Merhaba arkadaşlar Cuma akşamı saat 21.00-23.30 saatleri arasında limandan güzel çupralar aldım.Çupranın biri 700 gr. Resimleri yükleyeceğim. Yem: Boru kurdu Takım:2'li klasik dip oltası
Çok şükür Allah'a bu sene kısmetim iyi inşallah da böyle devam eder. Bu senenin en iyi avını pazartesi akşamı yaptım. Darısı tüm arkadaşlara
Seyfullah hocam tamda balık yok bu aralar diye yazı yazacaktım, yine heveslendirdin beni ben haftada bir gidiyorum küçük küçük kayalardan başka birşry alamıyorum. Çupraları büyük limanın havuzundan mı aldın, birde bir tanışsak seyfullah hocam daha önce yazmıştım cevap gelmemişti. Görüşmek üzere..
Bu aralar gerçekten iyi balık var hatta levrekler kıyıya gelmiş pazartesi akşamı dip takımıyla 2 adette levrek aldım. Ben de tanışmak isterim ama kısmet olmadı telefonun ben de ama ben genelde akşamları gidiyorum saati belli olmuyor elini öper 1 yaşında kızım var onu uyutmadan gidemiyorum balığa o yüzden saati belli olmuyor. Bu aralar gitmek isteyen arkadaşlar güler yüzün oralardan balık alabilir. bu arada büyük havuzdan aldım rastgele
herkese merhaba ,hergün kontrol ediyorum acaba ne yazıldı ne paylaşıldı diye merak ediyorum.Bugünlerde iyice sıkılmaya başladım görev stresi bir yerden denize özlem biryerden hastalık nüks etti yine doktora gittim reçeteyi yazdı verdi elime senin derhal balığa gitmen gerek dedi yoksa 3 aylık ömrün kaldı dedi reeling yurt dışından 3 tane sahte daha aldım 2 yozuri tobimaru 1 yazuri magnum.. 2 gün öncede sahibinden.com dan ikinci el okuma eclips ez65 makina aldım bu benim 10. makina oldu sanırım nayapıyım dayanamayıp aldım işte umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir.. eylül gibi dörtyolda olmayı planlıyorum izin boyunca denize kamp kurmayan yakubun diyorum...
balık pek yok gibi bu aralar çıkanlarda küçük balık adam gibi balık yok kimisi işi gücü bırakmış sabah akşam iskenderun kıyısından balık avlamaya çalışıyor balık kalırmı ne yapsın balıkta tükendi dört yolda kamp kurduğun zaman burdan yazda seni çadırda ziyarete gelelim kamp atesine odun atalım balık aşkı ateşimiz göklere ulaşsın
bende dört gözle eylülü bekliyorum balık adam akıllı saatlerde yakalansın diye şu sıralar levrek zamanı ama alanları görüyorum hep 35 cm altı 22-23 cm. o yüzden hevesim kırılıyor. bende pek gitmiyorum. dün akşam barınağa gittim bir saat kefal ble alan yok malesef. belk sabah yapar dedim saati 04:25 e kurdum çaldı kalktım. hevesim kırıldı geri yattım yakup sen parayı oltaya yatırma birikm yap düğün yapalım sana ondan sonra zaten heves meves kalmaz dırdırdan
abi eylülde gelmemin bir sebebide nişan yapıcam Allah izin verirse nişanı eylül ayına çekmek için canım çıktı neden eylül diyolar bana bende sonbahar başlangıcı havalar sıcak olmaz vs. dedim zorla ikna ettim asıl neden balığa ve denize olan özlemm reeling mrsparkle görüşmek üzre...
hadi hayırlısı sevindim gerçekten senin adına allah tamamına erdirsin hook :laughing: kancayı taktımı bayan milleti balık işi zor olur ama hayatın güzelliği bunlar herşeyi zamanında yapmak lazım
Tebrikler Yakup. "Ömrün uzun olsun, düğünün güzün olsun." http://bisorusor.com/soru/953969/omrun-uzun-dugunun-guzun-olsun-derler-neden-yazin-degil-de-guzun
Yaş geldi geçiyor şu şark görevi olmasaydı çok evlenmiştim her şeyin hayırlısı işte ... Saygılarımla...
s.a hemşerim, eylül ayının kaçı gibi dörtyoldasın bende agustosun 20 gibi izne ayrılıyorum 20 gün boyunca dörtyoldayım, izin dönüşüm eylül 8 gibi olur, belki denk geliriz reeling mrsparkle çıkarız konacık falan yapabiliriz
Aleyküm Selam abi hayırlı akşamlar uzun zamandır yoksun tatlı su avların nasıl gidiyorr ?, şuan net bir tarih yok aslında inşallah denk geliriz güzel avlara imza atarız... Dörtyola ait ne varsa özledim evin önündeki direği bile özledim arkadaşş Sağlıcakla kal...