kısmetse deneyelim. sektirmeden her hafta sonu deniz 3-5. herşeyin hayırlısı tabi. Sahteden kasıt, önde 50-100 gr lık suya batmaz bi top var, arkada 2 metre görünmez misina, misina üzerinde toplam üç adet beyaz renkte üzeri simli 4-5 santimlik kuyruk sallar silikon balıklar var. üç kişilik küçük balık sürüsü rolü yapıyor. sahte raglou zarganayı buralarda atan görmedim, verim alıyor olmaları çok muhtemel aslında.
merhabalar. iskenderun denizcilerde geçen sene kefal avı yapıyorlardı her biri kiloluk sarma yönetmi ile acaba sezonunu hatırlıyormusunuz yol kenarından izliyorduk 20-30 parça alanlar olmuş.
bu akşam sabaha karşı kısmetse kofana denemesi yapacağız demirçelikteki akıntıda. heyecandan kıpır kıpır oluyor içim
Geçen sene oradan 2 arkadaşım 5-6 kiloluk 2 adet akya aldı. Önce demirçelikten gelen suda kefal tuttuk sonra canlı yüzdürdük. Eminim ki sen de güzel balıklar alacaksın. Sana tavsiyem senden başka canlı yüzdüren olursa oltaların dolaştırma. Rastgelsin
Bugün denizcilerde avlanayım diye gittim ama çok dalga vardı.1-2 atış yaptım ama 50gr kurşunu bile sürüklüyodu tam döneceğim sırada bi kayık yanaştı onlar 1.5 kilo kadar cerbit tutmuşlar bende onları aldım yarın kısmetse bende gidecem onlarla inşallah sabah 6 dan öğlen 12 ye kadar durcaz.Hadi hayırlısı bakalım.Yarın hava nasıl olcakmış sabahtan nerden öğrenebiliriz detaylı.
http://www.dmi.gov.tr/deniz/marina-tahmin.aspx iskenderunu seçersen saat saat. rüzgar hızı hava durumu ve dalga yüksekliği dahil veriyor
Sağolun Gültekin Bey. İnşallah yarın sorun olmazda gideriz biraz açıklara kıyıdan kendimi avutmak zorunda kalmam.
merhaba selamun aleykum arkadaşlar. fırsat buldukça mesajlarınızı okuyorum bu sayfalarda. yeni üye oldum foruma. dörtyolda yaşıyorum bende. genelde 2-3 haftada bir tekneyle açıktan avlanmaya gideriz arkadaşlarla. yarın sabahtan akşama kadar yine teknedeyiz. daha önce tuttuğum balıkların resimlerini çekmedim ama yarın kısmetse tutacaklarımın fotoğraflarını eklerim. dip oltasıyla kısmetimizde ne varsa cerbit, çupra, gümüş, istavrit... ama en çok prenses(kırmızı yada bizim deyimimizle israil) oluyor oltamızda.
Sayfamıza hoşgeldin diyorum,Dörtyoldan birini sayfamızda görmek güzel resimleri av hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz.Nerelerde avlanıyorsunuz kaç kulaçlar.. Keyifli paylaşımlar dilerim.Yardımcı olabilceğimiz bir konu olursa bizle paylaşırsanız sevinrim...
arkadaş her hafta sonu dalga yüksekliği fazla bu akşam da nasıl olsa olmaz dalga vardır dedim başka plan yaptım deniz süt liman dolunayda var tam harmadar havası ben gitmedim. kısmet olmayınca olmuyor. zaten büyük balıktanda nasibimizi alamadık bu haftada
2011 de Allah balık yazmamış bana galiba. ne yapalım. Buna şükür. Sanırım ben Erzin avcısıyım, dörtyolda tutamıyorum.
Tekrar selamlar; Spin avcılığına meraklı arkadaş ve ağabeylerle birlikte ava gitmek isterim. İskenderun'da olanlar varsa ben Antakya'daydım belli bir gün belirler ben o vakit oraya gelirim. Hem tanışır hem güzel avlar yaparız. Genelde samandağında avlanıyorum ama buralarda bu aralar hep boş dönüyorum. Selamlar saygılar.
Gültekin abi kısmet olursa, eylül-ekim gibi izin kullancamm ozman senle sırtıya gideriz , hedef büyük bu sefer takımlarını hazırla benden demesi.. Saygılarımla...
aslında iskenderun hatay ve çevresinden bir çok kişi var bu sitede bir abimiz öncülük yapsın bir organizasyonla hepimiz bir araya gelip hep güzel bir gün geçirelim hemde güzel avlar yapalım ne dersiniz
Hepinize merhaba,Bizim sayfa bu kadar suskun kalmazdı ne oldu sizlere böyle değerli arkadaşlarım hafta sonunuz nasıl geçti. Benim ki cumartesi mesaideydim pazar günü yürüyüş yaptım munzur nehrini izledim en büyük aktivite burda bu eee ne yapalımm.... Yüzünüzden tebessümler eksik olmaz umarım.... Kalın sağlıcakla....
aslında oralarda at çek ile turna avlayabilirsin. sitelerde tatlı su avcılık raporlarında şu an güzel trofeler görüyorum