İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    naber Abdulkadir nerlerdesin en bak buralarda pisi felan başladı ama çinekop ağlarda kalıyor be kardeşim benden önce kayıklar denemeye başlamış uyuz herifler kıyıdan 70 metre ileri sermişler bütün kumluğu kapatmışlar araştırmayı kime şikayet etsek yahu

2. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    Valla bende bilmiyorum. nereye şikayet etmeli bunları... tamam ekmek parası ama,tezhahlarda hiç dikkatini çektimi? Çinekop diye kürdan kadar hayvanları satıyorlar. geçen haftalarda yalovadan aldım , karanlıktı fazla bakamadım. köyde farkettim yazık yaaa... kürdan kadar balıklar:mad: :mad: satıcı abi ile biraz merhabamız vardı. ertesi gün gördüm, dedim bunlar ne... ne yapıyorsunuz .. -aslında cezası var ama valla kimse birşeydemiyor dedi. şok oldum. ne yapacağımı bilemedim.

3. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abi Coşmuş Bunlar Hele Bu Sene Hiç Deniz Polisi Veya Sahil Güvenlik Göremedim Kiyilarda Girgirlar Makaralar Havalarda Uçuşuyor Keyften

4. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dün Gittim Saat 9 10 Da Başldim Olta Atmaya Akşam 8 E Kadar Bişe Yoktu Aslinda çok şaşirmadim Yunuslar Trol Yaptilar Saat 10:00 Da Limanin Ağzina Kadar Girdiler Içeri Girselerdi Katliam Vardi Neyin Peşindeydiler Bilmiyorum Ama Lüfo Olabilir Diye Kaşik Attim Limana Hiç Icraat Yoktu Zira Diğer Oltalarda Boş Kaldi

5. AYHAN TÖRE

AYHAN TÖRE AYHAN TÖRE

Bayram Mesajı

Tüm Balık sevdalılarının Kurban Bayramını tebrik ederim.Bu arada yakında marinaya balığa giden var mı gece veya gündüz balık varmı yemli.

6. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Merhabalar,
    Geç kalmış bir raporu sizlere sunayım.
    Bayramın 3.günü Darıca Aslan Çimento'nun orada Zargana akını vardı ama yaklaşık 10 kişi olmamıza rağmen yakalaya bilen olmadı.
    Karınları toktu galiba :) yemi görüp geri dönüyorlardı..
    Bizede gezinen zarganaları izlemek düştü..

7. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    balıkta geçen butun anılar
    iki haftadır marinada pek bi şey yok.tek tük pisi ıle akşam uzeri mezgıt yapıyor.ama az mıktarda.ıstavrıtten eser bıle yok.;)

8. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    hiç balığa giden yokmu arkadaşlar.durumlar nasıl acaba.malum hafta sonu yaklaşıyor.:D

9. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    balık dururmu nasıl arkadaşlar.ya bu yarımca tarafları nasıl acaba bılgısıs olan varmı.pısı ıcın gıtmek ıstıyorum .:D

10. kazaz61

kazaz61 Musa Kazaz

Merhaba,
    Forumu epeydir takip ediyordum ama yeni üye oldum.
    Yaklaşık 1 aydır İzmit civarından hiç av raporu gelmiyor. Körfez kurudu mu yoksa yazan mı az ???:eek:

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hoşgeldiniz, nedendir bilinmez bu izmitli balıkçıların huyu herhalde, hani bir tabir vardır ne kokar, ne bulaşır, izmitli balıkçılarda böyle işte, ne tanışma organizasyonu, ne balık tutma organizasyonu bulabilirsin, soru sorarsın cevap vermeye yerinirler (istisnalar kaideyi bozmaz) uzun zamandır takip ediyorum, bir araya gelmekten çekiniyorlar hernedense. İnşallah birgün bir araya gelinilir, tanışılır ve belki balıkta tutulabilir. Tüm Kocaelili balıkçılara selamlar sevgiler. :)

12. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    körfez kurunadıda kimse avlaklarını paylaşmıyor haklı olarak ertesi gün bakıyorsunuz avlakta atacak yer yok:)
    bu arada moda amasra giden gidene geçene arkadaşım gitmiş orada bile yer bulamamış izmitliler akın etmişler anlayacağın:p :p

13. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    2 haftadır balıga gıdemıyorum.en son 2-3 tane pisi almıştım marınadan.başka yerede pek gıdemedım.ama gercekten burda arkadaşlar pek paylaşmak ıstemıyorlar herhalde avlak yerlerını ::::)

14. Selamlar Murat

Sanırım kendini iyiden iyiye hissettiren kış nedeniyle pekçok arkadaşımız balığa gitmiyor..Ancak genel olarak marmarada mevsim nedeniyle avlanılabilecek pek tür yok..levrek ve taşkaragözü bulunabilir olsada sağlam mera gerektirmekte..diğer pekçok tür derin sularda yerini aldı yada daha ılıman olan egeye gitti..

15. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    sevgili arkadaşlar dün avlaktaydım yakaladığım eşkinada dikkatimi çeken havyarlı olması idi hemen saldım ve takımlarımı topladım yakaladığınız balıklara dikkat
    :)

16. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    keşke balığa cıkabılsekte hıc tutamasak::) ama işlerden her zaman fırsat bulamıyoruz.yanı gun boyu bekleyışten sonra tuttugun bır pisi bıle bana cok buyuk mutluluk verıyo.umarım bır an once balığın daha bollastıgı mevsım gelır.

17. kazaz61

kazaz61 Musa Kazaz

Hoşbulduk Erhan abi,
    Acaba bu durumun nedeni körfezde avlak yeri problemi olması mı ? Koca körfezde İzmitli balık meraklılarını alacak yeterli avlak yok mu :confused: fazla kalabalık istenmiyor mu :confused: Tanışma görüşme olması için belki öncelikle bu ortamdaki iletişimi biraz daha artırmak gerek. Ondan sonra sanırım organizasyon olayına daha sıcak yaklaşım olur...Saygılar

18. kazaz61

kazaz61 Musa Kazaz

Merhaba abi,
    Amasra epey uzakmış. Ben gidebileceğimi sanmam oraya kadar en azından bu dönem. Gene de teşekkür ederim tüyo için:) daha ziyade izmit merkeze yakın yerlere gitmeye çalışıyorum...ama fırsat bulmak zor gerçekten. havalarda zaten bu ralar hep yağışlı.
    Saygılar.

19. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    arkadaşlar kısmetse yarın ben Bogaza gidecegim inşallah güzel bir raporla döner sizlerle paylaşırım rastgele

20. avcımurat

avcımurat murat

Favori Kamış:
    degışık oltalar
    En İyi Avı:
    bu akşam ustu marınadaydım.ıstavrıtten yem yapıp pısısye attım.pek bı sey yoktu.balık tutabılen gormedım.pısıye attıgım oltaya ırıce bı mezgıt geldı.başkada bır sey yoktu.sorduklarımdan golcuk karamursel taraflarının daha ıyı oldugunu duyuyorum ama gıtme fırsatım olmadı.marınada ıdare edıyoruz sımdılık:)