Hayatımızın Trofesi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Querorz tarafından paylaşıldı.

1. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Yok kardeşim yanlış anladın, ama yanlış anlamanı da sen kibar bir dille ifade ettin teşekkür ederim. Gerçekten telefondan girdim hala da telefondayım fotoların sonunda hani bir kare olurda ortasında küçük bir kare yeşil bir şey çıkar ya ( daha nasıl anlatılır bilemedim :) ) öyle bir görüntü vardı ben onu video zannettim. Şimdi paylaştığın video da sanırım Youtube yasaklı ondan göremiyorum. Konuyu dağıtmayım tekrar size saygılarımı sunarım tebrik ederim.

2. genckemo

genckemo kemal genç

Favori Kamış:
    okuma v system 240-okuma lure mania 185
    tebrik ederim çok güzel bir balık yakalamışsınız.duyarlı davranışınız için teşekkür ederim. :)

3. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

böyle ava böyle balığa ne denirki çok yakışıklı bir balık.her avcının yapamayacağını yapıp tekrar bırakmanız ayrı bir tebriği hakediyor.
    avınızı kutlarım daha nice güzel balıkları bizimle paylaşmanız dileğim
    le.sevgilerimle.

4. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    tebrikler fatih... balık değil canavar tutmuşsun. süperrrrrrrrr..
    ayrıca 0.25 misina ile bu balığı aldığın için tekrar tebrik ediyorum seni...

5. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Tebrikler. Trofenizi yakalamışsınız, keyfinizi almışsınız. Öyle bir balığı salarak sadece o balığın değil, sizleri örnek alan balıkçıların bırakacakları balıkların da hayatını kurtarmış olacaksınız.
    Tekrar tebrikler...

6. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

Tüm yorumllar için ve ayrıca Vedat Amcamıza aktardığı değerli bilgiler gösterdiği yol ve tarifleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kardeşlerini çok sevindirdin mutlu ettin. Kardeşim umduğumuz kadar uzun bi av programı olmasada o kadar yolun mükafatını aldık. Kısmetse bu cuma akşamı bende atlıyorum uçağa beraber güzel bir av serüveni daha yaşarız inşallah. Böyle sağlam bi avdaş bulduğum için şanslıyım. Rapor için de çok teşekkür ederim ayrıca tekrar o anları o heyecanı yaşamış kadar oldum :) Heleki midenin gürültüsünü domuz sesi sanamam ölsem unutamayacağım bir hatıra :D Ne korkmuştum ama direk bıçaklara sarıldım. Ve her nekadar balık benim sahteme benim oltama gelmesede o heyecanı orda seninle beraber yaşadım. Hele kepçelerkenki o korkumu sorma bir anlık hata bu canavarı kıyılatmamıza mani olabilirdi ama bu sefer şans bizden yanaydı.

7. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sevgili Fatih, bu çok başarılı avınızı tebrik ederim. :thumb:

Daha da önemlisi, bu büyüklükte bir balığı salıverme iradesi ve olgunluğunu göstererek acemisiyle ustasıyla tüm amatör avcılara örnek olduğunuz için size ne desek azdır. :thumb:

Bir de salıverme videosu çekseydiniz, bu forumdaki tüm zamanların en değerli av raporu olarak tarihe geçerdi, emin ol. :)

Bazı büyük ustalardan senelerdir büyük balık salıverme videosu bekliyoruz diye söyleyip duruyoruz ama onlar hiç oralı olmuyorlar, duymazdan geliyorlar. :eek: Her tuttukları balığı alıkoyduklarına göre henüz o kadar da büyük usta olamamışlar besbelli. :rolleyes:

Kıymetli dostum, senden ricam raporundaki balığı salıverdiğiniz ibaresini büyük harfle ve koyu renkli olacak şekle getirmen. Böylece okuyanların dikkatini çekecektir.

Forum yönetiminden ricam ise bu örnek raporu herkesin kolayca görebileceği, bulup okuyabileceği, el alında bulunacak bir yere zaptetmeleridir.

Tekrardan tebrik eder, daha irilerinin oltana gelmesini ve bizlere o canavarların salıverme videosunu izletmeni dilerim. :)

8. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

İbrahim abi salma videosuda mevcut yalnız ana başlığa eklenmemiş sanki istersen

bu mesajdan http://balikavi.net/forum/showpost.php?p=1190838&postcount=16

yahut direk youtubedan
    http://www.youtube.com/watch?v=PJwQHLtySuI

Yada facebook üzerinden buradan https://www.facebook.com/photo.php?v=537931966317508&set=vb.475386215905417&type=2&theater izleyebilirsiniz

9. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Teşekkür ederim Oğuz. Videoyu da sayende görmüş olduk. :)

Bundan sonra size Turnaların Efendisi diyelim. :)

Videosu ile de kanıtlı bu müthiş avı yapan usta ve gerçek amatör avcı kardeşlerimizi alkışlıyoruz :thumb: ve bu örnek av raporunun olabildiğince fazla kişi tarafından görülebilmesi için forum yönetiminden teknik kolaylık bekliyoruz.

10. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Kardeşim çok geç okudum konuyu seni canı gönülden tebrik ederim bu rekor trofe ne dersen de harika bir av İ.Ş. bizede nasip olur ben bot aldım sırf turna tadına varmak için İ.Ş. bende bekliyorum....

11. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

tebrikler Fatih ve Oguz ,,süper turna

herzaman rastgelsin

12. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

Fatih abi yazdıklarına aynen katılıyorum ,,en lezzetlileri 50-60 cm arası
    daha iri turnalar etleri kaslı ve kalın oldugu icin evdeki ocaklarda pişmiyor
    avda yaptıgımız harlı ateşde pişse bile eti lezzetsiz oluyor .

13. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Çok güzel hareketler bunlar. Helal olsun kardeş darısı ispendeğe eli varmayanların başına.

14. Gokmen07

Gokmen07 Gökmen

En İyi Avı:
    tutmak nasip olmadı daha
    bi göz atabildim okuyamadım daha raporu.şu huysuz canavarı bi uyutalım zevkle okuyacagıma eminim.

15. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Vuuu bu ne böyle? :D

Maşallah, turnanın hasına denk gelmişsiniz...

16. Gokmen07

Gokmen07 Gökmen

En İyi Avı:
    tutmak nasip olmadı daha
    Helali hoş olsun değerli kardeşlerim.Allah daha irilerini nasip etsin.Güzel ve zevkli bi raporu keyifle okuyup uyumanın zamanıdır:) Başarılarınız daim olsun..

17. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Maşallah elinize yüreğinize sağlık. Tebrikler.

18. bluefinjack

bluefinjack hüseyin

Favori Kamış:
    -
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    48 kilo-eşim
    avınız için gönülden tebrikler. kasvetli hava yüzünden içimden atmak gelmiyordu demişsiniz. atmosfer basıncının hızla düştüğü kasvetli havalar turna avı için en idealidir.

19. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Fatih
    Ellerine sağlık, gönlüne sağlık. süper bir av gerçekleştirmişsiniz. hele hele anaç balığı salmak ondan da ötesi kaymaklı kadayıfı olmuş,

Dahada irisinin oltana gelmesi dileğiyle, rasgelsin, dahada bol olsun.....

20. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    İbo haklısında o günden bugüne koca bir balık yakalayamdım.Ama merak etme,yakaladığımda salacağım.

Ama hakikaten bilmelisinki,büyük üstad yada balıkcı olmak gibi bir bir iddiaiçinde artık olabilmek için yaşım geçmiştir.

Gençlere yol göstermek yakala,bırağı teşvik etmek ise en çok üzerinde durduğum konudur.

Benimle sen ve bazı balıkcılığı yeni olanlar haylidir imalı laflar etmeniize artık alıştım.

Sizlerdeki bu menfi yaklaşım beni ne yazıkki forumumuzdan soğutmuştur.

Elinizden geleni yapın.

Ama ben yetiştirmekte olduğum avcılara doğruyu göstermeye devam edeceğim.Fatihte bunlardan birisidir.Yakala bırakcı olduğu için meraları tarif ettiğmi bilmelisin.

Seni tatmin etmekten uzak olsada birazdan son günlerdeki yakala bırak sahnelerini içeren avlarımızın videolarını yollayacağım.

Belki hepiniz bunları gömremeyeceksiniz zira Facebook'a üye değilsiniz.

Ama yönetim belki bunları alır,forumumuzun Facebook sayfasına yapıştırır isterseniz ziyaret edip izleyebilirsiniz.

Herşeye rağmen sevgiler