Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    Bayramdan önceki Cuma günü sabah 9 gibi Adana'dan İskenderun'a yola çıktım. Palmiye Hastanesinde diyetisyen randevuma gittikten sonra 11.45 gibi Prime Mall'a çocukları bırakmam ve Cuma akabinde elinizin artığı yemek ve memleketin yolunu tuttum. saat 13.45 gibi dörtyol'a vardım. Hanımı annesine bıraktım. bana yöneltilen oturmaz mısın ? sorusuna balığa gitmeyeyim mi? diye cevap verdikten sonra soluğu kürkçü dükkanım olan barınakta aldım. saat 14 sularında sahtemi suyla buluşturmak kısmet oldu. Daiwa Saltiga Minnow Floating 12 cm 15,5 gr sahtem, Tubertini Gorilla UC-4 (FC kaplama) 0,25 misinam ile 20 metre uzunluğunda atışlar gerçekleştiriyordum. Sitede okuduklarımı da aklımdan geçiriyordum. Bir saat atış yapmışım. Vakit nasıl geçmiş anlayamadım. Tam yağmur havası vardı fakat inatla yağmıyordu. Benim duam da o yöndeydi aslında:) Sitede okuduklarımı hayal ederken, bazı usta avcıların, bir iki saat attım, sonuç yok... sonra sahtemi değiştirdim. bir saat daha attım ses yok filan. ben de öyle yaptım. river2sea triho minnow seabass ımı taktım, albastar kaşığımı taktım, (geçen sene Yakup dedi de aldım, fakat paslandırmışım, pasa rağmen 2 takip alabildim 30 cm ıskarmoz, yirmi küsür gram olduğu için atış rahatlığı var gerçekten) bir buçuk saati böyle geçirmişim. fakat saat 15.30 sıralarında, yedi-sekiz metre kadar ötemde iki adet lüfer/akya/çatalkuyruk/tral bilemiyorum, iki balık zıpladı. aynı boyda idiler. hayret ettim. yani lüfer olmayıp çatalkuyruk da olabilirler yani o kadar tecrübeli değilim. Ama şimdi akyaya benzedi google da. ama kefal ve levrek olmadıklarına yemin ederim. Avcı balıkların zıplamaları ne anlama gelir, ustalara sormak lazım. Gülmeyin ama, balıkların dişleri vardı. Dişlerini nasıl gördün diyenlere derim ki, o çene, dişi gerektirir. Piranhayla özdeşleştirmişim geçmişte bu çeneyi, 60-70 santimlik iki balıktı zıplayanlar. anladım ki merada hareket var. heyecanlandım.
    Derken oltamı o kadar güçlü birşey çektirdi ki anlatamam. Olduğum yere çömeldim. Çünkü makinam kucağımdaydı. makinayı iki yandan sıkıştırdığım vidalama sistemi boşanmış, makinanın kucağımdan denize düşmemesinin sebebi misina idi. kamışım da ikiye bölünmüştü. (Kırılma değil, zaten kamışım iki doğal parçadan oluşuyor) Komedi yani. Derken makinamı vidaladım, ip verdim, kamışımı taktım. ip sardım. kamışım orak şeklini aldı. çok güçlü çekişler ve kafa darbeleri aldım. kalbim küt küt atıyordu. iki dakika da balığı kıyılatmam sürdü. 16.15'e kadar olan sürede, biri büyük olmak üzere iki balık daha takıldı sahteme, birkaç metre getirttim ama kurtuldular her nasılsa. yanıma poşet almadığım için, boştaki sahtelere misina taktım. elimde misina ve iki adet ıskarmoz çocukları bıraktığım yerden alıp eve götürmek için evin yolunu tuttum, yarın sabah ne yapacağımı düşünmeye başladım.

DİKKAT: YOUTUBE DA VIDEO YA OYNAT DEDİKTEN HEMEN SONRA, ALT KISIMDA SAĞDA 360p YAZAN KISMA TIKLAYIN, 480p YAPIN. GÖRÜNTÜ DAHA NET OLACAKTIR. BU DURUM YOUTUBE DAKİ HER VIDEO İÇİN GEÇERLİDİR. BAZI VIDEOLAR 480p, 720p hatta 1080p (HD) KALİTESİNDE VE HATTA BAZI VIDEO LAR 3 BOYUTLU BİLE OLABİLİYOR. TAM EKRAN DEDİĞİNİZDE DE ISKARMOZLAR OTOMATİKMAN 480p OLACAKTIR.
    http://www.youtube.com/watch?v=sQLSnJs0PPo
    Not:Balıkları kalp hastası olan Ruhi dayıma verdim (Dayımın dayısı olur) Şifa niyetine. Arefe öğleyin yemişler Tepsi hoşlarına gitmiş. Videoda balık olduğundan küçük çıkmış. LED tv de oynattım, çocuklar da aynı şeyi söyledi. Bu balık dün kocamandı. yanlış açıdan çekmişsin poşette bize gösterdiğinde bu balık kocamandı, şimdi küçük çıkmış. belki de açıdan ve ışıklandırmadan kaynaklanmış olabilir. Balık biraz dikine ve çapraz çıkmış sanki gibi geldi bana. Neyse. Onu düşünemedim ki sevinçten..

Kader beni Iskarmoz Canavarı etti iyi mi! Akdeniz Iskarmozu hakkında ilk tecrübelerim:
    1-Düz kayanın üzerinde 1-2 dakika kadar patırdamasına müsade edin, böylece hiç pul kalmıyor derisinde mübarek. İş bıçakla karnını yarmaya kalıyor bitek. yani videosunu çekene kadar pulunu ayıklamış da oldum
    2-Sabah ezanı okunduktan sonra vurmaya başlıyor, doğrudan güneş ışığını görür görmez adeta oruç tutmaya başlıyor, akşam üstüne kadar aç geziyor.. İlk gündüz hayatta vurmuyor. Akşam üstü de aç oluyor.
    3-Bu balık bayramda tutulamıyor.
    Ya da kış buralara 5 kasım günü geldiğinden derinlere kaçtı. Ya da balıkları ben bitirdim. Ya da fazla berrak güneşli havalarda kıyıdan uzaklaşıyor. Bayramın ikinci günü neye şahit oldum biliyor musun, benim yem sarı olduğu için, on beş metre öteden seyrediyorum, peşindeki balığı da kara-kahverengi görüyom, bastığım kaya yüzeyden bir-bir buçuk metre yüksek, karaltı geldi geldi, kıyıya kadar, vurmadı, sadece takip etti, güneşli ve berraktı hava, balık dibime kadar geliyor, beni salladığı yok. levrek öyle mi, ayağının dibine kadar mümkün değil gelmez, en az 3 metre kala seni görüp çoğunlukla vazgeçer.

Arefe sabahı hava fena değildi. Oltamı attım. Bir tane daha ıskarmoz tuttum. Toplam üç ıskarmoz etti. Yine iki tane kaçırdım. Fakat vuruşlar diğer ıskarmozlara göre zayıftı. Bir tane ıskarmoz da kıyıdan suya düştü. Zaten öncekilerden sonra gözüme küçük göründü, Allah da 'Verdiğimi küçük görüyorsan, ben de bir daha vermem!' demişçesine bir his uyandı içimde. Hemen ardından ne mi oldu, bunu yeni hatırladım. Koca bir tekne, 20 metre filan böyle, yuvarlak bir ağ attı, benim 75-100 metre karşıma, yani oradaki tüm popülasyonu tedirgin ettiler teknelerinin dalgası ıskarmozun patırdayıp pullarını döktüğü kayayı bastı, öyle rahatsız ettiler. içimden hepsinin yakınlarını saygıyla andım. ağlarını daha ileri atmalılardı. O kadar telaşlı ve sevinçle attılar ağlarını ki, onbeş yirmi kişilerdi, adamlara birşey söyleseydim hepsini ekarte edemeyebilirdim. Yarım saat içinde ağı çektiler, çekene kadar Aygaz-Delta taraflarına doğru 200 metre sürüklendiler, tam göremiyordum fakat, bence hiç tutamadılar :) palamut sürüsünü çevirdik filan zannetiler galiba, ilk sevinç naraları yoktu ağı çektiklerinde, oh olsun size dedim. Belki meranın anasını bunlar ağlattı, Bayramın bir suçu yoktu...
    Arefe sabahında kalmıştık di mi... Hazırlıklı gelmiştim. Dün akşam iki tane tuttuysam, sabah oniki tane tutacaktım. Ölmesini beklemeyecektim hayvanların, hemen poşete koyacaktım. Av dönüşü elime poşet giyecek, kahvaltıda elimi kokutmamak için. üç adet poşet getirdim. poşetleri elime giymek suretiyle elimi kokutmadım. Balıkları bu poşetlerle temizleyecektim. Lar olmadı malesef. tek bir ıskarmoz tuttum. Allaha şükür ettim. Temizlemeden önce, balık patırdarken, sahte yemimde diş izleri gördüm ve işin ciddiyetini anladım. hala acemi olduğum işin şaşırdım, balığın diş izleri sahtemi %0,5 oranında eskitmişti. olsun, değer dedim. saat yedi olup da, iskarmoz ümidi kalmayınca barınak içi atışlar yaptım, kol gibi bir lüferin yanından geçen sahteme yaklaştığını, beni görünce siyah kazak pantol giymeme rağmen sakallı idim alalamalı idim yani, takip edip ısırmadığına şahit oldum. üzüldüm. (Söz konusu balığın da levrek ve kefal olmadığına eminim. Olsa olsa lüfer budur dedittirdi. Çenesi de piranha ile emmoğlu, ya da ben kendi beynimde öyle imgelendiriyorum. Belki de koca bir yaladerma idi. Bilemiyorum. Suyun içinde olduğu için. Ama kefal ve levreği %100 biliyorum suyun içinde. Çocukluğumdan beri.
    Ahan da zıplayanlar büyük ihtimalle bundandı: Kaçıştılar.:
    Bayramın birinci günü hariç her gün sabah en geç altıda olmak üzere 5-6 arası yaptığım atışlarda hiçbirşey tutamadım. bayram boyunca su çok berraktı. sanırım ya beni, ya da ipi görüyorlardı. Diğer avcı abilerden birisi dedi ki, geçen gün burada 1,5 kilo lüfer aldım. Ama dedi, sanki balıklar da bayram kutluyor dedi, aha dördüncü günü dedi, hiç balık yok. bayram boyunca, 30-40 cm ıskarmozların takibini aldım fakat balık alamadım.
    ikinci günü sabahı saat 5'te geldim, 3-5 takip aldım. 30cm lik ıskarmozlar... River2sea seabass hb-06 yı değiştirip taktım. acaba sarı olduğundan mı tutamıyorum diye. ıh ıh. ona da gelmedi. yedinci atışımda seabass yirmi metre ileriye uçtu. ve bana değil, çarşaf gibi deniz yüzeyinde, kıbrısa doğru gitmeye başladı. tekrar emektar (1 gündür kullandığım :) ) daiwa saltiga hirame chart ı taktım 8.30'a kadar yukarıdaki takiplerden aldım. sekiz otuzda daiwa sahtem de barınağın içine uçtu :( yüzüp alamazdım. Yanımda bir arkadaşa cüzdan telefon ve kıymetli evraklarımı :) teslim ederek ancak olabilirdi. hava açıktı. rüzgar sıfır idi. kıyıya gelmesini bekleyemedim. sorumluluklarım vardı. çok yazık oldu. daiwa nın manevi değeri vardı. maddi değeri de büyüktü. kırk elli lira piyasada, öyle deme, acayip canım yandı.
    http://www.balikmarketim.com/?urun-46955-DAIWA-SALTIGA-HIRAME-CHART-12-cm-SUNi-YEM.html
    ben de, cuma günü kargodan teslim aldığım angel kiss soft misinamı bağladım ertesi gün, yeni atışlar yaptım procatch bbk-04 sahtem ile, on atışta bir otuz santimi geçmeyen iskarmoz takiplerinden başka bi nane alamadım. Ha, kullandığım misina 0,30 angel kiss soft, lider ise pahalı bir fc misina, 3 metre yaklaşık 0,35 lik. Bu akılları Yakup kardeşimden aldım.
    Yalnız Yakup Bey, angel kiss i kimseye tavsiye etmiyorum.
    http://www.avmarketi.com/asp/product/6068/0-30-ANGEL-KISS-SOFT-MISINA-150MT
    neden derseniz resimlere bakarsanız daha iyi anlayacaksınız. sizce suçlu kim, misina mı, ben mi, makina mı, sahtenin ağırlığı mı, procatch 30 gram çünkü, makinam 5-25 atarlı, okuma alumina, ondan sonra, hmmm, suç neyde yani, atış stilimde mi, misina soft olduğu için mi esnedi de yüzüklere takılıp 4 ayrı defa düğümlendi, yoksa daiwa japan makinamda mı, yani 75 metresini sardığım angel kissin kese kese 30 metresi kalmıştı makarada, haftaya kullanayım dedim, son atış yapayım dedim, atışı yaptım aha dördüncü defa böyle bi sonuçla karşılaştım:

2. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    abi helal olsun sana alkışlar sana gelsin güzel avlar yapmışsın deniz çok güzel tam açıkta olta zamanı ,,,

Bende de soft misina var açıkta oltada kullanıyorm, çokta memnunum , sert misinalarda balığı aşağıdan cekerken döne döne geliyor bu da misinanın aşınıp kopmasına neden oluyor.
    Misina soft olduğu için diğer misinalara dolaşma riski daha fazla olduğu doğru, ben yeni bir misina aldığım zaman gere gere sararım boşluksuz sert bişekilde, sanırm sendeki sorun sahteler hafif kaldığı için, misina kalın kaçmış 30 luk, (20-18 lik olabilirdi) kalın kaçtığından makinaya sarımlarda gerilmeden sarılmış ince misina olsaydı daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum bende çok at çek yaptım ama böyle misinam hiç dolaşmadı,, at-çekte ip misina fovorim oldu... böyle sorunlar yokk...

abi seni takipteyiz bu ara saydınmı kaç sahteye mal oldu at-çek işi külfetlidir.. ama verdiği zevk parayla ölçülmez,

Video izledim manzarıyı havayı denizi birde ıskormozu görünce kötü oldumm reeling

Iskarmozun tadı çok güzeldir afiyet olsunn,,,,:hungry:

3. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    benimde naçizane fikrim çok atçek yapmasamda benzer durumlar wtd aksiyonu verirken başıma geldi fakat ben genelde rüzgarlı havalarda karşılaştım problemle ve dediğin gibi sahtenin hafifliğinden. birde benim spin kamış 20-50 gr atarlı en ağır sahtem 15 gr civarı:laughing: zaten 2 adet var onlarda hediye:) . sanırım benden at-çekçi olmaz:confused:

4. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Teessüf ederim. Benden bile ıskarmoz canavarı olursa senden âlâsı olur be Gültekin kanaatindeyim.
    Yani sekiz-on lidaki çekeceğine bence, bir tane palamut çek. bir lüfer çek. Elini kokuttuğuna değsin beabi. temizlemesi de kolay.
    Ayrıca yakubun sayesinde aldığım bu kamış çok hafif. hiç yormuyor adamı inan. 5 gün at çek yaptım, ne ağrı ne sızı ne hamlama-ezilme vb. inan.
    3-Elin karides, boru kurdu, sardalya kokmuyor. yalnız maliyetli bir iş. ince misinayla atış yaptım, çat etti iki adet sahtem açığa gitti. batmayan sahteler fakat, kim yüzsün getirsin. yalnız gitmiyecen işte. ama şimdi yalnız gitmediğin zamansa, götürdüğün adam sıkılıyo. Aynı derdile dertli biri olucak yanında. sessiz biri ve siyah ya da kampulaj giymiş :) biri... anlatabiliyo muyum
    Yakup bey gurbette olduğu için ah çektirmek için, gıcık vermek maksadıyla değil de, hasret gidersin diye videolarda yahup diyom. yanlış anlaşılma olmasın

5. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Teşekkürler. İnşallah gurbet hayırlısıyla bir an önce biter de barınağa dadanırsın benim gibi...Evet afiyetle yemişler.

Yau Yakup ! Bana şimdi Daiwa Saltiga Minnow 17 lazım
    http://www.balikmarketim.com/?urun-35907-DIAWA-SALTIGA-MINNOW-SELENDER-SASL17-17-cm-SUNi-BALIK.html
    En ucuz nerede bulabileceğimi bilemiyorum.

Ayrıca, bana şunlardan da lazım. gugılı ve interneti taradım bulamıyom deli oluyom. Belki bir gemici arkadaş okur da bana temin eder parasıynan. Veya bir kimyager... Köln'de kimsemiz yok ki be abicim...

6. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    :confused: neki bunlaR

7. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bulunduğu ortamdaki tozu nemi ve havayı kurutan bir kimyasal..

Alişan abicim bunları nerde kullanmayı düşünüyorsun merakımı maruz gör...

Senin için bir link buldum..

http://www.swisspackag.ch/shop/trockenmittel.html?&id=615

8. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    En uygun daiwa saltiga alacaksan yurtdışından alıcan fiyatlar makul, yurtdışı alışverişi bir kapsan tam olucak... Türkiyedeki fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı..

linki
    http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Salt-...aultDomain_0&hash=item3a677371f4#ht_1046wt_90

Uzağa atış için istiyorsun sanırım rapala maxraplarde işini görücek ben buna kefilim.. bende 1 tane var tavsiye ederim saltiganın yarısı fiyatına... Atı esnasında içerisinde bulunan bilyalar ağırlık merkezine toplanıyor ve atışı uzun mesafeler taşıyabiliyor..reeling

link sana
    http://www2.avburada.com/ug.aspx?id=23976&urun=PARALA MAX RAP 170MM FG

9. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    aslında bende bir sahte balık edinmek istiyordum bolca araştırma yaptım river2sea nın g15 r modelini pek methediyorlar. 17 tl balikmarketimde. zaten tek orda var bu model yok satıyor başka sitelerde kalmamış. balik marketime yeni geldi takip listeme almıştım. şimdide rapala mxrap i de çok methediyorlar. iskenderunda rapala marka satan var onunda fiyatı 30 küsür tl herhalde iskenderunda bu akşam bulabilirsem edineceğim. bakalım. bu maxrap anladığım kadarı ile dalarlı sahte bunlarada aksiyon verdirmek gerekiyormu acep. çünkü wtd bileğimi ziyadesi ile yoruyor

10. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Gültekin Abi,
    WTD aksiyonunu damaksız su üstü tabir ettiğimiz poper türlerinde kullanıyoruz,bahsetmiş olduğun RİVER2SE markasına ait g15r modeli içinde WTD aksiyonu verdirmen gerekiyor bu aksiyon balığı cezbediyor yüzüş tekniğiyle ve yaydığı titreşimle...

'' Yeri gelmişken RİVER2SEA markası benim favori markam çok güzel yüzüşü var su içerisinde yaydığı titreşim harika, bazı modelleri hariç çabuk deforme olmuyor boyası kaplaması çok iyi... Dörtyolda 5-6 tane var özellikle şu linkteki sahteler http://www.balikmarketim.com/?urun-54314-RIVER2SEA-SEABASS-MINNOW-115F-SAHTE-BALIK.html ''

Maxrapi tavsiye ederim kullanma deneyimim oldu..Alıcaksan '' FG-FS-FAYU'' modellerinden birini al.. En çok levrek alan modeller bunlar. Bende FS var ama ilk fırsatta FG-FAYU alıcam...

Umarım yararınıza olur...

11. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Sevgili Yakup, ilgilenmişsin, sağol birader.
    Çok müteşekkirim inan. Türkiye içinde çare bulamazsam bu siteden alacam. Söz. register oldum. sepete eklenemedi sadece. Ama önümü açtı. Ben google dan bu siteye ulaşamamıştım doğrusu... nem torbasını ne yapacan dersen, benim yaylada bir oyuncağım var da, yazın yaylada, kışın kışlada. o ve kartuşlarının çukurovanın rutubetinden etkilenmemesi için, çarklarının korozyon ve paslanmaya karşı muhafazı için anlayacağın. ;) teşekkür ediyorum. avburada isimli siteyi bana iyi ki gösterdin. benim bildiğim avmarketi, yaban(en kazığı), denizdükkanı, balikmarketim ve mcavmarketi vardı, armer cihanav filan işte. ama bu avburada gerçekten zengin içerikli bir siteymiş. google dan bulunamıyor. senden bulunuyor. enteresan. bence sen farklı bir arama motoru kullanıyorsun. ya da ben gugıl ile yetinmekle hata ediyorum.
    al ben de bir site buldum. http://www.hepsidenizde.com/urunler/suni-yemler/42_ra/893__rapala-maxrap-130mm/
    belki ucuz olur. yengen benim daiwa denize uçtu dediğimi duymuş. üzülmüş. daiwacıya gitmiş bana sea bass hunter almış 16 tl ye. :) aldığı tam tamına şu:
    http://www.balikmarketim.com/?urun-35814-DAIWA-SEA-BASS-HUNTER-SB-13S-13-cm-23gr-SUNi-YEM.html
    Hem duygulandım, hem de diyemedim ki kendisine, keşke daiwa saltiga floating 17 cm 28 gr alaydın, 75 lira vereydin de :) :) nasıl diyeyim, maaşını balığa yatırıyon diyo.
    http://www.hepsidenizde.com/urunler/suni-yemler/42_ra/893__rapala-maxrap-130mm/

12. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Alişan abi sen iste yeter intirnet bilgim oldukça iyidir her türlü araştırmayı yapabilirm (ukalalık olmasında) uzmanlık alanlarımdan.. Sana verdiğim av burada linkinden Rapala Max Rapimi ve birde Duel marka sahte almıştım. Fiyatları ozamalar diğer sitelere göre 5-10 lira oynuyordu..

Yengenin aldığı sahtenin serisi ne bilmiyorumda bu serinin 23 nosuyla değiştirmeye bak kullanmadıysan, avcı bir sahte daha öncede dikkatimi çekmişti usta bir avcıda bundan var haberin olsun,,,

Saygılarımla...

Abi aradığın kimyasal satışı Türkiyede'de varmış ürün satışı var tam istediğin gibi linkler aşağıda umarım yararına olur,,,

http://www.damlakimya.com/urunler/urun_listesi/NEM ALICI PAKETLER/tr

http://performance-packaging.net/index.asp?PageID=26

http://www.denizdukkani.com/urun-liste.php?kid=640

http://www.ikincielim.com/iel/kateg...emlerinize-kesin-cozum-nem-alici-_ilan_112933

13. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg

bunlarda 11.11.11 güzelleri yer iskenderun

14. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Tşk

Dostum çok kıymetli tavsiyelerin için teşekkürler.

Arama motoru kullanma konusunda iyiyimdir.
    Fakat bu konuda senin daha bir iyi olduğunu son bir yılda anladım. Onun için sana ricacı oldum. Bugünlerde gündemim toz...

Bu arada bizimki zaten aynı 23 almış. Çok şükür. :) İnşallah tutarsam bişiler, hayırlısıyla yayınlarım.
    Tekrar teşekkürler.

15. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    Tebrikler

Gültekin yine döktürmüşsün. Devamını diler, sağlık ve esenlikler temenni ederim.

16. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Gültekin abi,balıklar şahane tebrikler tamda sende beklendiği gibi...

Bence başka sitilleride denemek lazım artık...Şu atçek işine biraz ağırlık versen çok iyi olacak, balık yapıştığında inan verdiği zevk anlatılamaz. tam adranalin patlaması

Alişan abiye bak sen bu uğurda kaçtane sahte kaybetti ama yılmadı sonunda balıklar birer ikişer gelmeye başladı...

İyiki varsınız dostlar...

17. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Slm Gültekin
    Cupralar, mırmırlar güzel görünüyo, avların daim ve bol olması dileklerimle rastgelsin. Saygılar..

Not: 2 ve 3 resimlerin üzerine tıklandığında başka resim (cenaze merasimi resmi) çıkıyor.

18. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Benimde dikkatimi çekti tabut çıkıyor enteresan,:D hooked :thumb: :laughing:

Abi nerelerdesin sen yoktun uzun zamandır Herşey yolundamı..

Gültekin abi, alişan abi raporları sıralıyor bizim sıramız ne zaman gelecek idk idk

19. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Valla hemşerim aslında sürekli forumu takip ediyorum, şükürler olsun iyiyim, iş güç çalışıyoruz.

Arkadaşlardan bölgemizin raporlarını sunmaları bizleri elbette daha çok heyecanlandırıyor.
    Allahın izniyle bizim sıramız da elbette bir gün gelecek ve güzel avlara imza atacağımızın inancındayım.Kal Sağlıcakla..

20. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    image shack olmuyor kabul etmiyor yüklemelerimi. hızlı resimde ara sıra oluyor böyle ya küçük resim başka yada içeriği:(

at çek için ne akşam suyuna gidebilyorum nede sabah. binde bir denk getrirsem gittiğim genelde gece avı ondada olmuyor ki.

hepimize bol balıklı günler arkadaşlar. bu akşam yine gittim aslında rekor sayı ve ebatta balık yakalamama rağmen büyükler hep kaçtı. kanımca şu yeni aldığım iğneler kaizu owner 4 numara çok ince sanırım balık deli gbi kafa atmaya başlayınca ağzını yırtıyor. nerdenmi çıkarttım bu kanıyı az miktar iğnem kalmıştı avda elemanın biri benim oltaya yakalanıyor diye habire benim tarafa atıyordu. 2 kere benim oltayı çekti halyle kayalara takılıp kopunca dövme çapraz iğne almıştım. markası ne bilmiyorum. onlardan kullanınca büyük boyları kıyıya alabilmeyi başardım. ilk önce kızsamda her işte bir hayır olduğu bir kez daha ıspatlanmış oldu. uzun sözün kısası bu şekilde yakaladıklarımdan büyük olduğunu düşündüğüm (kafa atışlarına göre) 6 (kesinlikle abartmıyorum) adeti yolda gelirken kurtuldu. 1 adet büyük boylar kadar olan kayaların arasına düştü. ve malesef en büyüğü abartmıyorum tahminen 700 gram civarı son canla bir daldı iğneyi kayalara taktırdı ve malesef koptu.

elde kalan resimlerdekiler

bıçağın boyu 18 cm. en küçük çipuranın boyu 18 cm. en büyükleri 23 cm arası