Abi geçmiş olsun, en yakın zamanada sağlığına kavuşursun , battaniyeyi çek üstüne güzelce terle sonra bir ılık duş hiç bişeyin kalmaz bide bol sıvı tüket hiç bişeyin kalmaz hap kullanma kesinlikle bağışıklık sistemini azaltıyor ben bu şekilde kurtuluyorum... Umarım şubata birşeyiniz kalmaz Sağlıcakla kalınn...
Ben bu konuda aman aman bilgiye sahip değilim ben amatörüm hala, elimden gelenin ne geliyorsa yapmya hazırım ben buradaki arkadaşlar için yeterki sorun önerilerimizi koyarız ortaya . At-çek işin ayrı bir disiplin beklemeli avın ötesinde vucud kaslarının tamamına yakını çalışıyor yorucu meşakatli bir olay bunda 1-2 gün balık tutamadım deyip bu işi bırakanlardan olmayalım gün geçtikçe tecrübe kazanıyosunuz sahte atış mesafeniz artıyor, kamışı daha iyi kullanıp nokta atışlar yapılabiliyor.Çok heycanlı olay sahteyi her atışınızda aha vurdu aha kaptı diye adrenalin üst seviyeye çıkıyor.. Bende yeni bir takım yaptım geçen sene ama hala kullanmak nasip olmadı bende uzun zamandı spin yapmıyorum genelde sırtı ve açıkta oltaya gidiyordum izin zamanları malum bot satıldı idk geldiğimde sağlam balık alınıyor duyumu almazsam yemliyle. kesinlikle elimi yemli takıma sürmücem sadece at-çek birazda kilo yaptık burda eritelim yağları hem spor hem av .... Sağlıcakla kalınn...:thumb:
Abi sanada geçmiş olsun sanırım salgın var bizim oralarda aman dikkat edin ha kendinize Şubata birşeyiniz kalmasın... Bebiş nasıl büyüyor mu ..mrsparkle Sağlıcakla kalın..
sağol amcası büyüyor ya maşallah. allah evlatlartımızın acısını göstermesin dünya onlarla güzel. allah umarım sanada tez zamanda kucağına almayı nasip eder umarım. bu arada sen düğünü ne zaman yapıyorsun nişanı yaptın bildiğim kadarı ile
Dün birkaç arkadaş Denizciler yolundaki karayolları iskelesine gittik ama hiçbirşey yoktu. gözümüzün önünden birkaç kalamar geçti ama zokalar yan gözle bile bakmadılar. 6-7 tane küçük mırmır falan tuttuk onlarıda geri bıraktıkç
Kısır geçen bir av olmuş, umarım bundan sonra daha güzel avlar yaparsınız belkide mera değiiştirme zamanı geldi,, yada avlanma yönteminizi ... Sağlıcakla kalın..
o iskeleyi yemcide bir arkadaş söylemişti. neresi orası hiç bilmiyorum. ne alıyorsun dedim levrek çipura yapıyor dedi. sanırım o merayı yaz akşamlarında veya işte şöyle eylül kasım arası denemek lazım
Evet sanırım bu mevsimde pek denenecek yer değil. Yaklaşık 3 saat durduk hiçbirşey çıkmadı küçük balıklar dışında. Peki tavsiye edebileceğiniz başka yerler var mı acaba ? Oraları denesem.
gündüz hiçbir yer tavsiye etmem. gece ise nota iskelesinin yanındaki kaya yarma diyorlar. yunus kayası diye tabela astılar orayı deneyebilirsiniz.ama şu sıra hiçbiryerin garantisi yok
Bizde gece gittik ama gecede hiç iş yok açıkçası. Bir dahaki sefere dediğiniz yere bir bakayım çok teşekkür ederim öneriniz için. Ama genelde bi yokluk var sanki İskenderunda balık anlamında
Arkadaşlar tekrar merhaba gece gündüz sayfanızı okuyor ve gün sayıyorum dörtyola geleceğim günü iple çekiyorum umarım tanışma imkanıda buluruz yarın takımlarım geliyor inşallah takım olarakta: Atçek takımım -Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm -OKUMA OCTANA OT-40 MAKİNE -POWERLINE SPIDER 100 METRE 0,22 MM MİSİNA Sahtelerim -Ryobi Trapper MS88A3F suni balık 88mm Renk no: :02 -Ragot Raglou Zargana 105MM Ragot Raglou Zargana :SG -Ragot Raglou Zargana 105MM Ragot Raglou Zargana G -Rıver2sea Bubble Pen 80 Suni Balık Renk: : HD-13 -Rıver2sea Rover 98 Suni Balık Renk: : HA-16R -Rıver2sea Rover 98 Suni Balık Renk: : G-12 R -nıtro 43 - Pelıcan Maket Balık 100 MM -Remixon Jıg Head 8 Gr - Okuma Rapala Halkası No: :8 Numara Yemli Takımım -Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m -Okuma Avenger Av-45 Olta Makinesi -Powerlıne Spıder 100 Metre 0,28 Mm Misina -Fladen Fırdöndü 8p N.10 -505 Npbr Mustad İğne 10lu No:4-5-6 bunları edindim umarım iyi yapmışımdır. Mahmut abi yorumlar için sağol bu arada diğer dörtyollu arkadaşların da değerlendirmesi için yazdım buraya...
Demiştim ya uzun süredir okuyorum sayfanızı tüm amatör balıkçı arkadaşlar boru kurdundan bahsediyor ama dörtyolda yok iskenderunda var diyor talep bu kadar fazla ise nasıl oluyorda dörtyolda olmuyor anlam veremiyorum bu kadar balığa gittiğinize göre ve alışverişte yapıyorsunuz balık malzemesi satanlarla ahbap olmuş olmanız gerekiyor bundan bahsettiniz mi hiç yoksa başka bir sebebi mi var olmamasının?
haklısın dostum. barınak girişinde 2 adet yemci var biri mustafa abi. diğeri salo. mustafa abi ile muhgabbetim iyidir. ona ısrarlarım üzerine 1-2 kere getirdi ama oda iskenderundan getirince fiyat 2 katına çıktı ve satılmayınca haliyle bayatlıyor. salo ile bir kere muhabbet ettim o biraz daha sabit fikirli abi bende karides sübye vede sardalya olur dedi bende uzatmadım. hal böyle yani anlayacağın
yanlışmı hatırlıyrum acaba onur bir gecede 10kg dan fazla 8-9 adet lüfer yakaladık diye rapor yazmıştın. sorması ayıp ne ile yaptın bu avını (dikkat nerede avladığını sormuyorum) söylemeni istemiyorumda zaten
Boru Kurdu iskenderun tarafında çıkarılıyor, nasıl çıkarıldığını ve nerden çıkarıldığını görsen balık avına tövbe edersin birde mikrop barındırıyor bir arkadaşım zamanında bu konu yüzünden tifo olmuştu. Neyse dörtyolda balık malzemesi işi yapanlarda kurt yok dörtyolda kıyı avcılığı pek yaygın değil zaten, aman aman bir pazaryok konuyla ilgili olarak boru kurdunu boşver taze karides ve sardalyenin yerini hiç birşey tutmaz sen rahat kıyıya giderken bu yemlerden bulunsun yanında yeter gerisini düşünme ,, Aldığın malzemeler gelince Spin takımının gayet başarılı güzel kombine olmuş aynı kamıştan bendede var ... (sahtelerde su üstü çoğu) nitronun dalar derinliği 0-60 cm olması lazım, l 1,2 tane, 1-2 metre dalarlı bir sahte alabilirdin barınaktan avlancağın gerekeblirdi diye düşündüm.. Yemli takımında makina kamış uyumu yanlış olmuş kamış surf ama makina değil surf kullanmak biraz zordur diğerlerine göre.. keşke 300 cm bir kamış alsaydın 0-100 gr atarlı.. ayrıca misina ince kaçmış 35 lik olabilirdi sürtünme çok olucak çünkü ağırlık binecek vs. küçük bir hatafa patlayabilir misina ... Küçük bir not : Amatörce yorumladım sadece benim görüşlerimi baz almayın ... Sağlıcakla kalın...
Herkese günaydın arkadaşlar dün gece 02:00 de şu sahteleri Ebaydan ihaleden Amerikadan aldım bana kargo dahil 14,50 dolara mal oldu 28.00 TL ye denk geliyor... Ürün Linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260921061089#ht_500wt_1288
sardalyeleri siz balıkçılardan mı alıyorsunuz yoksa bu salo dayı veya Mustafa abiden mi? bunlarda teke yokmu? Yorumların için teşekkür ederim devrem ... Açıkcası surf kamışa çok özenmedim ama ileride mutlaka telafi ederim 1. amacım atçek onu öğrenmek istiyorum barınaktan çok avlanacağımı düşünmüyorum akarsu ağızlarını daha çok tercih edeceğim birde senin yorumlarında belirttiğin öğmeiş mi öğmeyiş mi orayı birtürlü bulamadım google earthda acaba başka bir ismi var mı antepliler sitesini de bulamıyorum...
ben genelde salodan yada msutafa abiden alıyorum. tekenin canlısı yok. akşam saati almışsa belki bulursun.
Yok yok keşke öyle bir av gerçekleştirebilsem . Ben daha çok acemiyim yeni yeni başladım balık tutmaya. O raporu yazan başka bir arkadaştı yerinide söylemiyordu sanırım