Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    arkadaşlar balık varsa hemen her yem iş yapıyor. ama boru kurdunun farkı mırmırda ortaya çıkıyor. geçen yıl bir avda 4 kişi idik ben denemek için sadece bir paket boru kurdu almıştım, diğer arkadaşlar karides ve sardalya ile avlanıyordu. aynı taşın üzerinden olta attık, diğer arkadadaşlar toplamda 3 adet küçük sargoz aldılar ben 14 adet porsiyonluk mırmır ve bir kaç da sargoz almıştım. osmaniye'de balıkçı ferhat var o geçen yıl sürekli getirtiyordu, ama 2 - 3 gün önceden telefonla ferhat'a siparişle sayı bildirmek gerekiyor. bu yıl da getirtiyordur muhtemelen. ben bu yıl at - çek işine kafayı taktığımdan yemli işine pek girmedim. osmaniye'den dörtyol'a ulaşımı nasıl olur bilmiyorum ama denemek isteyen olursa balıkçı ferhat'ın telefonunu vereyim.

2. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    boru kurdu canlı olarak iskenderun da kısmet balıkçılık ve erciyes balıkçılık olmak üzere hemen hemen balık malzemesi satan tüm balıkçılarda var taze olarak cuma yada cumartesi günleri geliyor sanırsam

3. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Siz Değerli Dostların Yeni Yılını En içten Duygularımla Kutlarım...

Sağlıcakla Kalın, Saygılarımla,,,

4. salihzade_61

salihzade_61 Yılmaz

Arkadaşlar yeni yılınızın sağlıklı, mutlu, başarılı ve balık yönünden bereketli olmasını dilerim...

5. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Bende herkesin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve huzurlu bir yaşam geçirmenizi dilerim.

6. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Herkesin Yeni Yılını Kutlar Ailesi ile birlikte Mutlu Bir Yıl Geçirmesini Dilerim...

7. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    tüm arkadaşların mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini temenni ederim

8. umutemin

Arkadaşlar tekrar merhaba bir soru sormuştu ama cevap alamadım öğmeyiş dediğiniz yer neresi o teknelerin bağlandığı bekçi kulübesinin yanı diye tarif ettiğiniz yer ???

9. umutemin

bu arada 125 sayfanın hepsini tek tek okudum... Alişan abiden başka atçek ile uğraşanı göremedim iş yapmıyor mu yoksa dörtyolda?

10. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    okuduysan iş yaptığınıda görmüşsündür alişan kardeşimiz ıskarmoz katilidir. mahmut kardeşimizde palamut. her gelmesine alır kiloluk palamutları. ümitsizliğe kapılma ben kaç kez şahit oldum palamut ve istavrit alana. levrek ıskarmoz ve lüferi canlı olarak rastlamadım ama ıskarmozuda alişan alıyor. yemli avlanırken deniz üzerindeki kapışmalarada çok şahit olmuşluğum var ama atçek işine bir alışamadım.

11. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    öğme iş bir tatil sitesidir. deniz kenarından payasa doğru gelince görürsün

12. umutemin

Gültekin abi okudum alişan abinin raporlarını mahmut abi ilede telefon ile görüştüm dörtyolda atçek olayı ege kadar yaygın değil mesela levrek raporu hiç görmedim ne diyim inşallah onu da ben koyarım buraya bir ilk olur bu arada öğmeyiş olduğunu düşündüğüm yer burası (işaretli olan yer) doğru mu acaba dörttaş sahilinden sonra geliyor burası atakaş sahili filan yazıyor
    Buyrun bu da google earth görüntüleri...

13. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    aynen orası o toplu iğneyi batırdığın yerde teknelerin olduğu yer. topluiğnenin 1 cm altı bekçi kulübesi :D

14. umutemin

yardımın için teşekkür ederim gültekin abi orayıda avlanacağım yerlerden biri olarak ekledim bakalım bir levrek raporu ekleyebilecekmiyim?

15. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Slm Mehmet Emin, dörttaş barınağının içide, dışıda hem at çek, hemde yemli avlanmak için, yeterde artarda başka yerlerde arayışa girmene gerek yok bence, ancak extra olarak sadece dörttaş çay bogazı barınaga yakın, çapari ve silikonla denemeler yapabilinir, sahte atamazsın takılır, birde barınakla aygaz arası ve arasında bulunan çay ağızları buraları tara, fazla öğmeişe kaymaya gerek yok bence, büyük bi ihtimal izinler denk gelir birkaç günde olsa beraber takılma fırsatı olacağına inanıyorum,Görüşmek üzere.

16. inanilmaz

inanilmaz onur

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m
    Favori Makine:
    Okuma Safina Noir 55
    Aslında bir araya gelme gibi bir durumunuz olursa bana da denk gelirse bende İskenderun'dan atlayıp minibüse gelmek isterim yanınıza en azından belki sizlerden bir şeyler öğrenirim. Tabi ki sizlerde isterseniz.

17. umutemin

mahmut abi dayanamıyorum 10 günlük izinde gezebildiğim kadar mera gezip balık tutup özlemimi gidermek istiyorum. gün sayıyorum durmadan yeni şeyler planlıyorum hayırlısı artık 28.01.2012 günü bir aksilik olmazsa büyük ihtimal güneş batmadan önce barınakta olurum tabi allah izin verirse zaten telefonla haberleşiriz bu arada arabam gri bipper 45 plaka görüşürüz umarım hepinizle :)

18. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Öğmeyiş benim 8-10 yaşlarından gittiğm bir avlak yeri neden derseniz yerel balıkçılar yıllardan beri barikata gittikleri için temizlenen tüm yem artıklarını çöpe atmazlar denize gider dökerler haliyle balıklar için doğal beslenme alanı oluştu.. ben buralarlar zamanında çok güzel balıklar aldım.. Ben barınakta değilsem kesinlikle burdayımdır..Bir bildiğimiz var ki burdayım bu zamanında tutuğum levreklerden bir resim yer neresi tabiki öğmeyiş ... Yemli takımla tutulmuştur... Levreği ilk tutuğun zaman şöyle bir kokla okadar güzel kokuyo ki mübarek hayvan ben herzaman tutuğumda koklarımm sende tututarsan
    dene bir kere..
    Bende 4 şubatta dörtyoldayım Allah izin verirse bakalım güzel raporlar paylaşırım umarım sizlerle...

Saygılarımla...

19. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Mehmet Kardeşim , bu forumda eğer bizim oralarla ilgili bir şey öğrenmek istiyorsan Mahmut abinin ,Alişan abi keza Gültekin abinin paylaşımlarını dikkatlice oku güzel faydalı bilgilere ulaşabilirsin...

Sağlıcakla Kal bakarsın izinde görüşürüz...

20. umutemin

Yakup kardeşim okudum hepsini notlarımı aldım google earth dan işaretledim herşeyi tamamlıyorum yavaş yavaş oltalarıda hazırlıyorum yanlız 113. sayfadaki video ve fotoğraftaki yerleri bilmiyorum alişan abi dörtyollular bilir demiş ya ben drtyollu değilim malum dörtyolun damadıyım :D