Gündüz At-Çek Levrek Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Nuri Abi çok teşekkürler, beğenmene, macerama eşlik edebilmene çok sevindim. Vallahi (en az 45 dakikalık toparlanma ve otobüs bekleme, sonra 2.5 saatlik otobüs yolculuğu ardından) Mine Hanım ile akşam evde buluşana kadar gözün ıslak olduğumu hemen anlamayacağı miktarda kurumuştum; Mine Hanım önce balığı görüp balık tutabildiğime sevindi, sonra "Düştüm, ıslağım.." deyince bir üzüldü ki sorma. Tabi hemen sıcak bir duş aldırdı, sıcacık odaya yerleştirip sıcacık bir de çorba verdi sağolsun. Onun sayesinde turp gibiyim şimdi, ama dizim birazcık acıyor:eek: O kadar da olsun değil mi:)

Nuri Abi , en iyi dileklerle ve rat gele..

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Engin merhaba, nokta olarak söylememi lütfen bekleme; mesele senin benim gibi amatörler değil, ama inan bir yerde balık çıktığını duyan ağcısı gece-dalıcısı oraya hücum ediyor (hele İzmir gibi büyük bir şehirde bu çok daha katmerli oluyor). Hem bu merayı birinden paylaşmayacağıma dair söz vererek aldım. Ama İzmir'de nerelerde levrek çıktığı genel olarak bellidir.Görece Kolay ulaşımlı yerler içinde: 1) İzmir Yarımadası'nın Kuzeyinde (İzmir Körfezinin Güney Hattı) avlanmanın yasak olmadığı ilk noktalardan başlayarak taa Urla'ya kadar levrek avına uygun her yerde levrek çıkar. 2) İzmir Yarımaadsının Güneyinde (Kuşadası Körfezinin Kuzeyi), Pamucak'tan Ürkmez'in sonuna kadar olan hatta, levrek avına uygun her yerde iyi levrek çıkar. 3) Eski Foça'dan levrek çıktığını biliyorum. 4) Aliağa'da iyi levrek meraları vardır.

Şimdi "iyi levrek merası," "levrek avına uygun yer" neresidir diye sormadan biraz araştır (muhtemelen çoktan araştırdın:)). Sana bir de tüyo: Bu ayın ortalarından sonra, özellikle Nisan Mayıs'ta, hele bir de saatini, havasını, suyunu tutturup az sabredersen, iyi levrek avlarına imza atarsın. Haydi rast gele..

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Turgay, Kuşadası Körfezi'ndeki deprem dalgasının oradaki amatör/sportif balıkçılığı baya kötü etkilediğinin haberlerini ikimiz de alıyoruz. Umarım bu durum çabuk sonlanır. Unutma: Beraber Ada avı yapacağız:)

Hani geliveemedin ya gaari? Bak gelceesen gelivee, geliveemiceesen damı barkı bırakıp geliveeceklee vaa:) :D :D :D

Ben de anlamadım gitti, biz tutamazsak hanımlar muhakkak tutuyor, ders verir gibi iyi mi...:confused:

4. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Bahadır Abi çok teşekkürler:) Böyle anlarda imkan varsa seni ve Turgay'ı aramamak olur mu hiç:)

Aman Bahadır Abiciğim, niçin kızayım; bilakis, daha ilk andan itibaren ben de halime çok güldüm. Asıl, avlandığım yerde araba içinde oturup deniz manzarası seyredenler vardı, onlar çok gülmüştür herhalde:) :) :)

Paşa benim de en sevdiğim boylardan (laf aramızda 1600 g kadar geldi).

Çok şükür üşütmedim, fakat dizim biraz berelenmiş - gene de iyiyim:)

Bahadır Abiciğim, en iyi dileklerle ve rast gele..

5. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sevgili aykut her zamanki gibi harika bir rapor ve mükemmel bir paylaşım supersin geçirmiş olduğun kaza içinse üzgünüm allah beterinden saklasın.raporlarının devamını diliyorum sevgilerimle .

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Veysel Bey çok teşekkürler. Sizin de avlarınız daim ve bereketli olsun..

7. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    Tebrikler Aykut Bey. Çok güzel bir av olmuş.

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Eşref Bey çok teşekkür ederim. En iyi dileklerle ve rast gele..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Bahadır merhaba. Birazcık olsun gönlünü ferahlatabildiğime sevindim. Umarım, tez zamanda gönlüne göre bir av yapar ve bizlerle paylaşırsın. En iyi dileklerle ve rast gele..

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ahmet Bey teşekkürler, beğenmenize sevindim. En iyi dileklerle ve rast gele..

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ali Kemal çok teşekkürler. Yaratıcılığına Akif Abi gibi ben de hayran kaldım:D İğne'nin oraya nasıl geldiğini bilemiyorum, ama iğne epey paslanmıştı ve balık da maaşallah hala dipdiriydi, gerçi sidikliği üzücü bir şekilde yaralı idi (iğneden kaynaklı bölgesel bir enfeksiyon sanırım). İlerleyen günlerde ne olurdu bilemiyorum, ama tahminim balık iğneyi atmak/iğne düşmek üzereydi ve balık iğneyi attıktan sonra sidikliği iyileşecekti. Buradan hareketle, balığın iğneyle beraber kurtulma olasılığı karşısında, av esnasında sağlam, ama çabuk çürüyebilecek mamuller kullanmak mantıklı sanırım.

Ali Kemal, en iyi dileklerle ve rast gele...

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sami Bey güzel sözleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. En iyi dileklerle ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Göksun Bey çok teşekkürler. Meralarımız bol ve çeşitli, zaman zaman gidip güzel avlar çıkarmayı biz de arzu ediyoruz. Ben de size en iyi dileklerimi yolluyorum, sağlıcakla ve rast gele..

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Önder Bey çok teşekkürler. Ben de bu ayın ortalarına kadar beklemeye niyetliydim, ama hesapta yokken böyle bir av oldu işte. Ben de size gönlünüze göre, en güzel avları diliyorum. Selametle ve rast gele..

15. metinnitem1

metinnitem1

Vallahi imrendim.Nice avlara :)

16. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Aykut Hocam, avlarınızın bereketi daim olsun.

Birde şu tackle houseların iğneleri gerçekten kötü mü? Benim de bir hafta içinde siparişim var, iğneleri değiştireyim mi , değiştireceksem hangi marka kaç numara ile değiştireyim?
    Konuyla çok alakalı değil ama sahtenin kalitelisi de gerçekten kendini gösteriyor. Bu gün duo tide minnow surf sahtemi ilk defa su ile buluşturdum, yüzüşü, atışı muazzam. Aynı paraya 2 sahte alınıyor tamam ama bütçe dahilinde ucuz 10 tane sahteniz olacağına 3 sahteniz oluversin ama tam olsun bence...

Saygılarımla

Alpay

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Akif Abi, önce Ali Kemal sonra da sen kırdınız bizi vallahi:) :) :)

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Abooooovvv:eek: Aman Akif Abi, selametin açısından hemen plan yapmamız lazım seninle: Bak, sen bazı hafta sonları yenge hanımla atla bize gel, tamam mı:)

Not: Şakayla karışık ama şaka olmayan bir tekliftir bu:)

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Doğan esprili yorumun için çok teşekkürler, hoş tebessümler hediye etmiş oldun bana. Ben de sana en iyi dileklerimi yolluyorum; çok daha güzel avlar seninle olsun ve rast gele..

20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Aman Yılmaz Bey, hemen yönetimle görüşüp raporu sildiriyorum:)

Şaka bir yana, çok teşekkür ederim. Çok daha güzel avların sizinle olması dileği ile ve rast gele..