abi istersen ara dedin ama arayip beni yedin hemde cig cig yedin valla cok hos bi sohbetti diline yuregine saglik
parsun motor Ya işte öyle şaka yaparlar daha kendimi gülmek için zor tuttum valla 875 tl ye 3.60 sıfır bot ha hemen gönder
ama abi benim yerimde sen olsan sende yerdin hani senle hic telefonla konusmadik bide numaranida bilmiyorum tekneyatshopa da mail falan atiim hani sakayi yemek icin sartlar cok usaittir ve neticesindede valla helal olsun abi ne diyebilirim muthis yedim xok sevindim valla aradigina cok iyi yapmissin
way way way way çantaya bak bunlardan daha varsa bekliyoruz sevgili tiyatrocu abim hala düşündükçe gülüyorum
parsun motor bazen aılmıyo ama şimdi baktım sorun yok açılıyo özelden facebook adresimi ekle daha detay var
yeni ekipman edinecek arkadaşlar, incelemnizde fayda var....bakınız, motorda hafif botta....ekonomiyse azda yakıyor, yağla benzin karıştırma zahmetide yok ayriyeten 4 zamanlı olmasından vede bg ine göre yüksek cc. hacminden dolayı uzun süreli kullanımlarda şişme derdide yok....ciğerli motor.... olay budur işte, dikensiz gül bahçesi
Bot ve motorum geldi.Evde denedim botu kurmayı ve 3.20 bot 2 kişi yaklaşık yarım saatte kurduk.Acemilikten belki uzun sürdü.Sanırım 20 dk ya indirebiliriz gibi.9.8 Parsunda elimizde şimdi.Tabi motoru deneme şansımız olmadı.Ama firma sanırım denemiş.Çünkü benzin kokuyordu ve şaft hala ıslaktı.Motor açıkçası beni ürküttü.ilk defa bir deniz motoruna bu kadar yakın oluncadır belki.Bakalım nasıl çalıştıracağız ve kullanmayı öğreneceğiz.Hayırlısı artık.Çıktık birkere bu yola
parsun motor Öncelikle hayırlı olsun 9,8 4 zamanlı mı? vede 320 cm bot yenimi aldınız markası ne vede fiyatı bende 250 yi 3,20 yapmayı planlıyorum 3,20 de 9,8 baya güçlü olur çok güzel tekrar hayırlı olsun
Teşekkürederim Volkancım ve size de Engin Bey.Bot Dafmarine ve full aksesuar 1550 nakit.9.8 motor 2 zamanlı.Elbette bilinçli bir tecih bu.Malum hız ve hafifliği tasarruf ve ağırlığa yeğledim.Bot ve motor sanırım iyi bir kombinasyon oldu.Bundan daha büyük bir bota sanırım hiç ihtiyacım olmayacak gibi zira 3.20 bile yeterince büyük çünkü bot içinde koltuk altı çantaları sayesinde eşyalar çok fazla yer kaplamayarak yeterli alanı veriyor bize.3 kişi çok rahat avlanacağımızı düşünüyorum.Yazında 2 kişi hoş plane zevki yaşatacak sanırım.Oldu olacak takımı tamamlamak adına en önemli ekipmanlar olarak can yelekleri,can yeleği flaşörleri,çapa,su geçirmez telefon kılıfı,işaret fişeği ve motor arabası siparişi verdim.Onlarda gelince havaların düzelmesini bekleyeceğiz artık.
Volkan bu arada senin motor Orkadeniz'den di değil mi?Motoru havuzlarında çalıştırdıklarını yazmıştın.Benim Daf marin de Orkadan sipariş geçmiş çünkü fatura oradan kesilmiş ve İstanbul'dan gönderilmiş.Benim motor da ıslaktı.Sen rodajını tamamladıklarını yazmışsın ki bunun olması bana imkansız geliyor çünkü 10 saatlik rodaj süresi boyunca yaklaşık firma 150-200 TL gibi benzin yakması gerek.Bu da imkansız gibi.Firma ile konuştun mu acaba sadece çalışıp çalışmadığına mı bakmışlar yoksa belli bir saat mi çalıştırmışlar.Rodaj,kitapçığına göre saat aralıkları ve devir aralıkları oranında tamamlanıyor.Nasıl bir prosedür izlemişler bilgin var mı???
abim öncelikle tekrar hayırlı olsun diyorum normaldir orkadenizden gelmesi çünkü türkiye distribütörleri sizin aldığınızda bayi üzerine biraz kar koyarak satıyorlar yanılmıyorsam tam anlamam ama. şöyle açıklıyım kitapçıkta yazan ilk kısım yani ilk çalıştırma yapıldı.sizinkide öyle olmuştur sanıyorsam. ki 1.5 2 saat saat pistonların yerine oturması kısacası motorun oturması için yeterli bi saat.bundan sonrasınada ilk kullanımlarda biraz dikkat edicekmişim çok aşırı derecede ani hızlanmalar yüksek devirler motorun ömrünü kısaltırmış bir 5 6 saat kullandıktan sonra istediğim gibi kullanabilirmişim.motorun ömrü uzun kullanımı için gerekli olan birşeymiş bu ki kullandığınız süre boyunca çook uzun süreler tam gaz en yüksek devir gitme diyede bi uyarı yaptılar hepsi motorun sağlıklı kullanılabilmesi için. bende bildiklerimi aktarmaya çalıştım. türkçe kitapçıkta çıkmadı içinden kitapçıkta anlayamadığım yerler oldu tam çeviremediğim sizde türkçe kitapçık varmı ? biz türk insanı olarak kitapçık mış klavuzmuş pek takmayız ama biz bu sınırın dışına çıkıp takalım abi sende motorunu uzunca kullanabilmek için ondan şaşma eğer eksik kalırsanda orka denizdeki biizm abinin telefonunu veriyim canın sıkıldığında ara her türlü yardımcı olur
ayrıca resim paylaşmanı diliyoruz abi yeni takımının. engin abi hem işletti beni hemde güzel güzel resimleri yayınladı sendende bekliyoruz vallahi haberin olsun
parsun motor Sadece çalışıp çalışmadığının testini yapıyorlar, rodaj süresini doldurmalarını beklemek yanlış olur