Fotoğraflar çok güzelmiş, darıca ve çimento fabrikasının oralardada birşey çıkmıyormu acaba ? Şimdiden teşekkürler; Rastgele.
slm gümüş balığı çıkıyor demişsiniz.neresi daha iyi darıcamı muallim köymü?çaparimi yemlimi atıyorsunuz?
Merhaba ben bu sezon daha olta sallamadım yavru balıklardan dolayı.. Arkadaşlar dan sürekli son durumları alıp aktarıyorum. Ama gümüş bir nevi bizim bölgenin hamsisi ve boyları gayet iyiymiş.. Gümüş kıyı dan veya tekne ile yakalanabilen muallimköy ve darıca tarafını seven bir tür.. Nedeni sanırım sığ sakin suları sevdiğinden.. Sabahları muallimköy de kıyıya çok yakında sürüler halinde yemlenmelerine çok rastladım.. Eskihisar da çok nadir çıkıyor.. Çapari ile daha önce den yakalamıştım.. Çapari takımına midye takarakta yakalaya bilirsin. Yakalaması çok zevklidir.. Çocukluğumda sinek oltası ile bile yakaladığım olmuştu.. Gümüş Balığı Hakkında; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=82
karşı kıyılarda-gölcük hattı, gece iyi ispari izmarit başlamış duyrulur,gerçi3 gün yapar 3 gün yapmaz..eşkineler daha ufak,havaların birazdaha ısınması lazım..
slm arkadaşlar eskihisar darıca ve muallim köyde durumlar nasıl?avlanan varmı?yada yakınlarda göle giden varmı?
Dün ve bugün diliskelesindeydim ve sonuç -0- Tektük gümüş alanlar vardı ama ben ve yanımdaki birçok kişi -0- çekti... sanırım daha vakti gelmedi
Eskihisar da durum aynı... Yavrut mezgitlerin kökü daha kurutulamamış.. Esnafın bazıları izmarit,iri mezgit yakalamış..
slm arkadaşlar göllerde iyi haberler var bu sene balık ii olacak sanırım.ama denizlerden ümitli değilim.daha siftah yapan yok.lütfen balığa giden arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşsın.yüreğimize su serpin
Herkese selamlar... Bu taraflarda yeniyim. Yeniköydeyim..Pek de bildiğim söylenemez. Buralara yakın nerde kıyı balıkçılığı yapabiliriz. bilgi verebilirseniz sevinirim..
Karamürsel tarafında istavrit (veya ne çıkıyorsa) çıkıyormu aloooooo Bilipte söylemeyenin livarının ipi kopsun
faruk abi valla mezgit var ama ufak, istavrit daha tam kıyılamadı tek tük alıyorlarmış. bende bakamıyorum bu aralar. bekliyoruz artık