Marinada Balık Durumu Selam arkadaşlar İzmit Marina da ne zaman gece yemli balık tutmaya başlayacağız.Yakın da marina veya sekaparkta balığa giden varmı?Balık yapıyormu. cevap yazarsa sevinirim.Rast gele...DERİNCELİ..
arkadaşlar izmit marinada bol miktarda mezgit ve tabiki peşindede camgöz var. Bülent Bey gece yemliyle mi yoksa gündüz çaparaylamı mezgit çıkıyor Marina da.Marina da zaten olan balık mezgit ve istavrit.Onada razıyız.Geçen sene ağız tadıyla balık tutamadık camgöz ve yunusların yüzünden.Cevap yazarsanız sevinirim.Rastgele.DERİNCELİ AYHAN TÖRE...
değerli kardeşim çapara ile akşamları saat altı ile sekiz arası şu anda tavalık tabir ettiğiz kadar çıkıyor bol şanslar
Teşekkürler.. Lakin geçen cuma Tavşacıl diye yola çıktık arkadaşla ama yine direksiyon muallimköy'e sapmıştı bu hafta kesin tavşancıl ı denerim..
slm arkadaşlar darıca tarafında bişey yok tık bile demedi.muallim köyü deneyeceğim bu haftasonu.çaparimi yemlimi hangisini tavsiye edersiniz?bide yer olarak rayların beri tarafımı?
Marinada Son Durum Arkadaşlar Marina da gece yemliye giden var mı?Ne zaman balık yapacak.Bilgisi olan cevap yazsın.Selamlar DERİNCELİ..AYHAN TÖRE
marina... 3 haftadır her haftasonu marinadayım, yok abi. hiç yok. gerci hep çapari ile attım ama bu haftasonu yemli atmayı düjünüyorum. bir de sorf cast kamıjımı (4,20 cm,200gr atar) göllerde kullanılan ikiparçalı spin kamıjla değiştirip denemeyi düjünüyorum. nekadar uzağa atar isem, belki yosun dan bajka bijey tutarım
sevgili cem kardeşim balık belli olmuyor bazen ÇOK GÜZEL VURUYOR bazen havanın esiş şekline göre değişiyor izmarit tek tük oda yemlide oluyor bizim menekşe tabir ettiğimiz mani renkli izmarit. selamlar.....
sevgili cem biraz önce tavşancıla telefon ettim dolgu çalışmaları hızlanmış siz tavşancılın hereke tarafına doğru karayolları iskelesi taraflarındaki bizim çenelik tabir ettiğimiz kayalıklara gidebilirsiniz selamlar