Gidicekseniz açığa şuan tam sırası dün konuştum babamgil le delta gazın açıklarından 27 kulaçta adam başı 4 kiloya civarı cerbit,mercan,çupra,istavrit almışlar. son rapor böyle, benden demesi...
Yakup merhabalar tam olarak nereden balığa çıkıyorsunuz ve tekne kiralama konusunda bildiğin güvenilir birileri var mı acaba? çünkü bilmediğin yerde balıkçı seni balığın olmayacağını bildiği yerlerde de gezdirebilir sonuçta adam parasını alacak her şartta
Dörtyol balıkçı barınağının girişinde balıkçıların kahvesi var burdan yardımcı olurlar kiralama konusunda balık nerde çıkıyo dersen çuan Toros Gübre fabrikasını açıklarında 25-35 kulaç arasında , babamgil buraya gidiyo boş döndüğünü görmedim 2 haftadır,taze karides yanınızda bolca bulunması tavsiye olunur,
resimdeki bölge ile ilgili her türlü bilgiyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum av bölgeleri, dip yapısı vs http://img258.imageshack.us/img258/1525/adszcz0.png
Herkese Merhaba, bu sayfayı iyiki açmışız, insanların bilgi alışverişinde bulunması gayet güzel, çokta hoşuma gitti gerçekten yeni av raporları bekliyoruz, saygılar... herkeze güzel ve bol trofeli avlar,,
Bir ara toplanalım hep beraber bir organizasyon yapalım benim gibi acemilerde ustalardan birşeyler öğrenir ( Mesela ßu hafta sonu pazar günü sabahtan tekne ile çıkarız ben ve kuzen gelir 2 kişiyiz... düşünen olursa telefon numaram 0506 356 33 62
CİHAN BEY BEN GELECEKTİM AMA MİSAFİRİM GELECEĞİ İÇİN GELEMİYORUM.İNŞALLAH BİRGÜN BULUŞURUZ.BENİM CEBİMDE 532,5081056 GAZİANTEPTE OTURUYORUM. BALIK TÜCCARIYIM
EVET İYİKİ AÇMIŞINIZ BİLGİ PAYLAŞIMLARI ÇOK İYİ OLUYOR.SANATÇI VE BALIKÇI ADAMDAN ZARAR GELMEZ.KARA AVCILIĞINDAN NEFRET EDERİM AMA.ARADA ÇOK FARK VAR.TABİ KENDİ FİKRİM BU BANA ÖYLE GELİYOR.
AYNEN KATILIYORUM.ARKADAŞLARIMIDA İKNA ETTİM ZATEN.FİBER ALACAĞIZ.YADA ALACAĞIM.İNŞALLAH.ALLAH KISMET EDERSE.
Ben Tuncelideyim görev sebebiyle, organizasyonlara katılmak isterdim gerçekten, diğer forum kullanıcılarının bir organizasyon yapıp kaynaşmaları güzel olurdu,siz bunun ilk adımını attınız umarım gerisi gelir,,, En yakın zamanda bir organizasyon yapmanız temenisyle Herşey gönlünüzce olsun,,,
Merhaba Sevgili Dörtyol limanı civarı avlanan balık tutkunları,Allah izin verirse hafta sonu geliyorum.Muhtemelen cts gecesi emektar botumla denize açılacağım.4 kişiyiz ve botum 4 kişilik.Ancak büyük tekne var veya ayarlarım beraber çıkalım diyen olursa iki kişi veya 3 kişi katılabiliriz.Neden mi ? Çünkü botta illaki bir yerimize su değiyor.Bir seferinde gece kolum ıslandı motorun pervanesine misine dolandığı için.Resmen dondum.Başka bir nedeni yok.Yoksa benim botum teknelere 5 basar .Heryerinde kendi ellerimle yaptığım yamalar var.Yorgun savaşçım o benim.Üstündeyken kendimi SAT komandosu gibi hissediyorum.Elektrikli 66 lbs (2,5 Beygir) motorum bana 140 beygir Honda motor gibi geliyor.En kral tekneyle değişmem ben onu. Neyse cep telefonum 532.5081056 adım hüsameddin Hoşçakalın
Mehmet Bey merhaba Ben Baran Gaziantep'ten. Bizler de zaman zaman 3-4 arkadaş Dörtyol Barınaktan açılmaktayız. Bu hafta sonu gitme niyetimiz vardı ama hava durumu şu an için çok iyi görünmüyor. Sizlerle bir araya gelip bu konuda ortak hareket etmek isteriz. Kolay gelsin Baran
Mehmet Bey bu hafta yoğun çalışmamdan dolayı saatlik ancak gidebiliyorum inşallah başka bir hafta sonu bir organizasyon yapabiliriz.
öncelikle herkese slmlar ve saygilar abilerim cok guzel bir konuya deginmissiniz bende iskenderunluyum ve isvecte yasiyorum keske sizin gibi ustadlarla beraber kendi sehrimde baliga cikma firsatini yakalayabilseydim ama yaz sezonunda Allah´in izni ile iskenderunda olacam ve sizin gibi ustalarla baliga cikmayi gercekten isterim ve herkese tekrar saygilarimla RASTGELE
İnşallah Gültekin bey.Ne iş yapıyoruz Gültekin bey?Ben mak.Müh disiyim.12 yıl özel sektörde çalıtım.9 yılı yurtdışında geçti.Atavatan Türkmenistan'da.5 yıldır Antep te yurtiçikargo acenteliği yapıyorum.Mutlajka bir hafta sonu buluşuruz inşallah. Hoşçakalın.