak tutucak amatör balık avına gönül vermiş dostalarımızı bekliyoruz ben ve arkadaşlarım dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyoruz ben zaten sürekli buralardayım...

ben diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyım.. konu 2 den başlıyım burda amatör balıkçılığa aykırı bir yöntemden bahseden bir arkadaşımız geçenlerde banlandı üzücü bir durum.(belki böyle bir niyeti yoktu ama olan oldu..) onun haricinde burda küçük bir aileyiz gereken kurlları biliyoruzz..

konu3 ise, ben oralarda çok balık avladım çok ta takım kaybeden biri olarak,(eylül-ekim-kasım-şubat) aylarında gündüz av yapar zaman zaman oranın en güzel balığı gece alınır bunu unutmayınn(sargoz-çupra-gargur-karagöz melanur me-mırmır çıkan balıklar) çok lüks ışığında sabahladıkk ne günlerdi :) ..kamışla avlanmak en ideali zaten orda akıntıya göre 25-50 gr arası kurşun kullanıyorum, Arjantin bronz çapraz iğne küt balığın boyuna göre 6-7-8 numara iğne kullanıyorum, oralarda gündüz pek balık alamazsınız sürekli teknelerin çıktığı gürültünün bol olduğu bir yer, yem olarak benim fix yemim orda sardalye (mutlak suretle taze olcak) yanımda mutlaka şeker tuz kombinasyonu yapılmış karideste bulunur.. atığım mesarfe 30-50 metre bazı yer kum bazı yer kırma taşlık.... kamışla avlandığınız zaman sorun yok takıntı yapmaz sararken hızlı ve yukarı kaldırark sarım yapın... Ben el oltası da kullanırım orda gezer kuşun tek iğne yada kıstırma kurşunlada atarım genelde takılır zaten çekerken 2-3 kez kaya balığı almışlığım va bu yöntemle..

Kullancağınız takıma gelince misina olara 35-40 mm güzel seçim olur soft misina kulanı hafızası ve gam yapmayanlardan marka olar sürekli söylediğim Angell Kiss, iğne olar marka tecihim az iğnede (Owner-mustad-pelican vs.)(Arjantin bronz çapraz iğne küt balığın boyuna göre 6-7-8 kolay kolay ucu bozulmaz ) ben 2 li takım kullanırım genelde kol boylarını kısa tutarım kuşun altı kurşun üstü. (bütçeye göre takımı şekilendirmek avcının elinde)...

umarım yardımcı olmuşuzdur sürçü lisan ettiysem özür dilerim...

saygılarımla..

Bu yazıyı yazmak için belki 15-20 dk uğraştım içimden gelerek heyecanla yazdım inanın,yardmcı
    olmayı çok seviyorum, böyle şeyleri zaman kaybı görüp paylaşımda bulunmayanlarda çok kızıyorum.Düşmez Kalkmaz bir Allah (c.c) sonunda.. bunu unutmayalım arkadaşlar...
    Benim yukarıda bahsettiklerim sadece tavsiyedir. Ben naçizane bir amatörüm...

16. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Dörtyolda kıyıda, barınakta, açıkta balık nasıl çıkyormu, aklıma gelmişken çırpandan ne zaman vazgeçiyon (çok iyi çırpan tutuğunu da biliyorum ) bu konuda yardım istersen önce abin sonra ben diğer arkadaşlar olmak üzer yardımcı olalım sana.. sen yeterki iste hemşerimm..

Görüşmek üzre sağlıcakla kal...

17. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    teşekkürler. emek vermişsin.

18. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    kardeş adamı cin çarpar o kayaların orda gecebeeee. gündüz korkuyom zaten, ikide bir arkaya bakıyom o dış kısımdan bahsediyom. silahına davranana kadar herif bıçağı boğazına mazallah.
    tavsiyelerin kulağıma küpe.
    yalnız şu öğme işteki balıkçı tekneleri konusu hala her neyse.
    sağol

19. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2 Alişan oldu aynı kişimiyiz yoksa ??

Bana ilginç geldi :confused:

20. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bun Şubatta balık avladığımı biliyorum bu balık sevdası her şeyin önüne geçiyor..
    Biz balığa en 2 kişi gideriz.. hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar...

öğmeyiş ilgili sorunlar mı var kafanızda ??