Gündüz At-Çek Levrek Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Balıklar ve mücadeleler için tebrikler :) Allahtan kazasız belasız bitmiş. Keşke aksilikler olmasaydıda gece avınızdada gelecekleri görebilseydik. Gündüz bu şekilde balık yaptıysa akşam suyunda büyük ihtimalle daha güzellerini görebilirdik. Ama sağlık daha önemli.

Feed Shallow edinemesemde favori sahtelerimden biri :) Hatta yanlış hatırlamıyorsam Erhan ile olan avınızda görüp sormuştum :) Sonunda çalıştırmışsınız :) Grip çok güzel bir alet. Netten bakmıştım 40$ civarına denk geliyor. Ben özellikle Japon ların levrek avında giydikleri yeleklere hastayım. Gripler sarmal kabloyla yeleklere bağlı. Her şeyleri yerli yerinde. Pense, Grip, Sahteler...

Bu arada avlak dereağzımı?

2. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Gerçekten harikasın sevgili Aykut. Özel mesajını aldım,ama yüz mesaj sınırını aşmadığım için site yönetimi özel mesaj geçmemi engelledi. İnan ki özel bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı ava gitmemi engelleyen yağmur. Gelelim levreklere. Vallahi kendimi kaptırmışım. Sen at-çek vaziyetini anlatırken,ben edebi bir kitap okuyor havalarına girmişim; bir de baktım ki roman bitti. Her işin rast gelsin sevgili Aykut.

Son düzenleme: 5 Mart 2011
  3. ysncLk

ysncLk Yasin ÇeLik

Favori Kamış:
    Feiyu Best Spin 210,ALbaStar Toms 3100 210,FLy Fish CoraL 4480 270
    Favori Makine:
    Caiman YS5000
    En İyi Avı:
    1200 gr PuLLu Sazan,52 cm Turna
    Tebrikler abi avın daim olsun:)

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Hahah! Akif agabey yine guldurdun beni :D
    Rastgele...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aykut tekrardan can-i gonulden tebrikler.Oyle guzellerki raporlarin artik ne yazacagimi bilemiyorum.Hakikaten harika raporlar.Bizlerle boyle detayli bir sekilde paylastigin icin cok cok tesekkur ederim.
    Daha da guzellerine (kiliclara,kofanalara,vs,,,) rastgele :D

6. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    aykut bey herzamanki gibi harika bir ava imza atmışsınız tebrikler.kullandığınız sahteyi türkiyede bulma şansımız varmı nette araştırdım biraz bulamadım rastgele

7. olmeca

olmeca Yener Güngör

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CXSPINNING2.10M10-30GR-BXTELESPIN2.40ML5-20GR DAIWAPROCASTER1.98M 7-28GR CASTING
    Favori Makine:
    SHIMANO STRADIC 4000FI SHIMANO CAENAN 100 BAITCASTING SHIMANO SPHEROS 18000FB
    Tebrikler Aykut, harika anlatımın ve yaşattığın keyif için!

8. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Aykut abi çok güzel bir rapora daha imza attın. Tebrik ediyorum seni. Levrek harika görünüyor. Anlatımınla, video ve fotoğraflarla tebrikleri hakediyorsun.
    Balığa saplanmış iğne gerçekten çok garip. Benim aklıma o merada daha önce yemli takımlarla avlanıp kösteği takılıp kopan bir olta geliyor. Büyük ihtimal sen yakaladığında çekerken balığa saplandı yada daha öncesinde oldu. Olasılık yürütmek mümkün. Gerçek şu ki gerek bırakma takımları gerekse denizde bıraktığımız kopup giden iğneler gün gelip bu ve bunun gibi diğer balıkların canını yakmaya devam edecek..

9. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

tebrikler güzel av olmus.

10. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    tebrikler aykut kardeşim güzel bir av yapmışsın.
    bu arada balıkdaki iğne beni üzdü nede olsa balığın ızdırap çekmesini önlemiş oldun avların daim olsun hoşçakal...

11. wildstar

wildstar

Favori Kamış:
    210 tekne takımı 300 kı
    sizden gelen bu raporu görünce ilk önce şöyle koltuğuma kurulup bu güzel anlatımın tadını çıkara çıkara okudum gerçekten sizin sayenizde bu levrek atçek olayına fena halde kafayı takmış bulunmaktayım biz burda kendi meralarımızda sandallla yemli levrek avı yapmamıza rağmen atçek olayı kafamı fazlasıyla meşgul etmekte ve sizin ayrıntılı paylaşımlarınızla yavaş yavaş takımlarııda edinmeye başladım size ayrıca bu detaylı anlatımınızdan dolayıda ayrıca teşekkür ederim.

12. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......
    Aykut abi çok güzel bir paylaşım olmuş..Gerçi senin bütün raporların öyle :)
    Tebrik ederim....Bizde nisanı iple çekiyoruz..bütün ekipman hazır :))

13. modena

modena

çok sıklıkla buradan alışveriş yapıyoruz...baki bey son derece güvenilir satıcı...buradan temin edebilirsiniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...d-shallow-128mm-18-5gr-sardine-44001933/detay

14. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    güzel balık tebrik ederim

15. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......
    Turgay abi bu sahtenin dalış durumu nasıl..Görünürde su üstüne benziyo, ama 5-30 cm dalma özelliği varmış.Örneğin dalgalı bir denizde ki benim meralar hep dalgalı ve hırçın malum karadeniz kısacası sahteyi yüzdürebilirmyiz ?

16. vetheklevent

vetheklevent Levent

Favori Kamış:
    dandik 2.40 spin
    Favori Makine:
    Remixon teben SR 400
    En İyi Avı:
    levrek 2.5 kg
    av ve raporu budur.
    tebrikler

17. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler Aykut bey yine güzel işler çıkarmışsın:)
    suya düştüğün anda kaçırdığın balığı tekrar yakalama fırsatı bulsa idin sanırım,ek bir video daha çekerdin,
    güzel paylaşımın için teşekkürler,fazla levrekleri bu taraflara doğru kovalayında bizde tutalım:rolleyes: hem küçük hep küçük ömrümüz çürüdü burda vallah:rolleyes:
    dün akşam 19.30 dan 00:30 kadar atçek yaptım,hiç kayde değer boytutuna denk gelmedim,20 25cm civarı,aynen iade tabbi,

18. mesut sevil 25

mesut sevil 25 mesut sevil

Favori Kamış:
    palikan
    Favori Makine:
    robin 28
    En İyi Avı:
    levrek 8.250 kg
    tebrikler levrek sevdası bir başka güzeldir daha iyi avlara imza atmanız dileğiyle rasgele

19. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Videoda kullanılan sahte Aykut Beyin sahtesiyle aynı. Nasıl bir denizde kullanıldığına kendiniz bakın. Ağırlığından dolayı düzgünce kullanılabilir sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=qO6D8bQEL1k

20. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    İki ikibuçuk hafta sonra güzel raporlar göreceksin İzmirden, şuanda balık nazlı dedin, saat gibi dediğini yaptın Aykut abi, helal olsun ağzım açık kaldı yemin ederim :D Güzel raporlarını zevkle okuyorum abi, umarım en kısa zamanda işlerimi halledip geleceğim yanınıza. Sağlıkla mutlulukla kalın, avlarınızın bereketi daim olsun Aykut abi :)